Filistini yine Hristiyanlar kurtardi, umarim Müslümanlar akillanir?

Zamaninda Müslümanlar iki devlet cözümünü kabul etmeleri gerekiyordu, ama nefret ile kafasini yemis Müslümanlar biz Yahudi istemiyoruz deyip, Israile ve Yahudilere meydan okudular.

Filistinde bile yasayaman Müslümanlar, Filistinlileri gaza getirdi, zafer Islamindir, zafer Allahindir, Yahudiler köle olacak sacmaliklari ile Israile sürekli saldirdilar ve Israil Gazze'nin icinden gecti, on binlerce filistinli öldü, gazze yerle bir oldu.

O topraklarda Israil hep varolacak arkadaslar. Varolduklari gibi Müslümanlardan üstün olacaklar. Savas acarsaniz sizin icinizden gececekler, gök yarilip Allah inip sizi kurtarmayacak.

Araplar sessiz sessiz izlerken, savasi kafir ve gavur dediginiz nefret ettiginiz Hristiyanlar durudurup Gazzeyi kurtardi.

Müslümanlarin bu olaylardan ders cikaracaklarini inaniyor musunuz?

Filistini yine Hristiyanlar kurtardi, umarim Müslümanlar akillanir?
Cevapla