Merhabalar malum okul haftası ben de Edirne'de üniversite kazanmanın heyecanıyla KYKda bana çıkan yurdun nasıl bir yer olduğunu merak ediyorum burda kalan veya arkadaşlarından duyan birileri fikirlerini paylasabilirlerse memnun olurum 😊 Mesela odalar kaç kişilik yurt binasi eski mi yeni mi? Giriş çıkışlarda güvenlik görevlisinin tutumu nedir? Oraya gidince öğreneceksin zaten diyenleri duyuyor gibiyim ama heyecanımı mazur görün merak ediyorum işte şimdiden 😄Cevaplayacak birileri çıkarsa teşekkürler şimdiden.. 8 kişilik yurt odası
07.09.2019 Kızlar bugün yurda gidip baktım biraz bilgi vermek istiyorum :) odalardan bahsedersem ben çok beğendim 1+1 şeklinde ilk senemde özel yurtta kaldim ve bu şekildeydi bu en büyük avantaj bence ders çalışmak isteyen uyumak isteyene engel olmuyor, sonrasinda tuvalet banyo oda içerisinde ve yeni, 4 kisilik odalar, gardrolaplar tek kapaklı biraz küçük geldi bana, onun haricinde ayakkabi dolabi var, çalışma masalarının üstünde kitaplik ve dolabiniz bulunmakta, yataklar bazalı ve odada yine buzdolabı bulunmakta. Büyük camlı etüt odaları var. En alt katta yemekhanesi. Gerçekten çok büyük bir bina otel izlenimi veriyo rahatlik bakimindan da öyle olacağını düşünüyorum. *Gerekli belgeler: - 4 adet vesikalik - Öğrenci belgesi - Nüfus cüzdanı fotokopisi
*** Yurt 16 EYLÜL de açılacakmış arkadaşlar ona göre bilginiz olsun***
Sedefkar Mehmed Ağa öğrenci yurdu Edirne'de biraz şehrin dışında kalıyor ama hemen hemen tüm KYK yurtları öyle. Odalar 2-4-6 kişilik olabiliyor. Herkesin bir yatağı, dolabı ve şanslıysan bir de çalışma masan oluyor. Güvenlik görevlileri kuralları uygulamakla yükümlü, onun için giriş-çıkış saatlerine uyman gerekli.
@Heheğ banada orasi cikti ariyorum hat surekli mesgul ogrenci yurduda var bakin haritalardan kizlar gonderilse gonderecektim resmi ama gonderilmiyo haritalardan bakinca ogrenci yurduda var
@İremmsakk bana da orası çıktı araştırdım o bina bu yıl kız yurdu olmuş endişe etmenize gerek yok bu zamana kadar erkek yurduymuş ama erkek yurdu başka yere taşınmış ve orası kız yurdu olmuş ilk kayıt ücreti de 475 lira bilginiz olsun
@Berivandaşdemir kayıt için gerekli belgeleri siteden aratıp öğrenebilirsin ben internetten kayıt oldum ilk kayıt ücretini ödeyerek yerleşeceğim zaman da belgelerimi teslim edeceğim
Arkadaşlar ben yurtla ilgili bilgiler verim size. Öncelikle yurt iki yıllık değil eski bir yurttur. Odalarda genel olarak ranza sistemi ve eski eşyalar vardır. Ama geçen sene bazı odalar baza sistemine döndü. Eğitim fakültesine etuslarla gitmeniz gerekicekdir. Gülşeni yurdu ve edirne kız yurdu edirnenin en güzel yurtlarıdır.
@Berivandaşdemir Ben sonunda yurt yetkilisine ulaştım bu sene kız yurduna çevrilmiş odaları da 4 kişilik baza sistemi ve banyo tuvalet içindeymiş kayıt için gerekli belgeler daha tam olarak belirlenmemiş onu belirleyince yayınlıcaklarmış.
Bilginiz var mı yurda ne zaman yerlesebilirim su an edirnedeyim bir an önce kayıt yapıp geçmek istiyorum 3unden sonra geçebilir miyim acaba ya da gitsem su an içerisini gösterirler mi sizce? Bir de bilgisi olan var mı bazali mi
@hilalyyy1 kızlar bugün yurda gidip baktım o kadar harika ki anlatamam özel yurttan hiçbir farkı yok 9katli bir bina ve labirent gibi odalar harika 1+1seklinde odanın biri çalışma odası diğeri yatak odası evet hepsi bazali yataklar onun dışında tuvalet banyo oda içersinde buzdolabı ve büyük bir ayakkbi dolabı var kendi dolaplariniz haricinde. Ben çok beğendim umarım hepimizin oda arkadaşlari gönlümüze göre olur hepiniz için hayırlısını diliyorum...
@tgenco kızlar bana da bu yurt çıktı bugün odamı görmek için gittim, buradan birbirimizle iletişime geçip şimdiden tanışabiliriz, odayı fotoğrafladım bende görselleri mevcut ☺️
banda bu yurt çıkmış eskiden erkek yurduymuş bu sene kız yurduna çevirmişler. Meslek yüksek okulana yürüme mesafesiyle 10 dk gösteriyo google ama tabi beli olmaz
07.09.2019 Kızlar bugün yurda gidip baktım biraz bilgi vermek istiyorum odalardan bahsedersem ben çok beğendim 1+1 şeklinde ilk senemde özel yurtta kaldim ve bu şekildeydi bu en büyük avantaj bence ders çalışmak isteyen uyumak isteyene engel olmuyor, sonrasinda tuvalet banyo oda içerisinde ve yeni, 4 kisilik odalar, gardrolaplar tek kapaklı biraz küçük geldi bana, onun haricinde ayakkabi dolabi var, çalışma masalarının üstünde kitaplik ve dolabiniz bulunmakta, yataklar bazalı ve odada yine buzdolabı bulunmakta. Büyük camlı etüt odaları var. En alt katta yemekhanesi. Gerçekten çok büyük bir bina otel izlenimi veriyo rahatlik bakimindan da öyle olacağını düşünüyorum. *Gerekli belgeler: - 4 adet vesikalik - Öğrenci belgesi - Nüfus cüzdanı fotokopisi
*** Yurt 16 EYLÜL de açılacakmış arkadaşlar ona göre bilginiz olsun***
Her KYK yurdu birbirine benzer. Odalar genelde 4 kişiliktir. 6 kişilik olanlar hala var mı emin değilim.Yurt kuralları bellidir, oradaki görevliler de ona riayet ediyorlar. KYK'nın sitesinden yurt ayrintilarina bakabilir, daha fazla bilgi edinebilirsin. Benimde edirnede kyk yurdu cikti ama farkli :D
Merhabalar. Benim de yurdum burası. Ancak yurdu defalarca aramama rağmen ulaşamadım. Yurda getirmem gereken belgelerin neler olduğunu ve bunları ne kadar bir sürede getirmem gerektiğini öğrenemedim. Odaların kaç kişilik olduğunu ve getirmem gereken belgeleri bilen bir kişi yardımcı olabilir mi? Teşekkürler.
@burciilk bazı odalar ranza sistemi bazı odalar baza sistemliymiş. Yanı çokta yenilenmiş bir yurt değil zannımca. Zaten eski yurt. Aylık fiyat belirlenmemiş ama 220 liraymış geçen sene
@burciilk kyk nın sitesindeki yanlış değil mi? Fotoğraflar falan verilen adrestekiyle örtüşmüyor çünkü kafam çok karıştı ya biz o renault un oradaki yurda gideceğiz değil mi?
@Avrasyaaa renault un üstündeki yurt bizim gideceğimiz. Benim arkadaşımın abisi kız yurduna çevrilmeden önce bir yıl kalmış ve güzel yurt dedi. 4 kişilikte kalmış o bazalı odalarmış herkesin kendine ait çalışma masası ve üstünde dolap varmış. Yani klasik yeni kyk lar gibi büyük ihtimal
En İyi Cevaplar