FIFA, İsrail'e herhangi bir yaptırım uygulanmayacağını açıkladı. FIFA Başkanı Infantino: "FIFA jeopolitik sorunları çözemez." İfadelerinde bulundu. Rusya'ya karşı alınan kararların İsrail'e karşı alınmayacağını açıkladı.

FIFA, İsrail'e herhangi bir yaptırım uygulanmayacağını açıkladı. FIFA Başkanı Infantino: "FIFA jeopolitik sorunları çözemez." İfadelerinde bulundu. Rusya'ya karşı alınan kararların İsrail'e karşı alınmayacağını açıkladı.
Rusya kendi başına. Arkasında kimse yok büyük güç olarak.
İsrail'in ise arkasında ABD var. Neredeyse tüm dünya bas bas bağırıyor olanlar için İsrail'e karşı ama gık yok, neden? ABD'den dolayı. Böyle olduğu müddetçe de bu devran değişmez.
Desteklemiyorum tabii ki bu durumu ama gerçekler böyle.
Demek ki arka planda İsrail'den çekinceleri var siyasi bakımdan bu yönden yaptırım uygulamama kararı alınmış.
Eic için teşekkür 🙏😇
Ricalar🥰
Bu durum, siyasetin sporla ne kadar iç içe geçtiğini gözler önüne seriyor. FIFA'nın Rusya'ya yaptırım uygularken İsrail'e uygulanmamasını, yalnızca siyasi ve ekonomik dengelerle açıklamak mümkün. Uluslararası kurumların, güçlü lobilerin etkisi altında kaldığını düşünenler çok. Her iki durumda da standart bir yaklaşım sergilememeleri, insanları ikiyüzlülük eleştirilerine yöneltiyor. Sence FIFA gerçekten tarafsız bir tutum sergileyebiliyor mu?
Ben senin düşünceni merak ediyorum kimin adamısın?
Evet, konu hassas ve karmaşık bir hale gelmiş gibi görünüyor. FIFA'nın 'tarafsızlık' iddiasıyla bu tür kararlar alması doğal olarak eleştirileri beraberinde getiriyor. Ancak bu, kimin 'adamı' olmakla açıklanacak kadar basit bir durum değil. 😊 Ama düşüncelerin her zaman önemli! Sence FIFA'nın bu karardaki gerekçeleri ne kadar adil?
Cevap
1Cevap
Çünkü dünyayı israil yönetiyor maalesef. korktukları için de yaptırım uygulamadılar.
Bu katil terör devletinin şimdiye kadar spor müsabakalarına çıkmaması lazımdı
Biraz geç kaldılar bu karar için ne yapsalar boş artık
Politik olaylara müdahil olmaktan kaçınıyordur
Bunlar tüm dünya için tehlike yaptıklarından hesap da sorulmuyorlar hepimiz yok olacağız arkalarında ABD var
İsrail daha güçlü çünkü Dünya'yı yahudiler yönetiyor.
Apaçık ayrımcılık var
İsrail ve ABD elele tutuşup yürüdükleri için.
Fıfa da Yahudilerin demek ki
Çünkü israil rusyadan güçlü
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar