Kimisi ışıklar açıkken uyuyamaz kimiside ışıklar kapalıyken , sizinde uyurken bu gibi alışkanlıklarınız var mı?
Cevabın nedir?
- Diğer konusunda 5,6b cevap paylaştı.
+1 yılBen ışık olunca uyumayı sevmiyorum ama ışık olan yerde yorgunluktan sızıp uyumuşumdur ama tercihim kap karanlık olması. Bir de bir yerde okumuştumki ışıkla uyumak beden için iyi değilmiş. Uyurken ışık olduğunda bir takım hormonların patlamasına engel oluyormuş. O nedenle ışıkları kapatın.
06 Yorumla
Soran+1 yılEvet doğru diyorsun tv ışığı bile zararlıymış aynı şekil telefonla uyumak :)
- +1 yıl
O zaman ışıkları kapatalım. Telefonu, tv, bilgisayarı. Biz insanlar bu cihazlarsız asırlardır yaşadık ve halende yaşabiliriz. Bedenimiz için sağlıklı bir hayat için ışıkları söndürelim :).
Soran+1 yılAynn önceleri elektrik mi varmış insanlar bilgiye ulaşabilmek için onca yol katediyormuş uğraşılar buluyormuş ama şimdi teknolaji ilerledi derken üretemeyen düşünmeyen tembel nesiller çıktı ortaya :)
- +1 yıl
Teknoloji doğru kullanılmadığı için ve bağımlılık yaptığı için insanların bünyesi zayıf olduğu için yeniliyorlar ve tembelleşiyoruz. Hakkımızda hayırlısı :)
- +1 yıl
En iyi cevap için teşekkür ederim...
Soran+1 yılRica ederim ne demek...
En İyi Cevaplar
Diğer konusunda 3,6b cevap paylaştı. ışıkla uyumayı severim. uyanırsam gozumu actıgımda etrafı gormem gerekir. hırsız bol gırmeye basladı buralara o yuzden...
ama migrenim oldugu ıcın malesef uzun zamandır ışıkla uyuyamıyorum rahatsız oluyorum03 Yorumla
Soran+1 yılAman deme ya cana bişey olmasın dua et sürekli mal bir şekilde yerine konur aslında hırsızlıkta olmasın devir öyle bir hal aldı ki sorma :/
Soran+1 yılYerim ya onları evet dediğin gibi nefsi müdafa yapsan gene suçlu olursun umarım düzelir :)
Küçükken (ortaokulun sonuna kadar filan) uyurken ufacık da olsa bir ışığa ihtiyaç duyardım. Korktuğumdan değil nedense öyle daha rahat uyurdum, içgüdüsel heralde :D amauzun süredir karanlıkta uyurum, şimdi de en ufak bir ışık bile rahatsız eder :)
01 Yorumla
Soran+1 yılZamanla düşüncelerimiz değişebiliyor :)
+1 yılUykum gelmeden yatmam, geldiğinde ise ışık koşullarına pek aldırış etmem :)
Tabii karanlığı tercih ederim ama karanlık-aydınlıktan çok sese duyarlıyım ben :)03 Yorumla
Soran+1 yılHmm see bende pek tahammül edemem:)
- +1 yıl
Işık seni rahatsız ediyor mu?
Soran+1 yılÇok rahatsız etmez
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
87
Cevap
154Cevap
+1 yılKaranıkta uyumak tercihim :) bir yerden en ufacık ışık gelse rahatsız oluyorum
13 Yorumla
Soran+1 yılO derece :)
- +1 yıl
aynennn mümkünse uyumaya çalışırken elektrikler gitsin ve bardaktan boşalırcasına yağmur yağsın harika oluyor :)
Soran+1 yılHmm :/
Ayy daha dun gece evde bunun kavgasi oldu :P annemler falan uyurken koridorun isigini yakiyolar ben sondurun diyorum israrla aciyolar isik gozume gozume vuruyo karanlik iyidir bilimsel olarakta kanitlanmistir karanlikta uyumak saglikliiymis
02 Yorumla
Soran+1 yılEvet doğru diyosun belki su içmeye filan kalkıyolarsa ışık açık kalsın isteyebilirler bu arda nick adın sevdiğim arkadaşımın ismi var:)
ben her türlü uyurum.. genelde tv ızlerken gocerım dıger aleme:) ama uyurken sessızlık ısterım, ayrıca kacta yatarsam yatauyım kalkmam gerekn saatde kalkarım, bazen sımartırım kendımı orası baska:)
01 Yorumla
Soran+1 yılAbimds bazen tv açık uyuyor ya ben çok yorgunsam ışığı kapamadan uyuyabiliyorum :)
Diğer konusunda 875 cevap paylaştı. Kesinlikle karanlıkta uyurum daha huzurlu hissederim kendimi.. Bazı uzmanlar karanlıkta uyumak boy konusuna iyi geliyormuş 😆 kısa olanlar dikkate alabilirler..
01 Yorumla
Soran+1 yılKemik uçları kapandıysa faydasız:)
+1 yılKaranlıkta uyumak, dinlenmek açısından çok önemli. Işık açıkken vücud yeterince iyi dinlenemez. Boşuna Güneş batınca uyumuyor millet herşeyin bir sebebi var. Öyle olsa gündüz uyurduk. Geceleyin insanlar günlük hayatlarını idam ettirirlerdi.
01 Yorumla
Soran+1 yılEvet ya gecenin bile yeri başka aynı şekil dört mevsimin olmasıda güzel çünkü insan sıkılabilen bir varlık :)
+1 yılIşıksız asla uyuyamıyorum, çok korkuyorum gözümü açtığımda her yer ışık olmak zorunda
32 Yorumla
Soran+1 yılAnladım genelde bende kabus görürsem ışığı açarım sabaha kadar zor ya :)
- +1 yıl
Hahaha ben kabus görsem de aynı görmesem de ışık yüzünden başım ağrıyor fakat :(
Diğer konusunda 1,5b cevap paylaştı. Odama zerre isik ve ses girmemesine ozen gosteririm. Odamda saat bile olmaz. Tak tuk uyuyamam. Lavabodan damlayan su sesine tahammul edemem.
02 Yorumla
Soran+1 yılSaat sesini bende sevmem aynı sesin sürekli tekrarlanması rahatsız eder :)
- Diğer konusunda 6,7b cevap paylaştı.
+1 yılÖnemsemiyorum , loş olur karanlık olur aydınlık farketmez tamamen ne kadar uykum olduğuna ve bitkin olduğuma bakar..
01 Yorumla
Soran+1 yıl:))
Gizli Üye(30-35)+1 yılışığını karanlığını bilemem ama ben sanırım elektrikle uyuyorum
bir gece elektrikler kesilmişti sabaha sabah 5 civarı geldi ben de o saate kadar ayaktaydım uyumaya çalıştım bir türlü olmadı bende oturdum gelene kadar nöbet bekledim :D01 Yorumla
Soran+1 yıl:)))))
+1 yılKnk ben kücukken ısıksız uyuyamazdım simdide karanlık arıyorum ama biyerde kesin konuşiyim ben ses olmayan yerde uyuyamıyorum..^^
04 Yorumla
Soran+1 yılAnladım :/ bişeycik olmaz uyursun
- +1 yıl
Dimi, mesela ben sessiz yerde calısamam ve sesiz yere calısmaya gidiyorum diyenide garipserim... ^^ aynı sey ısıkta uyuyamam diyen içinde gecerli ^^ benmi garibim ne¿.. :)
Soran+1 yılBazen istem dışı hareketlerimiz olabilir bu durum sana sıkıntı veriyorsa dr git :/
- +1 yıl
Yo gercek ten sorun değil hareketlerim beni zora sokmuyor insan nasıl rahatsa öyle gercekten fakat bazı arkadaşlarımdan farkım var farkımız tarzımız.. ;)
+1 yılinsanın göz kapakları cok ince hassas şeffaftır aydınlık bir ortamda uyumak için yaratılmamıstır karanlıkta uyumak en kolayıdır
01 Yorumla
Işık açık, kapali, gürültülü, gürültüsuz, rahat, rahatsiz, kalabalık, sakin, yorgun, dinç vb... kafamı koyduğum her an kolayca uyurum ben :)
01 Yorumla
Soran+1 yılİyimiş :)
- Diğer konusunda 660 cevap paylaştı.
+1 yılNormal günlerde karanlıkta uyumayı tercih ederim spor gunlerinde isterse davul çalsın yanımda o yorgunlukla her ortamda uyurum :)
02 Yorumla
Soran+1 yılDuruma göre değişir diyosun :)
- +1 yıl
Aynen :)
+1 yılufakta olsa bir ışık olucak. sokak lambasının yansıması da olabilir. zifiri karanlıkta yatamıyorum :/
01 Yorumla
Soran+1 yılAynn bende aşırı karanlıkta uyuyamıyorum :/
ışık olmayacak ve mutlaka uyuduğum odanın kapısı kapalı perdesi çekilmiş olacak
01 Yorumla
Soran+1 yılİyi :))
+1 yılışık açıkken uyuyamam ama çok karanlıkta da uyuyamam
09 Yorumla
Soran+1 yılAynn ortası olmalı dimi :))
- +1 yıl
evet :) eskiden odama bir ışık bile girmiycekti pencereden bile
karanlığı seviyordum sorna kabuslar görmeye başladım korkunç şeyler yaşadım artık korkuyorum karanlıktan :/
Soran+1 yılŞu aıralar herkeste bir ürperti var nedense bence çok fazla düşünme duanı oku besmekeni çek uyu sanki bütün kötü şeyler karanlıkta ortaya çıkçakmış gibi geliyor dimi :/
- +1 yıl
ya bir ara öyle kötü oldum ki karabasan mı ne olduğunu bile bilmediğim bişey her gece her gece ya ağlayarak dua ettim resmen bdaha olmasın diye odamdan korkuyordum resmen
gündüzleri bile uyuduğumd oluyordu vücudum uyuşuyordu üstümde biri varmış gibi hareket falan edemiyordum neyseki kurtuldum du etmeden yatmıyorum artık :/ bikere noldu bil, yormusun oda karanlık gözümü açtım korktum bişey görmedim oysaki ne odluğunu bile anlamadım yorganbımı alıp salona kçtım bir süre uyuyamadım sabah kalktığımda dün gece noldu diyip güldüm :/
Soran+1 yılDoğrudur canım belki inanmazsın ama önceleri ben rüyada çok kabus görürdüm. Bazende sanki birden tutulma geliyodu konuşamıyodum bağırmak istiyorum bağıramıyorum vs aslında birşey daha gördüm ve küçükken bir olay gelsi başıma ama burdan yazamam onları anca bu kadarı söyleyebilirim.:))
- +1 yıl
benimde öyle oluyordu işte ve hep evin içinde uçtuğumu görüyordum yere inemiyordum yürüyemiyordum böyle biri tutuyorömuş gibi offf hatırlamak istemiyorum
Soran+1 yılAynen en güzeli düşünmemek şimdi çok iyiyim şükür gene ürperti gelsede eskisi gibi huzursuz olmuyorum umarım senin durumunda geçer.
- +1 yıl
o anlattığım şeyleer gheçti zaten çok şükür :)
Soran+1 yılİi o zaman uyu sende rahatcana :)
ışık açıkken uyumak sağlık açısından iyi değildir tavsiye edilmez. mümkün olduğunca karanlıkta uyumaya çalışın farkı anlayacaksınız zaten
01 Yorumla
Soran+1 yılOrası öyle:))
+1 yılIşık açık olsun ve en ufak bir tık tık sesi olsun ki buna duvar saati de dahil hayatta uyuyamam. Karanlık ve sessiz olacak.
016 Yorumla
Soran+1 yılAyy duvar saatini bende sevmiyorum tık tık ne öyle ya :)
- +1 yıl
Valla ya uyumuyor bir türlü. Bir aralar abimlerde kalıyordum. Her gece uyumadan saatin pilini söküyordum. Sonunda yengem saati başka odaya aldı da kurtuldum :D
Soran+1 yılBenim odamda saat yoktur dediğin gibi bende abimde kalınca onlarda da duvar saati var tık tık uykuya dalamıyorum:)
- +1 yıl
Al eline terliği fırmat saate :D düşsün parçalansın bakalım bir daha tık tık edebiliyor mu :D
Soran+1 yılSaat benim olsa yapçamda işte.
- +1 yıl
Abin ne diyecek sana ya bir saat senden kıymetli mi fırlat gitsin :D
Soran+1 yılAynn dimi ama karışmam genede saati onlara veririm uyusunlar diye:D
- +1 yıl
Çıkar yan odaya koy o zaman :D ya da benim gibi pilini çıkar.
Soran+1 yılYok ya duvarda yüksekte olunca üşendim almaya :D
- +1 yıl
O zaman uykusuzluga talim :) bu arada onceki profil resmin daha iyiydi :)
Soran+1 yılYok bu daha iyi hem net :)
- +1 yıl
Bunu çok begrnmedim ben :) oburu daha hos gorundu bana
Soran+1 yılDaha iyi beğenmeyin :D
- +1 yıl
Heh bu daha da guzel bak ;)
Soran+1 yılHmm güzel müzel anlamam ben :D
- +1 yıl
Neden anlarsın :)
Zifiri karanlıkta perdeden gelen ışık bile beni rahatsız eder ayrıca ışık açıkken uyuyanlar kanser riski taşıyabiliyorlarmış bkz.
03 Yorumla
Soran+1 yılŞimdi herşey hastalık yapıyor yediğimiz gıdalardan tut kullandığımız ürünlere kadar hakkımızda hayırlısı :)
+1 yılKaranlıkta uyurum ben sonuçta bişey yok ama sanırım bu psikolojik Aslında insan korkabiliyor
04 Yorumla
Soran+1 yılEvet ya :)
- +1 yıl
Rüyanda kötü bişeymi görüyosun bu hep oluyormu?
Soran+1 yılYoo kabus görmüyorum önceden rüyada ara sıra kabus gördüğümde ışığı açardım.
- +1 yıl
Bazen bir sesde korkutup uyandırabiliyor insanı tabi küçük yaşlarda daha çok oluyor dediğin gibi
+1 yılKaranlıkta uyumayı daha çok sevsemde. Yanımda biri yokken o ışık mutlaka yanar yoksa uyuyamam
01 Yorumla
Soran+1 yıl:)))
+1 yılÇok yorgun değilsem asla ışıklı bir yerde uyuyamam. Hep karanlıkta uyurum.
01 Yorumla
+1 yılSevdiğime sarılıp onun kokusuyla ciğerlerimi doldurayım da ışık mışık umurumda olmaz
03 Yorumla
Soran+1 yılHmm
- +1 yıl
olması gerekende bu değil mi?
Soran+1 yılBilmem herkesin düşüncesi farklı.
+1 yıl1 damla ışıkta uyuyamam. Sabahladık yıne güneş ışığı girmeye başladı odaya batana kadar bu güneş uyku yok bana:(
02 Yorumla
Soran+1 yılAnladım ama aydınlıkta gerekli :)
- +1 yıl
Benden uzak olsun :D
+1 yılkaranlık fobim olduğundan aradan bir ışık sızıyo mutlaka :Dasdsadf
01 Yorumla
Soran+1 yılİyi :)))
+1 yılKapalı :D hatta karanlik odada bile göz bandı kullanırım
01 Yorumla
Soran+1 yılİyi :))
En kaliteli uyku karanlık ve sessiz bir ortamda olur
03 Yorumla
Soran+1 yılÇok doğru bende karanlıkta uyurum ama bazen ara lambasını açıp uyuduğumda olmuştur :)
+1 yılZifiri karanlık ve çit cikmicak en ufacık seste harbinden uyaniyorum
01 Yorumla
Soran+1 yılHmm baya hassassın bu konuda desene :)
Odada biri yürüyünce bile uyanan biri olarak çok sessiz ve çokça da karanlık oda olmalı
01 Yorumla
Soran+1 yılKaranlıkta uyumak en iyisi :)
Karanlık ve sessiz hatta mümkünse zifiri karanlık olsun
02 Yorumla
Soran+1 yılO derece :)
Hiç farketmez genelde kapatıpta uyurum ama ışık kapatıp tv izleyemiyorum ben gözlerim çok hassas
02 Yorumla
Soran+1 yılÇok fazla tv , pc başında durmak iyi değil belli bir zaman sonra halsizlik çöküyor :)
+1 yılkaranlıkta uyurum ve yastığa sarılmadan uyuyamam...
01 Yorumla
+1 yılKaranlıkta, sessiz ya da cok hafif bir müzikle :)
01 Yorumla
evet oda kapkaranlik olursa cok guzel uyurum isik cok rahatsiz eder.
01 Yorumla
Soran+1 yılİyi :)
Karanlıkta kesinlikle
Sabah ışığından bile nefret ederim uyuyamam03 Yorumla
Soran+1 yılO derece diyosun :)
Genellikle perde yarı açık içeri işik girio öyle seviyom
03 Yorumla
Soran+1 yılOda iyimiş en azından elektrikten tasarruf :)
hayatta ne ışıkta nede seste uyuyabilirim tık sesinden uyanırım, uyuyacağım yer karanlık ve sesiz olmalı
02 Yorumla
Soran+1 yılHmm anladım:)
Karanlıkta uyuyabiliyorum sadece. Işık gözümü çok alıyor ve uyuyamıyorum.
01 Yorumla
Zifiri karanlık olmalı ve doğal olmayan bir ses kulağıma gelmemeli.
01 Yorumla
+1 yılUykum geldiginde her şekilde uyurum, ama karanlıkta uyumak daha cok seviyorum.
01 Yorumla
+1 yılmigren dolayısıyla karanlıkta durmaya alıştım hiç ışık olmaması lazım uyumam için :)
01 Yorumla
Soran+1 yılŞimdi şeker öncelikle geçmiş olsn migren çok baş ağrısı yapar bunla ilgili birkaç cümle yazardım ama biraz işlerim var unutmassam yazarım:)
+1 yılIşık acık ya da tv acık uyurum alışkanlık oldu iyice bende :D
03 Yorumla
Soran+1 yılIşık neysede tv açık uyuma bence tv 'nin ışığı zararlıymış aynı şekil telefonları yastığın altına koyup uyumamak gerekir. :))
- +1 yıl
ohoo ben cok zarar alıyorum demekki :)
Soran+1 yılHmm olsun ya düzeir sende tv acık uyumazsın :)
- Diğer konusunda 520 cevap paylaştı.
+1 yılya güzel başlamış kötü bitirmişsin
karanlıkta mı yoksa açık/loş ışıkta mı sevişmeyi tercih edersiniz diye bitirmeliymişsin00 Yorumla
+1 yılHafif isikda, tv acik birakirim. sessiz uyuyamam dusuncelerden tv kafami dagitirken uyuyorum
01 Yorumla
Soran+1 yılAnladım :)
+1 yılKaranlıkta uyurum ama çoğunlukla ışık altında uyuyakalırım istemsiz bişi :)
01 Yorumla
Soran+1 yılBazen bendede oluyor :))
Gizli Üye(30-35)+1 yılHiç bir yerden odaya ışık girmemeli. Perdelerim bile simsiyahtır odada. Karanlıkta uyumak gibisi yok
02 Yorumla
Soran+1 yılYok ya çok aşırı karanlıkta bir garip olmaz mı insan :)
Cevap sahibi+1 yılYok olmaz :D
Diğer konusunda 2,6b cevap paylaştı. Evet var.. ışığı açıp uyurum:D Zaten uyanınca 1-2 dk net göremiyorum, gece uyanırsam kapkaranlık bir ortamda kalmak istemem:D
03 Yorumla
Soran+1 yılHmm bir ürpertimi oluyor karanlıkta olunca sende dua edip uyu :)
Diğer konusunda 2,1b cevap paylaştı. bir ortamda ışık varsa sinir kat sayılarım artıyor uyuyamıyorum karanlık huzur ve sükûnet benim için.
04 Yorumla
Soran+1 yılHmm :)
Soran+1 yılHadi ya sen ışığı kapican başkası gelip acınca baya tartışma çıkar sanırım:D
Bir arkadaşımı gece çarşaf geçirip bağırarak uyandırmışlardı çocuk o gün bugündür ışık ve kapı açık yatıyor kotu bir durum
02 Yorumla
Soran+1 yılAyynn da etsin ödü patlamamış böyle karanlıkta yürürken birden birisinin arkadan sırtına dokunması bide dalgınsa yürüyen öd patlamasına bile neden olabilir , psikoloğa gitsin arkadaşın.
+1 yıluykum geldiği zaman her yerde uyurum öyle psikolojik tırtıllardan değilim öyle oldu uyuyamam böyle oldu uyuyamam filan ıyyy :D
01 Yorumla
Soran+1 yılHmmm
+1 yılTabiki de karanlıkta odamın panjurları 7/24 kapalı yani gündüzde olsa her yer karanlık...
01 Yorumla
Soran+1 yılHmmm :// :)
karanlıkta hatta zifiri denilebilir. ay ışıgı bile olmuycak :)
01 Yorumla
Soran+1 yılAy ışığıda gerekli ama :))
+1 yılKüçücük bir ışıkta bile sinirlerim hopluyo zifiride uyuyanlardanım
01 Yorumla
+1 yıltamamen karanlık bir ortamda uyuyorum küçücük bir ışık olsun asla uyuyamıyorum
01 Yorumla
+1 yılTamamen karanlik olunca korkuyorum. Az da olsa isik olmali odada
01 Yorumla
Soran+1 yılAnladım umarım geçer :)
- Diğer konusunda 807 cevap paylaştı.
+1 yılTabi ki karanlıkta ışıkta uyumak zenginlerin icadı :)
18 Yorumla
Soran+1 yılHiç dimi önceleri elektrik mi vardı :)
- +1 yıl
Gaz lambası vardı sıkıyorsa sabaha kadar yaksinlar :))
Soran+1 yılÖnceleri insanlar daha bir çalışkanmış ya
- +1 yıl
Eee teknoloji geldi sandalyeye iyice alıştı millet oturduğu yerden bütün işleri halleder oldular :)
Soran+1 yılÖyle ama sorsan her yanım ağrıyor der )
- +1 yıl
Benim kuzen öyle pc başında otura otura beli ağrıdı yürüyemyor şimdi gelsin iki ağır is yapsın diyorum kendine gelir :) zaman geçtikçe artıyor tembellik
Soran+1 yılÖyle hazırcı olduk.
- +1 yıl
:) sonumuz kötü
karanlıkta uyurum ama uykum varsa Güneşin alnında bile uyurum valla :D
14 Yorumla
Soran+1 yılBende ama çok karanlık olmicak.
Işık ve odanın kapısı açık olduğu zaman hayatta uyuyamam.
12 Yorumla
+1 yılZifir karanlık olmalı ve kesinlikle sessiz olmalı. Yoksa uykuya dalmakta zorlanıyorum.
01 Yorumla
Soran+1 yılHmm o derce :)
gözlerin kapalı uyumuyomusun ışıkla uyumanın mantığı ne. D
014 Yorumla
Soran+1 yılHerkes bir değil işte kimisi ışığı açıp uyur :)
Soran+1 yılHerşey olabilir g*t korkusu felan bilmem fobi vs olabilir kimisi kabus gördükten sonra direk ışıkları açık tutabiliyor tabi kimsenin içini vs bilemeyiz :d
Soran+1 yılOrası öyle ama ne söylersen söyle karşındaki seni anladığı kadardır :D
Soran+1 yılAynn biz sadece anlatırız yapıp yapmiyacağı karşıdaki insana kalmış :D
Soran+1 yılMersi karınca kararınca dikkat ediyorum konuşmalarıma ::D
Soran+1 yılŞimdi develeri severim faydaları vardır vs ama niye ki :D
Soran+1 yılEvet ya telden girdiğim için sorunun cevabına gelene kadar çok zaman geçiyor :)
- Devamını Gör (181)
Devamını Gör(226)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem