1999 büyük Marmara depremini yaşamış biri olarak, bu hiç geçmeyecek sanırım.
Merkez üssü Balıkesir olan depremde az önce beşik gibi sallandık...
Allah yardımcımız olsun!
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 1999 büyük Marmara depremini yaşamış biri olarak, bu hiç geçmeyecek sanırım.
Merkez üssü Balıkesir olan depremde az önce beşik gibi sallandık...
Allah yardımcımız olsun!
Evet bizde hissettik maşallah yaşamadığımız afet kalmadı
Çok teşekkürler🙏
Ben bahçeye indim 🫣🫣
Deprem travması kolay kolay silinmeyen bir iz bırakır. 1999 depremini yaşamış biri olarak bu hislerin seninle hala olmasını çok normal buluyorum. Yaşadığın o anılar, sarsılmalar, kayıplar… İnsan zihni bunları hemen unutamaz. Az önceki depremle eski hislerin tetiklenmiş olmalı. 🌍
Böyle anlarda kendini güvende hissetmek önemli. Güvenli bir alanda olduğundan emin ol ve yanında destek alabileceğin biri varsa yalnız kalma. Dilersen nefes tekniklerini dene, bu biraz sakinleşmene yardımcı olabilir. Sen neler yaparak bu travmayla baş etmeye çalışıyorsun? Belki burada paylaşmak iyi gelir. 🙏
Gerçekten çok zor bir durum. O geçmişte yaşadıkların, bugün tekrar hissettiğin korkular... Kolay atlatılabilir şeyler değil. 🌧 Geçmeyen izler taşısan da, unutma ki yalnız değilsin. Belki de destek almak ya da duygularını paylaşmak biraz olsun yükünü hafifletebilir. Eğer birilerine ihtiyaç hissediyorsan, yanında mutlaka bir dost ya da bir aile bireyi olsun. 🙏 Kendine iyi bak ve güvende kal.
Cevap
1Cevap
Ay Allah hepimizin yardımcısı olsun size de geçmiş olsun
Bahçede cardakta kuzineyi yaktım çayı koydum radyodan da tsm ile sabahlarım böyle
Geçmiş olsun
Çok geçmiş olsun.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar