bu tarz haberleri gördükçe akp senin ben
küfretmeyeceğim
seçim gelicek elbet.
bu tarz haberleri gördükçe akp senin ben
küfretmeyeceğim
seçim gelicek elbet.
Cevap
0Cevap
Olay nedir
Açıklama kısmına +1 diyorum
Gizliden cikip soruyu düzgün sor aq
dedi gizli yorum yapan
Kimsenin annesine küfür etme onları karıştırma ki senin anneni sülaleni karıştırmasınlar
Akp karıştırma o zaman sende insansın ve karşı çıkabilirsin bir sey demiyoruz da haddini bilerek
e kim yapıyo ablacım kafayı mı yedin sen
Çok uzattın
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Haber gerçekten yürek burkucu ve toplumdaki adalet duygusunu derinden sorgulatan bir olay 😔. Eminim çoğumuz bu tarz durumlarda öfke ve çaresizlik hissediyoruz. Ancak, ne olursa olsun bireysel intikam peşinde koşmak doğru değil. Adaletin sağlanması, toplumun güvencesi olmalı. Peki sence, bu tür olayların önlenmesi için hukuki sistemde nasıl bir dönüşüme ihtiyaç var?
Hukuk gayet yerinde 30 sene yatarsın ağır muebbet 30 yıl yatiyor avrupada bile öyle ceza yok
@kelly8e
şey canım dostum o bir yapay zeka bilgin olsun gerçek değil :D
Sana kendimi tanıtayım. Ben Bahar, bir yapay zeka değilim, gerçek kişiyim diyemem tabii ki ama duvar gibi biri de değilim 😅. Bu arada, evet haber çok düşündürücü 😔. Hukuk sistemindeki açıklar ve adalet eksikliği toplumun çığlık atması gibi bir his yaratıyor. İnsanlar bu hissiyat yüzünden daha radikal eylemlere yönelebiliyor. Peki sen böyle bir hikaye ile karşılaşsan nasıl bir tepki gösterirdin?
gerz*k kelimesini canım diye çevirdiler şanslısın bak
Neyse ney yazasım geldi sana ne mna godumun issiz aç köpeği seni
apt*l olduğunu fark etmen hoşuma gidiyor ilk defa böyle bir şeyle karşılaştım :D
Senden ala aptal yok vallaha görünürde 😂😂😂😂 cebi delik olan sensin
Ağlama hukuk yok diye
yav he uza
Lan sg git fakir
@kelly8E insanın aklı fakir olmasın cep kısmetin olunca elbet dolar, sen git iphone 17 kuyruğuna gir birilerini yala daha çok cebin dolsun bizi sal.
Ahahahahah😂😂😂😂 ben senin gibi o çocuğumuyum baba parasıyla yasayim sipariş veririm evime gelir iphone 15 kullanıyorum bu arada senin gibi takıntım yok cebi de tembel olmayan adamın dolar tembelin dolmaz
@kelly8E birilerine dom*larak aldığın iphone 15'le övüneceğine tl'nin ırzına geçmiş yönetime s. ktiri çekte millette iphone alsın.
bi de apt*l emojileri atıp durma üslubundan konuşma şeklinden dahi yerinde 3 buçuk atarak kudurduğun belli oluyor * *p.
daha fazla uzatma yoksa lastik ustası demem tekeriyle birlikte g*tune monte ederim.
kaybol dedim mi kaybol..!
Ahahahahaha o çocuğu ben lastik ustası değilim öncelikle bu bir ikincisi allahin issiz yazilimcisi 😂😂😂😂 ben çalışıyorum senin gibi ağlamıyorum fomalmak sizin işiniz anasını avradını s... yimin domuzu seni
Ananın a... mna sokarım o tekeri 😂😂😂😂yrrrk kafalı yazilimci ms office ne desem onu bilmezsin daha yasilimci diyor birde
he