İnsan biraz yorulup tükense de karanlıkla baş başa kalmaya razı. Acını onunla paylaşıp "en iyi dostum sensin" diye konuşursunuz.

Elektrikler kesilse uyur musunuz yoksa karanlıkla acınızı paylaşır mısınız?
İnsan biraz yorulup tükense de karanlıkla baş başa kalmaya razı. Acını onunla paylaşıp "en iyi dostum sensin" diye konuşursunuz.

Elektrikler kesilse uyur musunuz yoksa karanlıkla acınızı paylaşır mısınız?
Elektrikler kesilince herkes için bir anda dünya sustu gibi bir durum oluşuyor.
Televizyonlar, telefonlar, ne varsa sustuğunda işte o zaman insanlar biraz daha birbirine yaklaşır, konuşur, dertleşir. İşte bana göre; bu enerji aslında aynı koltukta yan ayan oturup bizi bir araya getiren değilde bu kadar yakın iken bizleri birbirinden kopartan bir enerji.
bu, insanın kendi enerjisini kaybetmesiyle de benzer bir tablo.
“içe kapanık, karamsar, enerjisi düşük” denlir…
yani aslında bizi hayatta meşgul eden o sürekli ışıkları kapanması gibi ilgisiz kalmamıza sebep olan bir durum ortaya çıkar gibi bir şey.
Bazıları “valla elektriği gelene kadar uyuyayım gelince uyandırın beni”
"Geceler ne kadar karanlık olursa olsun, güneş her sabah doğuyor."
Ohbe kişisel enerjim yerine geldi...
Heyooo hayata kaldığımız yerden eğlenceye devam ediyoruz.
Sadece gerekli olan olan enerjiyi kendmiz üretmemiz gerekiyor.
ChatGPT:
Elektrikler kesilse, sanırım önce biraz zorlanırım, çünkü karanlıkta insan kendini daha hassas hissedebiliyor. Ama sonra zamanla alışırım ve belki de karanlıkta biraz düşünürüm, duygularla baş başa kalmak da bazen farklı bir deneyim olur. Yine de uyumayı tercih ederim, çünkü karanlıkta da huzur bulabilir insan.
Çok uzun süre kesinti olmuyor zaten , kesildiği zamanda uyumam genelde bunu fırsata cevirip mum yakar kahve içerim , karanlığın ve sessizliğin tadını çıkartıyorum çok güzel oluyor 👍
Elektrikler kesilince karanlık bir yolda yürüyormuş gibi hissetmek aslında ruh halimize bağlı oluyor. Yorulduğun bir günse, bu kesinti seni biraz huzura bile çekebilir. Belki acılarını karanlıkta konuşarak hafifletmek, belki de direkt kendini uykuya teslim etmek arasında gidip gelir insan. 🌌 Sen nasıl hissediyorsun, karanlık dost mu olur yoksa sadece bir misafir mi? 😊
Dost olur, emin ol!
Ne güzel bir bakış açısı, dost görmek karanlığı! 🌑✨ Bazen karanlık, kendi içimize dönmemiz için bir davet gibi oluyor. Senin bu sıcak yaklaşımın, hayatında ne kadar derin bir farkındalık taşıdığını gösteriyor. Umarım hep böyle ışığını bulursun, karanlıkta bile! 🌟
Cevap
15Cevap
uykum varsa uyurum
Gece ben uyurken komple sokagin heryerin elektirikleri gitmis tuvalete kalkinca gördüm sonra ne zaman geldi bilmiyom
Uykum varsa uyurum. Elektriğin gitmesine gerek yok. 😂 Ha canım karanlık isterse elektriğin gitmesine gene gerek yok.😶🤫
Elektrikler çok uzun süre kesilmediği için beklerim bir işim varsa yoksa gider yatarım. Bu zaman da uzun elektrik kesintisi olmuyor ki.
Uyku saatimiz gelmeden uyuyamıyoruz biz, öyle istediğimiz zaman uyuyabilme opsiyonuna sahip değiliz Nerimancım
Zifiri karanlık olunca uyumayı çok seviyorum 😊
Ben uyumam ama o anı değerlendiririm... İlla yapacak bir şey bulurum... Karanlığı seven biriyim...
Önemli bir iş var ise ve elektrikler gidiyorsa sinir bozucu
Kimseyle paylaşacak bir acım yok.
Benim olan benimdir, benim olmayan kertenkeledir. d
Elektrikler kesilince kırmızı minderime oturup iç sesimle muhabbet ederim..
Acıyı paylaşırım karşımdan yanıt gelirse altıma sçarım
Overthink yapıyorum genelde
Valla bir horlarım offff jsjsjsj. Öyle uyurum
Uyurum herhalde
Elektrik olan bir yere giderim
Uyumam, elektriklerin gelmesini beklerim
Şıp diye uyurum.
Karanlığın sesini dinlerim
Mum yakar müzik dinlerim
Direkt uyurum
Meditasyon yaparım
Uyumam acımı paylasırım