Kartalkaya Faciası'nda avukat dayanamadı sayıp sövdü! "Müvekkilim canımsın"
AVUKAT DAYANAMADI SAYDI SÖVDÜ!
Grand Kartal A. Ş.’ye bağlı Gazelle Otel’in tutuklu muhasebe müdürü Kadir Özdemir, muhasebe personeli Mehmet Salun ve yardımcısı Cemal Özer, önceki beyanlarını tekrarladı. Özdemir’in avukatı Serbülent Baykan de hiç kimsenin beklemediği belki Türk mahkemelerinde eşi benzeri görülmemiş bir açıklama yaptı.
Baykan, rica üzerine avukatlık yaptığını müvekkilinin de açıkça 'canım' olduğunu söyledi.
Baykan şunları dile getirdi:
Benim müvekkilim canımsın. Bunu kendisine de söyledim. Beni isterse dava edebilir. Hatır için avukatlığını yapıyorum.
Burada net, kasten adam öldürme var. Bilinçli taksir bizim önümüze atılmış yemdir.
Bu oteli kim denetledi, Kültür ve Turizm Bakanlığı. Davlumbazın ısısı bile standartlarda belli. Sen bunlara bakmadan yedin içtin
Suçlu kimse Allah be"lasını versin. Burada kast var, cinayet var net. Kat görevlileri ve 16 kişi yanarak can verdi. Kendi çalışanlarına bile ihanet ettiler.
Ben bu işi para için yapmıyorum. Emir Aras’ın talimatı üzerine bizim canımsın gidip itfaiye raporunun iptali için başvuruda bulunmuş.
Bu canımsın gidip biraz yatsın aklı başına gelsin onun bunun vekaletini almasın"
Bolu Cumhuriyet Başsavcılığı’nın ilk celse sonrası sunduğu mütalaada, otel sahibi Halit Ergül, şirket genel müdürü Emir Aras, Gazelle Otel genel müdürü Ahmet Demir ve muhasebe müdürü Kadir Özdemir hakkında 78 kez “olası kastla öldürme” suçundan 1950’şer yıl, diğer suçlarla birlikte toplamda 1950 yıl ile 178 yıl 582 aya kadar hapis cezası talep edi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer