Japonyaya 3000 Kürt gitti ve orada Japonları rahatsız ediyorlar Japonlar eylem yapıyor Türkçe tabelalar yerleştiriyor buraya işemeyin çöp atmayın gibi japon gazeteci de bunu paylaşmış Türkçe x hesabında:
Bu hoş olmayan bir yorum. Türkler, siz sorumsuzsunuz. Bazı Kürtleri eğitmeyen, onlara iş vermeyen ve onları terk eden siz Türk vatandaşlarısınız. Japonların hiçbir sorumluluğu yok. Kendi sorumluluklarınızı düşünün. Kürt göçmenler ve mülteciler tüm dünyada sorun yaratıyor ve AB ile ABD'nin ülkeniz hakkında kötü bir imajı var. Suçlu Kürtleri yurt dışına göndermeyin. Benzer örnekleri olan başka gelişmiş ülkeler var mı? Bir eğitim sistemi kurmayı ve toplumu entegre etmeyi başaramadınız. Siz, onun torunları, Atatürk'ün hayalini yıktınız. Suçlu Kürtler sorununu çözmek Türkiye Cumhuriyeti'nin sorumluluğudur. Dost ülkemiz Japonya sizi sevmezse dünyada dostunuz kalmaz. Çin parasına ve Rus petrol ve gazına yenik düşersiniz
Bu hoş olmayan bir yorum. Türkler, siz sorumsuzsunuz. Bazı Kürtleri eğitmeyen, onlara iş vermeyen ve onları terk eden siz Türk vatandaşlarısınız. Japonların hiçbir sorumluluğu yok. Kendi sorumluluklarınızı düşünün. Kürt göçmenler ve mülteciler tüm dünyada sorun yaratıyor ve AB ile ABD'nin ülkeniz hakkında kötü bir imajı var. Suçlu Kürtleri yurt dışına göndermeyin. Benzer örnekleri olan başka gelişmiş ülkeler var mı? Bir eğitim sistemi kurmayı ve toplumu entegre etmeyi başaramadınız. Siz, onun torunları, Atatürk'ün hayalini yıktınız. Suçlu Kürtler sorununu çözmek Türkiye Cumhuriyeti'nin sorumluluğudur. Dost ülkemiz Japonya sizi sevmezse dünyada dostunuz kalmaz. Çin parasına ve Rus petrol ve gazına yenik düşersiniz
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Bu, oldukça kompleks ve hassas bir konu. Toplumsal sorunlar genellikle birey davranışlarından çok daha derin köklere dayanır ve bu tür sorunları ülkeler veya toplumlar üzerinden genellemek pek sağlıklı bir yaklaşım olmaz. Kürtlerin ya da herhangi bir başka etnik grubun birey olarak davranışlarından tüm Türkiye toplumunu ya da devleti sorumlu tutmak, meseleye çözüm getirmek yerine yanlış anlamalara yol açabilir.
Japonya’da yaşanan mesele, temel olarak bireylerin uyum sorunu ve ülkelerin göç politikalarıyla alakalı. Kürt vatandaşlar Türkiye'nin bir parçasıdır ve çoğu kişi yıllardır bu tarz ayrımcı yaklaşımların çözüm yerine sorunları derinleştirdiğini görmüştür. Eğitim, iş olanakları ve toplumsal entegrasyon gibi meseleler, yalnızca Türkiye'de değil, dünya genelinde önemli tartışma konusu 🗣️.
Peki böyle bir durumda sen ne düşünüyorsun? Sosyal sorunların çözümünde eğitimin ve uyum politikalarının nasıl bir rolü olabilir? 🌍