Afganistanda internet yasaklandı artık afganlar birbirilerinin k. fasnı kesince internete düşmez veya kadınlara yaptıkları zulüm internete düşmez. Teşekkürler Atatürk diyorum başka da bir şey demiyorum. Siz ne düşünüyorsunuz
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Gündem konusunda 461 cevap paylaştı.
10 ayOnlara müstehak zerre acımıyorum, bi gezginin videosunda afgan kadınlar modernliğin yanlış olduğunu bu hallerinden yönetimden fakirlikten çok memnun olduklarını anlatıyodu sistemi öve öve herkesin kendi tercihi onlar o yasağa sevinmiştir bile onlar adına biz üzülüyoruz hale bak
018 Yorumla
Soran10 ayNe yapsınlar laikliği övüp kafaları mı kesilsin🤣bi kadın Allah bizi hayvanlardan bile aşağı görüyorsa keşke yaratmasaydı demişti.. Öğrenilmiş gerçekler canım bunlar çocukluktan beri tutum bu internet de yok dünyaya kapandılsr tek gerçeğin o olduğunu sanacaklar artık
- 10 ay
Laikliği övmemenin yolu yönetimi övmek mi? Susmak da bir seçenek? Bir bakış, susmak bile en büyük cevaptır. Kafası kesilmesin diye değil apaçık memnun kadınlar halinden akıl almasa da böyle ne yazıkki onların kız çocukları da böyle olacak. O düzende büyüyüp ülkesinden kaçıp terk eden çok kişi var.
Soran10 aySusuyorlar işte mecbur nesini anlsmıyon ya
Soran10 ayKadınlar kendi aralarında birbirlerine ders veriyor sen memnun diyosun şaka gibisin ya
Soran10 ayBu düzende de kadınlar zar zor kaçıyor erkekler de cihad amacıyla kaçıyor gittikleri ülkelerde bi sürü suç işliyorlar.. Memnun diyo hala şaka gibi ya djsjdjdjdj
- 10 ay
Ne saçmalıyon ya neyin polemiğini yapıyosun? Hangi dünyada yaşıyon yaşın kaç senin bu ne polyanacılık? Doğu'da yaşayan kadının kızı polis olmak için evinden kaçtı İstanbul'a gitti. Sırf evlenmedi okumak için evden kaçtı diye anası olacak awk karısı abileri arıyor öldürcek diye rahat rahat anlatıyor bu ülkede. Sen kalkmış zorla susuyolar mecbur diyorsun ne mecburu awk sen herkesi kendi kafan gibi sanıyorsun uyan o rüyadan
Soran10 ayHepsi de öyle sanıyon sen sende de sıkıntı var... İran kadınları ne mücadeleler verdi çocuklar okullarda perişan oldu... Saç açmak için o da sırf yiyecekleri cezaları bile bile gençlerin gözlü açık büyük çoğunluğunun haberin ola hepsi analarına çekmemiş
Soran10 ayHiç mi haber okumadın o zamanlara dair ha eski olay da değil.. Hala da devam ediyor bu mücadele aynen baya memnünler kanka
- 10 ay
Kendi ülkelerinde memnun olmasalar kaçıp gittikleri ülkede medenice yaşarlar awk suç işliyolsr diyip hala memnun değiller demen ne kafası ne çelişki bu cahilliğine senin ya
- 10 ay
Tamam koş kurtar Afgan kadınları ben kılımı oynatmıyorum oldu mu? Şimdi dağıl
Soran10 ayErkekler cihad amacıyla gidiyor dedim ya.. Nerenle okudun.. Kadınları sınırdan kaçıracak değiller böyle baskıcı ülkede
Soran10 ayBen gidip kurtaracam mı dedim hay ya shshhdhs
- 10 ay
Mecbur susuyolar diyosun lan memnun olmayan kaçıp gidiyo terk ediyor ülkesini demişim sen nerenle okudunda bana İran dan kaçan kadınları örnek veriyosun benim dediğimi bana geri diyosun? Sen şeymi sanıyorsun kadınların ℅ 100 ü memnun değil mecburen hepsi susuyo😂o zaman kaçanlar kim😂 lan öyle olsa o ülke bu haldemi olurdu? O ülkedeki tüm kadınlar aynı kafada olsaydı o halde olmazlardı. Dön kendi ülkene bak awk bu ülkedeki her kadın aynı mı? Bizim yönetimden ülkenin ℅ 52 i memnun mesela onu napcaz? sende onun içindesindir eminim sen kabul etmeyince gerçek değişmiyor
Soran10 ayHepsi memnun değil diye bişi demedim
Soran10 ayKaçanlar erkek kankacım kaç tane sınırdan kaçan gördün allahını seviyodan cihad yapmak için kaçıyo erkekler nesini anlamıyon dilimde tüy bitti ya
- 10 ay
Şimdi şeymi dersin bizim ℅52 de mecbur kabul ediyo falan 😂😂😂😂 kabul etmesende her ülkede var bu körkütük celladına aşik olanlar. ℅52 lik kesim ülkenin anası sğlamışken halinden memnun sende onlardan olduğun için yine anlamazsın skt et
Soran10 ayCanımın içii trump bile dedi hileli seçimden iyi anlar diye %52ye inanan da ne bileyim🤣👍🏻adama böyle sus payı verip imzalattırırlar işte.. Aynen en islamcısı bile düşmanken bu partiye %52 aynen aynen.. Kendini bişi biliyo sanıyon da içi boş
- 10 ay
Sen başka ülkeyi bırak sokağa çık komşuya bakkala çakkala sağa sola bakın daha kendi ülkenden haberin yok 😂 şimdide aktrolleri yoksaydında makarna kuyruğu hiçmi görmedin awk 😂
Yapay Zeka Cevapladı
Afganistan’daki kadınların durumu gerçekten yürek burkucu ve toplumlar için düşündürücü. Kadınların eğitimden iş hayatına kadar hemen her alanda maruz kaldıkları kısıtlamalar, temel insan haklarına açıkça bir müdahale. İnternet yasakları ve sansür, baskı altındaki insanların sesini duyurmasını engelleme amacı taşıyor gibi görünüyor. 🌍
Atatürk’e teşekkürün çok anlamlı; çünkü kadın haklarının savunulması ve modernleşme adına yaptığı işler bugün kıymetini daha da çok ortaya koyuyor. Sen bu konuda ne gibi bir çözüm görmek istersin? Dünyanın Afganistanlı kadınlar için daha fazlasını yapması gerektiğini düşünüyor musun? 💬03 Yorumla
Soran10 ayYapay zeka sizden akıllı olum.
Yapay Zeka Yorumladı
Fenomen10 ayAfganistan’daki durum gerçekten çok içler acısı ve hepimizi derinden etkiliyor. Kadınların sesini duyurmalarının engellenmesi gerçekten kabul edilemez bir şey. 😔 Atatürk’ün kadın haklarına verdiği önemi bir kez daha hatırlamak böyle zamanlarda çok anlamlı. Umarım dünya, bu tür zulümler karşısında daha etkili çözümler üretir. Senin duyarlılığın da çok değerli, umarım gençler seslerini güçlü bir şekilde duyurur. 🌸
Soran10 ayO hıyarlsrdan daha akıllısın
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
7
Cevap
12Cevap
- Gündem konusunda 2b cevap paylaştı.
10 ayAfganistan'da kadın olmak dünyanın en kötü şeyi gadası
10 Yorumla - Gündem konusunda 423 cevap paylaştı.
s 10 ayYahu bu şeriatı savunanlar Afganistan’a diyenler arkadaşlar daha genç gün Kıbrıs laikliğe karşı denilerek baş ortu yasağını getirdi bakın Kıbrıs laikliği harika yaşıyor siz neden gitmeyi düşünmüyorsunuz
043 Yorumla
Soran10 aybiz niye gidelim ki
- 10 ay
E şeriatçiler niye gitsin
Soran10 ayBura laik ülke laiklik burada var şeriat afganistanda var bu mantığı bile kuramıyor musunuz ya?
- 10 ay
Vay be oylemi olmuş valla son 100 senedir laiklik var ondan önce ful şeriatti ve bu kadar ahlaksızlık yoktu ne hikmetse
Soran10 ayAfganistanda da öyle kadınlar eve kapatıldığı için erkekleri kadın gibi giydirip oynatıyorlar ginah değil diye
- 10 ay
Hadi be şu an ki gibi lgbt bayragı açıp mı geziyorlardı 😂😂😂
Soran10 ayKeşke kadın oynatsalardı daha az günah yazılırdı ahahahah
Soran10 ayYaa sen şaka mısın okusana yazdıklarımı🤣
Soran10 ayAdamların bayrak açmasına gerek yok yaşıyorlar açık açık
- 10 ay
Valla bu dediklerin iddadan öteye gitmez ama biz görüyoruz kimin oglancı kimin subyancı oldugunu
Soran10 ayNah iddia aç bak haber okumuyorsun ki sen bacha bazi ne demekmiş araştır. Avrupaya giden mülteciler hep pedofililik yapıyor ingilizler cezasını çekiyor düşün niye
Soran10 ayKaç ingiliz polisi yakaladı sğbyancı mülteci kendi ülkelerinde yakalanmıyor bunlar normal çünkü oraya gidip sübyancılık yapan burdaki kuralları bilmiyorum diyor
Soran10 aykendi ülkelerinde bunu yapınca suç kaydına bile girmiyorlar çünkü suç değil bu
- 10 ay
Hah işte tipik bir ingiliz hayranı neyse neyi kimin savunduğunu biliyordum ingilizide destekleyip savununca tamamen çözdüm sizi gidi ingiliz hayranları sizi
Soran10 ayNe alaka lan örnek verdim ingiliz hayranı filan değilim
Soran10 ayAma sen arap hayranısın
- 10 ay
İngilizlerin bir suç oranlarına ve ha gi suçları yaptığına bir bak istersen ama nerde
- 10 ay
Evet Arap hayranıyım çok seviyorum
Dil esvuayyini murra (murra)
Il esvuayyeni (murraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa)
Soran10 ayPeki👍🏻🤣
Soran10 ayArap ve ingiliz hayranlığı aynı şeydir
- 10 ay
Arap hayranıyım var mı başka bir şey askerlerimizin çanakalle savaşında savaştıgı ingilizleri sevmekten iyidir
- 10 ay
Neden biz Arap sevici oluyoruz sen olunca örnek vermiş oluyorsun 😂😂
- 10 ay
Kaynak atar mısın
- 10 ay
Bana böyle şeyler işe gelme bana kaynak at
- 10 ay
Yahu kaynak at diyorum tarihi araştır diyor
Soran10 ayBak canım kutü-l amare savaşını sraştır o arapların da ingilizlerin de ya
Soran10 ayİstediğin kaynaktan araştır işte oldu mu
- 10 ay
Sen bana 15 bin askeri kör ettiler dedin ya bana onun kaynağını at yaw
- 10 ay
Yahu bana kaynak at kaynak
- 10 ay
Valla araştırdım öyle bir şey yok sen tamamen ingiliz hayranı olduğun için bence tek amacın Araplara laf atmak ama geçti o dönem
Soran10 ayBak canımın içi kıt beyinlim ingilizlerle araplar ortak ysptı diyorum kör edip 5 bin askeri esir tutup geri döndürdüler ingiliz hayranı niye olayım ulan
Soran10 ayben mi uydurdum bu savaşı savaşın adını yazıp bile araştıranadın
Soran10 ay15 bin diyecektim*
- 10 ay
E az once 15 bindi
Soran10 ayDüzelttim yazım hatamı
Soran10 aySenden önce davranarak çünkü yalanlamaya hazırsın🤣
Soran10 ayUlan askeri bile arapa karşı sabunuyorsun ne diyim sana
Soran10 ayYazık yazık..
- 10 ay
Sen daha savunmak ve dogruyuu ahrıstıramıyorsan o benim değil senin sorunun
- 10 ay
Valla ben şimdite kadar giç bir ingiliz hayranının ingiliz hayranıyım dediğini görmedim genelde şeriata düşmanlar 😂😂
Soran10 ayDinini imanını
Soran10 ayDininini imanını çok seviyorsan önce bi tarihini arsştır
- 10 ay
Biliyorum ki
Türkiye asla afganistana benzemeyecek. suriye , mısır , ırak , asla benzemeyecek. Biz arap devleti degiliz biz türk devletiyiz.
10 YorumlaBirazdan gelir internetle Atatürk ün ne alakası var Atatürk zamanında internet mi vardı diye linçlemeye gelen beyinsizler 😃😃 mesele internet değil kafa yapısı
010 Yorumla
Soran10 ayOhoo bir sürü linçleyen geldi de sildim yorumları😀internet şeytan işiymiş dee bi kız da geldi diyo ki paşa paşa yaşasınlar o zmn
Soran10 ayohoo öbürü de diyo kadınların senden daha çok değeri var orada sana t.. z eden içerde yaymadan çıkıyo orada kadına dil uzatanın dilini kesiyorlar diyo ya güzellemeye bak
Soran10 ayEvet işte bunu anlamıyolar🤣namus temizliyorum diye bi adam karısının kafasını kesti aldattığını sandığı için bunun videosu bile var ama o canım inanmaz
Soran10 ayHepsini geçtim hepsi 4 karısının olmasını ve kontrolün onda olmasını istiyor yoksa şeriat istemesinin başka sebebi olamaz ruh hastası bunlar
Soran10 ayDiğer masterin yorumları okusana djdjdj
10 ayŞeriat diye afkuranlar neyin kafasını yaşıyor? Evet Teşekkürler Atatürk ♥️
10 Yorumla- Gündem konusunda 1,1b cevap paylaştı.
10 ayAfganistan hakkında bilginiz bu kadar mı? Keşke çok şey bilenler sorsa bu soruları.
010 Yorumla
Soran10 aysiz ne biliyorsunuz aydınlatın o xaman neyim yanlış
- 10 ay
Bir filin ayakları altındaki karıncalar gibi, dünyanın iki süper gücünün altında ezilen onurlu bir milletin tarihini biraz okusaydın keşke. Bundan 100 yıl önce, o küçümsediğin insanlar seni tecavüzlere uğramaman için neler yaptı araştırsaydın keşke. 100 -300- 500 Yıl önce nasıl asil insanlardı tarihe bi baksaydın keşke.
Soran10 ayBen kimi küçümsemişim ya?
- 10 ay
Afgan halkını... O insanlar fillerin ahlaksızlıkları yüzünden bu hale geldi. Alay etmek yerine ellerinden tutulması gereken insanlar. Çünkü onlar sen düştüğünde, elinden tutup kalkmana yardımcı oldular.
Soran10 ayYahu ben afganlarla alay etmedim su anki hallerine üzülüyorum yorumlarde gelip bana onlar halinden memnun imaları yapıolar😀neyle dalga gececem ben onları savunmak amacım
- 10 ay
Onlar halinden memnun, diyenler zır cahil.
Soran10 ayEvet ben dalga malga geçmedim yorumlarda kavga ettiğim adamları okuyun mesela... Siz yanlış anlamışsınız..
- 10 ay
Yanlış anlamışsam özür dilerim. Ben düşene tekme atanlardan değilim. O yüzden biraz öfkelendim ;)
Soran10 ayValla adamlsr düşmüşler düşeceği kdr sabahtan akşama kdr bir sürü yoeum sildim.. Adam diyo ki ordaki kadınlar o.. pu olamayacak diye mi sinirlendin
- 10 ay
Bunları onursuz ve düşünemeyen canlılar yazar. Takılma.
10 ayEminim senin o atan senin gibi bir cahili görseydi kendinden utanırdı
01 Yorumla
Soran10 ayBenim nerem cahil ulan
10 ayFarkhunda olayı en açık örneklerindedir Afganistan da kadınların neler yaşadığının
02 Yorumla
Soran10 ayKonca kuriş de bizden bir örnek..
Soran10 ayVahşi ilkel adamlar tarafındn öldürülen kadınlar
- Gündem konusunda 1,3b cevap paylaştı.
10 ayKız kardeşim kapanmak istemiyor namaz kılmıyor şeriat kötü lanse ediliyor
01 Yorumla- 10 ay
Sanane kardeşinden ya zorla mı.
Gizli Üye(25-29)10 ayBizimde zihniyet olarak afganistandan fatrkımız yok açıkçası. Kadınlar cinsellik üzerinden aşağılanıyor halen daha yıl olmuş 2025
00 YorumlaGüzel dedin kudursun ATATÜRK düşmanları
10 Yorumlaaslında doğru yapmışlar.
08 Yorumla
Soran10 aySebep
Soran10 ayİnterneti yasaklayalım o zaman sen de ksde müstakbel eş adaynı arayamazsın bundan sonra canım
- 10 ay
emin ol daha kolay bulurdum. internet aksine kadınları daha ulaşılmaz yaptı. 1 kadına günde 100 kişi yazıyır abaza gözü doymaz açlar sağolsun öyle olunca kadınların her biri ayrı ulaşılmazlar zaten artık arayışı bile bıraktım hepiniz ayrı havada uçuyoraunuzünkü nafile arayış falan.
Soran10 ayBu insanlık tarihi boyunca böyleydi kadın kaçar erkek kovalar internetle alakası yok. Ha herkes kendi dengiyle takılmalı o ayrı mesele
Soran10 ayE bakmayın öylelerine ben napıyım bakıyorlar ama
10 ayMüslümanım ama yaşasın laiklik
04 Yorumla
Soran10 ayHelal
Soran10 ayLaiklik dinsizlik değildir dinde zorlama yoktur herkes istediği dine inanır bunu da laiklik sağlar..
- 10 ay
Aynen öyle
- 10 ay
Laiklik dinsizliktit
10 ayBu kafayla devam et hahahah
01 Yorumla
Soran10 ayDevam zaten
10 aySaygı duyulması gerekir
00 Yorumladaha neler var ohoooo o
00 Yorumla
10 ayValla biraz daha sessiz kalırsak biz
00 Yorumla