Yeniden refah mı anahtar parti mi?

Arkadaşlar bu ikilem içerisine düştüm ama bir yanım yeniden refah diyor Bir yanım anahtar parti diyor, lakin son zamanlarda yeniden refah partisi'ne üye olma düşüncesi daha bassın geldi daha mantıklı geldi, anahtar Parti'nin vizyonu sağlam lakin Yavuz ağıralioğlu'nda ben şunu fark ettim, Erdoğan'ı övüyor, Erdoğan'a yaranmaya çalışıyor diye yorumladım, Yok efendim neymiş Erdoğan çok maharetli birisiymiş, çok büyük adammış, ülkeyi kendileri yönetiyor ama faturayı CHP'ye kesiyormuş gibisinden konuşmalarını izledim, ve bu beni tereddüt ettirdi, bir parti muhalifse rakibini övmez, yok büyük adammış maharetli adammış cart curt bir şeyler söyledi çok saçma buldum, sanki AK Parti'ye yaranma çabasındaymış gibi bir izlenim verdiği için bu yanlış tüm doğrularını götürdü, yeniden refah da muhalif bir parti paylaşımları görüyorum Erdoğan'a eleştiriyorlar, halbuki onunla ittifak vardı 23 seçimlerinde, bunu da ayıya dayı deme stratejisi olarak yorumladım, yeniden refah daha samimi geliyor, kafamda yeniden defa partisine üye ol ma Fikri oluştu

Yeniden refah mı anahtar parti mi?