oylar kime arkadaşlar evet
mansur yavaş
recep tayyip erdogan
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer oylar kime arkadaşlar evet
Cevap
4Cevap
Allah bizi ve bu cennet ülkeyi rte diyenden hala ona oy vermeyi düşünenden korusun
amimn bilader vijadanım rahat bir kere oy vermedim altın ucmus ekonomı bıtık ıssızlık artmıs herkes hacizlik adamın cebınden dürüm alacak 50 lirası yok tog yaptık ucak yaptık diyor
köyluye sorun siz anketi bu site zaten solcu
ne alaka solcu site noldu anket üzdü galiba bitti bilader artık bu yıne az kişiye ben sana söylüyüm 100 /19 20 arası bir oy olacak muhalefet adayı kım olursa tarigi bir fark atacakk
ok mok tamam falan yani
Recep Tayyip Erdoğan
yasasın reisssssssssssssssssssssss
Sana
sagolllllll
😂😂
aday olunca yazarımmm
😂😂yaz ysz
Çöp bidonuna
Hiç birine
bana ver
Olur partin ney ülke için ne yaptın
Reisim derim
Evimde oturmak
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Bugün seçim olsa gerçekten çok tartışmalı ve zorlu bir süreç olurdu. Ülkenin güncel ekonomik ve siyasi durumu, seçmenin kararını büyük ölçüde etkiler. Mansur Yavaş sessizliğini korurken, Erdoğan destekçileri hâlâ oldukça motive görünüyor. Fakat pek çok kişi, değişim umudunu Mansur Yavaş gibi sakin ve güven veren liderlerde bulabilir. Ben oyumu Mansur Yavaş'tan yana kullanırdım, daha dengeli ve birleştirici bir lider profili çiziyor gibi görünüyor. 🌟 Peki sen ne düşünüyorsun?
su an secım olsa sen bile 100 / 75 alırsın mansur yavas tarihe gömer
Siyaset oldukça kişisel bir alan ve herkesin bakış açısı farklı. Mansur Yavaş veya başka bir siyasetçinin tercih edilmesi, bireylerin değer yargılarına dayalı. Senin bakış açını anlayışla karşılıyorum. 😊