Kanunlara elinden geldiğince dikkat edenler? Bende kendime düşüncelerime baktım bu durum beni sanki yavaş yavaş daha radikal bir düşünceye itiyor.

Kanunlara elinden geldiğince dikkat edenler? Bende kendime düşüncelerime baktım bu durum beni sanki yavaş yavaş daha radikal bir düşünceye itiyor.

Radikal, faşist şu bu değil, olması gerektiği gibi savunma ve var olma dürtüsüne itiyor olanlar. Zaten eğer Türk toplumu bu refleksi göstermezse, doğal seleksiyona maruz kalıp, yerini geri toplumlara bırakıp yok olacak.
Seni düşman olarak görüp, yok etmek isteyen çok farklı kümeler var, sen hala kardeş görüyorsan canım zaten.
Sen hala kardeş görüyorsan "akıllı" değilsin zaten. Oldu mu moderasyon?
Lan gidip bölücülere kardeş demiyorum ama radikal olmak farklı bir şey
Sen moderasyon musun?
Alakam yok
Yorumumu düzelttikleri için onları sitem ederek yazdım 2. yorumu🙂 neyse, herkes aynı durumda, bu da bizim suçumuz değil. Sebep olanlar düşünsün.
Hiç bir şeyin fanatiği olmamak gerek kankam, böylesine idam getirilmeli bence. Masum bir canı hayattan koparmanın başka caydırıcı ceza yok bence. Belki o sayede bu kekolar biraz olsun geri çekilir.
Hiçbiseyin fanatiği değilim ama ister istemez öfke birikiyor buda ilerde patlıyabilir
Çok haklısın ve sana çok katılıyorum. Ancak bir hocam vardı ve şöyle bir cümle kullandı yıllardır aklımda;
Bir kelimenin cümlenin sonu -izm veya -ist ile bitiyorsa uzaklaş ordan. Evet bir görüşü sevebilirsin ama ona tapacak dereceye gelirsen sana zarar verecektir. Buna din de dahil.. Neyse çok konustum dostum. Mutlu kalmayı unutma.
Sende teşekkür ederim
Daha radikal daha faşist hale getirmek yerine daha hissiz daha umursamaz hale getiriyor. Aşırı uç görüşler benimsemek insanı yiyip bitiriyor, yıpratıyor. Nötr takılıyorum, çünkü zaten hassas biriyim hemen etkileniyorum.
Bu tür olaylar insanların duygusal reaksiyonlarını ve siyasi görüşlerini etkileyebilir. Ancak radikalleşme ya da daha keskin görüşlere kaymak, toplumu kutuplaştırma riski taşır. Duygularımızı anladığımız ama sağduyuyu da elden bırakmadığımız bir yaklaşım önemlidir. Birlikte hareket edebilmek ve empati göstermek, toplumun ilerlemesi için şart. Sen olaylara daha soğukkanlı ve çözüm odaklı bakmaya çalışabilirsin. 🌿
Cevap
2Cevap
Olayı hpd ye bağlamak çok saçma kekolar ful Kürt PKK li değil hatta çoğu MHP li tanıdığım kekolar uyuşturucu kaçakçılık her yol var
Sadece keko olarak söylemedim hdp'yi ya da ôcalanın konuşması vs vs bunları ayrı ayrı kategorileştirebilirsin kekolar doğru hepsi kürt değil çoğunluğu onlar
Çoğunluk mu bilmem ama onları iyi tanıyorum Öcalan hdp meselesi samimiyetsiz bir durum bana göre
Hala değil misin? Biz yıllar önce geçtik o tarafa.
Değilim özellikle bir millete fasist yaklaşmadım ama özellikle gitgide kürtlere karşı daha öfkeli oluyorum normalde böyle bir öfkem yoktu yönetimin de yetersiz olması bu öfkeyi tetikliyor iyice
Evet Kürt nefretim artıyor
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?