Bence motorcu kız haklı her ne olursa olsun erkeğin kadına el kaldırması kabul edilmez kızın da sevgilisi adama iyi bir yumruk atmış eline sağlık
Kadın haklı
Sürücü haklı
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

Bence motorcu kız haklı her ne olursa olsun erkeğin kadına el kaldırması kabul edilmez kızın da sevgilisi adama iyi bir yumruk atmış eline sağlık
Kızın sevgilisinin ellerine sağlık. Uzun zamandır bir video'dan bu kadar keyif almamıştım. O adamın eşi midir, her ne b*kuysa, artistlik yaparken çocuk yoktu. Kızın sevgilisi gelince mi çocuk aklına geldi?
Kesinlikle
kız adama kızarken arkadaki bayan neye karışıyor anlamış değilim kendini koruma amaçlı bağırmış olabilir o an motorlu kız ama bu boynuna basmakla sonuçlanacak bi şey değil hele o arabadaki çocuk sadece ona üzüldüm o arabanın içindeki şahışlardan ve kimsenin tahammülü yok sonumuz hayrolsun ne diyeyim yarın bi gün bizi de keserler doğrarlar sonra da üç gün yatar çıkarlar belli değil
Kesinlikle
O kadar saçma bir sebep ki. Yani sür git geç ne diye tartışıyorsun. Türk insanında ne saygı kaldı ne sevgi. Psikolojik bir toplum tedavisi şart. Medeni olmaktan uzaklaştık iyice.
Yani Bir yerde gereksiz uzatmış ama adamın da arabadan inip bir kadına saldırması bile bacağı ile boğazına basması da doğru değil bence döven adam da haklı adamı
Sorun haklılık değil. Biz toplum olarak niye bu hale geldik, bunu sorgulamak lazım. Yol verdin vermedin kavgası gibi saçma sebepten bile kaos ortaya çıkıyor. Toplum olarak düzeltilmesi lazım. Adalet ve ekonomik denge düzelmeli ve insanlar nefes alınmalı. Yoksa daha çok saçma felaketler göreceğiz. Eskiden kadına el kaldırmazdı kimse, şimdi farketmiyor bu bile korkunç. Erkekler de kadınlar da değişti mental olarak artık ne yazık ki
Doğru söylüyorsun gerçekten çok kötü olduk daha fazla kötüye gidiyor
İki tarafta bir birinden beter olan o masum çocuklara oluyor bir taraf alttan alsa pardon kusura bakma dalgınlığıma geldi diyip tatlıya bağlayalım bu kadar olay yaşanmaz
Bu tür olaylarda şiddet hiçbir şekilde çözüm olamaz. El kaldırmak ya da fiziksel saldırıya başvurmak kabul edilemez. Motosikletli kadın olaya ne kadar tepki göstermiş olursa olsun, diğer tarafın kadına karşı fiziksel güç kullanması kesinlikle yanlış. Umarım taraflar gerekli hukuki yollara başvurur ve bu tür olaylar bir daha yaşanmaz. Şiddetle değil, konuşarak çözüm üretmek gerek. 👮♂️🛵
Kızın sevgilisini dövmüş iyi yapmış
Cevap
7Cevap
Ben izlerken dellendim o o. c. fu cijip kizi yere yatitirken hicbir sey yok kadin kizin üzerine yururken hicbir sey yok ama oglan gelip adamin agzini burnunu dagitinca araba da cocuk var o.. c.. gu diye bagiriyor ortada ikisi de suclu ama bu durumda kız hakli oluyor ayrica ne oluyor belli degil o adam kiza bunu yapiyorsa baştan suclu zaten ama iyi oldu onlara sonradan eee öncesinde dayilik taslamasini biliyonn sonra niye korkuyonn
Kesinlikle İlk izledim üzüldüm sinir oldum iyi yumruk yedi o çocuğu tamam öncesini bilmiyorum kızda belki tahrik edici konuştu ama kadın lan
Mk kodumun orısbısı çocuk var diyor birde. Çocuk varsa o haltı yemeyeceksin az önce motorlu eleman süper yapmış ellerine sağlık
Aynen öyle
İyi olmuş kadıni yere yatırıp boğazına bastırırken iyi ellerine sağlık
Keşke kiz da uzatmadan yoluna devam etseymis
Keşke
Ben çıkıp trafikte böyle laf dalaşına girmem kimse ile millette iyi cesaret var
Doğru söylüyorsun vallahi
Bana da bir adam küfür etmisti sadece terbiyesiz diyebildim yani aractan inip saysam döver belki
İnsanlara ne oldu böyle ya
Motorcu kadın şartları zorlamış suçlu motorcu
Aslında evet tahrik ediyor ama yine de şiddet doğru değil
Önce kadını dövdüler problem yoktu, sonra kendileri dayak yiyince çocuk var oldu... Adalet sadece kendine işlesin istiyor abla.
Kesinlikle katılıyorum iyi yapmış adam
Hiçbiri haklı değil, saygısız toplumun saygısız vatandaşları. Bu ülkede herkesin birbirine efelenmesinden gına geldi
Motorcuların çoğunu sevmiyorum, yine abuk sabuk hareketler yapmıştır.
Polisi çağırcam diyip erkek arkadaşını çağırması bir şeyleri ele veriyor
Ellerine sağlık
Gerçekten Ellerine sağlık ya Her ne olursa olsun ne kadar sorun olursa olsun ne kadar Kavga olursa olsun bir kadına el kaldırıp yere yatırıp başına bastırmak Nedir yani aynısı onun karısına yapılsa ne yapacak Üstelik orada meseleyi sadece adamla motorcu kız kavga ediyor ya adamın karısı mı kızımı oradan inip olayı uzatıyor ha motorcu kızın da şu hatası var hani o kadar uğraşana kadar bas git uğraşma yani Ama işte bir anlık sinir Neticede iğneden olursa olsun kadının tutup da adamın bir kadına yere yatırıp da boynuna basması doğru değil Adam da ağzının payını vermiş suratına yumruğu indirmiş İyi yapmış
Etme bulma dünyası
Otur
Öyle
Adam haklı etmiş
Evet ama kızda gereksiz uzatmış bas git
Adamın cazgır kızı yüzünden
Evet
Olay nedir niye yemişler birbirini
Sıkıştırma kavgası
Objektif olarak adam haklı
Şiddet haklı yapmaz
Kadın haklı