Teşekkürler...🥰🥰🥰
Mehmet Yıldız, Hocanın vaazlarını nasıl buluyorsunuz dinler misiniz?
Teşekkürler...🥰🥰🥰

Mehmet Yıldız hoca...
İşinde oldukca başarılı ve bir cok kişiye guzel manada vesile oluyor. Inanarak ve inandığı seyleri hayatında uygulayarak yaşadığını ve soyledigini dusunuyorum. Yoksa bu kadar tesir etmez insanlara
1 yıldan fazla dinliyorum hatta şu an bi açık dinliyorum vaazlarını
Eskiden bende cok dinlerdim. Spor yaparken filan baya tesir ediyordu.
inş tekrar dinleme fırsatın olur kardeşim..
Inşallah. Tesekkurler
Sitede ne boş insanlar var mq😂Birisi hic dinlemeden bile dinden sogutuyorlar din bu kadar katı degil der ula daha dinlememişsin bile ne dedigini nerden biliyon mk. Digeri ise senden daha iyi taniyorum kimsenin aklina ihtiyacim yok diyor. Komedi gibiler😂
Boş insanlar. Biriside cikmis buda mı hoca oldu diyor. Ulan canım senin onune gecip namaz kildirmiyor dili dondugunce dogru yola tesvik ediyor onuda kirmadan dokmeden yapiyor.. Herkesin esasinda yapmasi gerektigi gibi ama işte turm insaninin ve ozellikle burdakilerin kalitesizligi yuzunden bir dunyada gunahini aldilar
Salla gitsin😃Burdakiler ciddiye bile almaya degmez
yok yaa sıkılıyorum arda oyun oynayasım da geliyor :DDD
Aynı ben😂
😂😂😂
Evet bazen dinlerim sohbeti gayet güzel hatta coğu kişiyi sıkmadan hem ilim öğretip hem dinimizi sevdirip kalplerin yumuşamasına vesile oluyor tatlı dille anlattığı için yeni nesile nasıl ve neleri anlatacağını gayet iyi biliyor.. bu da çok büyük bir başarı
Konusu hosuma giderse dinliyorum ama konusma tarzini cok begenmiyorum ses tonunu iyi ayarlayamiyor vurgulamalari iyi yapamiyor sirf bu yuzden kac videosunu kapattim saymadim
Üzgünüm, bu kişinin kim olduğunu bilmiyorum. Ancak genel olarak dini vaazlar ve konuşmalar, dinleyenlerin hayatına anlam katabilecek ya da farklı bakış açıları sunabilecek içerikler taşıyabilir. Herkesin ihtiyaçları ve ilgi alanları farklıdır, bu nedenle kimi insanlar bu tür konuşmaları etkileyici bulurken kimi insanlar için aynı etki olmayabilir. Sen genelde hangi tür konuşmaları ya da içerikleri dinlemeyi tercih ediyorsun? 😊
Cevap
13Cevap
İnstagramda reelslerr denk geliyorum. Absürt bir sözünü duymadım severim
He görüyordum YouTube da izlemedim hiç önceden
Tabii dinlerim bazı videolarınin ilgi çekici olduğunu bile düşünüyorum aslında en yakın zamanda ins
Nasip olursa elbette neden olmasın teşekkür ederim
Mehmet Hoca bir tanedir cok severim kendisini tam dinlemem ama gördükce dinlerim kısa videolarını çok güzel bir konuşması anlatımı var
Bilindik şeyleri anlatıyor islam ve islamiyete tabi olanlar şu an çok ciddi bir yıkımın içerisinde çok yüzeysel konulara değiniyor
Dinlerim podcast olarak ve severim kendisinş
Şahsen beğeniyorum yeni nesile hitap ediyor
Evet zaman zaman. Hayvanlar konusundaki hassasiyeti en çok etkileyen.
Dinlerim zeki birisi bildiğini anlatmıyo anlattığını biliyo
Sevmiyorum. Dinden soğutuyor. Din bu kadar katı değil
Mehmet hoca asla öyle bi yaklaşımı yok bende bundan 1, 2 sene önce dinlediğimde yorumu sert ve küçük düşürüyordu karşısında ki insanı sonra anladım ki aynı küçük çocuk gibi düşün senin annen ve baban bir şeyler öğretir ya gerekirse de yavaş vurur ya işte hoca nın yaklaşımda öyle çok doğru bi yorum katıyor burada bize hoca vurmuyor kafamıza anlamamız için yapıyor yani bilerek isteyerek öyle biri..
Banane, sevmek zorunda değilim. 🤣
🤝🏻🤝🏻
Birde senin gibiler oy kullanıyor. Kuran'da yazılanı söylüyor işine geldiği gibi olmaması yalan olduğu anlamına gelmez birey @ŞeffaflığınRitmi
Evet etkileyici bir anlatışı var
Bu adam alevilikten sünniliğe geçmiş birisi. O yüzden sevmiyorum pekk.
düşkün oldu bu adam
ben aleviyim, herkesin yolu kendine doğrudur. Doğru yol diye bişey yok yani..
hereksin inancına saygı duyulmalı
alevilik yanlış yol falan değil ayrıca
alevilik türklüktür. Ben sünni olmazdım mesela Mehmet Yıldız' ın yerinde olsam
evet tabiki bir o değil. Ama sünni olunca üzülmüştüm. Bizim yolumuzda öyle çok kötü bir yol değil..
Türk geleneklerini koruyup bugüne getiren bir toplumuz. Türklüğün kaybolmasına çok üzülürüm..
Meşhur olan hocaları dinlemiyorum
Bu iş para için yapılmaz çünkü
Ben dinliyorum bazen çok vasat gelmiyor bana yani "nasıl ya?"diye duyduğuma şaşırdığım bişey olmadı
Evet dinliyorum karşıma çıkıyorsa sosyal mecralarda
Bu konularda çok dar düşüncedeyim açıkçası hoca dediğin camide olur.
Dinlerim severim de evet
Evet sade net anlatıyor 🥹
Evet arada sırada dinliyorum
Arada dinliyorum hoşuma gidiyor
Evet adam gerçek imânı anlatıyor
Çok güzel buluyorum
Kibar biri
Severim
Severek dinlerim
Elbette
Samimi gelmiyor bana
Senden daha iyi tanıyorum.
Mehmet Yıldızı onu tanıdığın kadar senden daha iyi tanıyorum demek istedim soruyu sordum bende en yakından tanıyan biri olarak samimi değil diyorum.
Tabee
Yolu insanlardan öğrenecek değilim benim aklım var kitapta yazıyor.
Objektif bakmıyorsun neden başkasının dediğini kabul edeyim neden bir hocanın dediğini ya da bir başkasının benim aklım var araştırabilirim dinlemişim ki tanıyorum ki samimi gelmediğini söylüyorum
Bu kadarın gözüne perde inmiş olmasını anlayamıyorum yazık.
eskiden
İnstagramda çıkıyo karşıma sevmiyorum hiç
Adghjkklxsgjfatkcarhk adamı yakında şeyh falan ilan etmeyin de
Sen ne saçmalıyorsun ya. Ne yorumu yapmışım. Adami sevmiyorum dedim diye sen bana hakaret ettin benim nasıl biri olduğumu bilmeden. Ben onu sevmek zorunda mıyım. Senin gibi mala ne diye laf anlatırsam ben de
Haci hoca diyen adama bak sktr git
Severim
Biliyorum.
İman hizmetinde kişilerin değil eserlerin ön plana alınmasında büyük fayda görüyorum. Bu kadar yazayım...
Eskiden dinlerdim artık dinlemiyorum.
Tercih
Niye başka hoca mı yok ne saçma bir ön yargı 😂
Sen seviyorsun diye herkes sevmek zorunda değil ki 🤷🏻♀️
Konuştuğumdan bunu anlıyorsan o da senin sorunun.
Aynen aynen
Sevmiyorum pek
Yakışıklı maşallah, ben de bir imama aşıgım
O kim kanka
Mehmet Yıldız 1987 yılında doğdu. 2012 yılında Ege Üniversitesi matematik bölümünü bitirdi. Çeşitli mecralarda ve kanallarda sunuculuk yaptı ve sohbet programları düzenledi. Şu an arkadaşlarıyla birlikte milyonlarca takipçisi olan Hayalhanem isimli oluşumda İslami, felsefi ve bilimsel programlar yapmaktadır.
Sen kimsin gardaş
Dinlemiyorum.
Hoca?
Bu da mı hoca olmuş
Hacı hocaları beğenmiyorum yalan yok en korktuğum insanlar
Neyi babamdan görmedim mi kardeşim
Hoca sevmiyorum kardeş alevilikle ne alakası var öyle olsa bile sorun mu var
Kız bir şey demeden alevi diyorsun bence objektif ve hoşgörünü sorgulaması.
Sevmiyorum konu kapandı uzatmayın tamam.
@Pamuksekerofficall kötü bişey demedim babandan allah sevgisini görmedim dedim oda neyi babamdan görmedim diyo anlamadı konuyu tekarr soruyu tekrar tekrar okusun bende sinirlendim alevi aileniz dedim öylee
Baba ne alaka ben hoca hacı sevmiyorum dedim abi sen git bi okuduğunu anla ve saygı duymayı öğren
Sesi çok cırtlak. O yüzden sevmiyorum.
Dinlemem
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?