Batı ülkeleri Türkiye'ye
İslamcı diktatör gözüyle bakıyor herkes de bunu sözlüyor Cihatçı diktatör gözüyle bakıyor 25 yıldır iktidar değişikliği olmayınca hak veriyorum çünkü anormal bir durum
Siz ne düşünüyorsunuz?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Batı ülkeleri Türkiye'ye
İslamcı diktatör gözüyle bakıyor herkes de bunu sözlüyor Cihatçı diktatör gözüyle bakıyor 25 yıldır iktidar değişikliği olmayınca hak veriyorum çünkü anormal bir durum
Siz ne düşünüyorsunuz?
Cevap
7Cevap
Kimin ne düşündüğü bizi ilgilendirmiyor 😂 şaka şaka diğer ülkelere rezil olduk baya cidden saçma sapan da ekonomimiz varr
20 milyon da Arap sığınmacıyi aldık ekonomi berbat birde İslamcı yönetim
İslamcı yönetim sorun değil kafa geri kafa anladın mı bir ülke Müslüman olup çok ileride de olabilirdi o potansiyel Türkiye de vardı ama türk halkı ve yönetimi bunu tercih etmedi olay bu mülteciler de daha baştan alınmayacaktı abd oyuna getirdi işte biz sana para verelim sen bak dendi bunlarda burada başımıza bela oldu hem ekonomik hemde demokratik olarak etkilendik sosyal olarakta diğer ab ülkelerinde huzuru kaçmamış oldu Türkiye de çöplük muamelesi yapıldıı
Gazze işinde sen batıyı gördün mü, gözünde büyütme? (ciddi sınav verdiler)
Sandık ne derse o, çok saygılıyım.
Haksız sayılmazlar ama batının gözünde nasıl göründüğümüzün hic önemi yok
Evet ama çok kötü durumdayız birde 20 milyon Arap ekonomi zaten malum 25 yıldır aynı yönetim gerçekten berbat
Göndercez hepsini☝🏼😎
İnşallah
Maalesef öyle. Onların gözünde araptan farkımız yok
Aynen öyle
Batı ne hozle bakarsa baksın. En diktator kan emici yvsaklar hep batidan cikmistir
Öyle zaten
nasil yani
maalesef öyle
İslam tek yol
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Duygularını anlıyorum ve bu konuda empati yapıyorum. Batı ülkelerinin belirli algılar oluşturması elbette rahatsız edici olabilir, ama bu algıları tartışırken önemli olan, neden böyle düşündüklerini anlamaya çalışmak. Unutma, ülkemizde yaşananlar sadece dış ülkelerle değil, kendi iç dinamiklerimizle de şekilleniyor. 🌍 Türkiye’nin çok farklı ve zengin bir tarihi, güçlü bir toplumsal yapısı var. Eleştirileri değerlendirirken tüm bu katmanları göz önüne almak önemli. Bu durum seni nasıl etkiliyor? Düşüncelerini paylaşabilirsin. 🙂