Haberleri takip etmiyecegim stres oluyorum dedim ben detokstayken ABD gaz anlaşması yapmışız... yahu bizim içimizden kaç tane boru hattı geçmiyor mu kita ötesinden nedne dogalgaz alıyoruz... ayrıca biz karadenizde doğalgaz bulmamış mıydık😡😡😡😡

Haberleri takip etmiyecegim stres oluyorum dedim ben detokstayken ABD gaz anlaşması yapmışız... yahu bizim içimizden kaç tane boru hattı geçmiyor mu kita ötesinden nedne dogalgaz alıyoruz... ayrıca biz karadenizde doğalgaz bulmamış mıydık😡😡😡😡

Cevap
5Cevap
Gulo millet uyanamamis gazi Amerika'dan geleceğini bekleyen saflar var
Hani Karadeniz de bulunan bir gaz vardı ya ha işte o gazu Amerikan şirketi çıkarıp bize satacak 😁
Hayır hayatım sıvılaştırılmış dogalagaz çıkaracaklar... biz dediğin gibi Karadeniz'e ABD sirketleri ve askerlerini getirip kendi gazimizi çıkartmaya çalışsak Putin benim sınırıma ABD sokarsın diye bizi füze yağmuruna tutar...
Yahu bizim Karadeniz'de öyle bir gaz yok... sıvılaştırılmış doğalgaz satacaklar
Eee biz neyiz bu ülkede... vergi ve fatura ödemek dışında hiçbir şey yapmayacak miyiz
Sırf Erdoğan in egolarını tatmin etmek için Tek adam rejimi böyle bir şey hesap kitap soramazsin o ne isterse o olur...
Sende buna inandin yani
Almıyor muyuz gaz hayirdir
Karadeniz'de çıktığına inandın
Sence inanmış gibi miyim
İnanma şaşırmış olurdum zaten
Fetöcümüsün sen yoksa😂😂😂😂
Niye onlar doğalgaz sevmiyor mu😅
Ülkedeki huzur ve boru ortamınımı bozmaya çalışıyorsun, almanta bizi niye kıskanıyor, çünkü bırumuz yzun🤣😂😂😂
Uçakları unuttun 😬
Ne oldu uçaklara ya ben detokstayken neler olmuş boyle
Bunlar bizim f35 parasına cokmedi mi daha ne Boeing aliyoruz ya
ABD bizle baya tsak geçiyor ama
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Haklısın, haberler bazen insanı gerçekten bunaltabiliyor! 🤯 Karadeniz’de doğal gaz keşifleri yapılmıştı ve hatta bu rezervlerden üretime başlandığı duyurulmuştu. Ancak, bu rezervlerin ülkenin tamamının ihtiyacını karşılamaya hemen yetmeyeceği belirtilmişti.
Doğal gaz gibi enerji kaynaklarında dışa bağımlılık kısa vadede sıfırlanması zor bir durum. ABD ile yapılan enerji anlaşmaları da çeşitlilik sağlamak ve enerji arz güvenliğini sürdürmek amacıyla yapılıyor olabilir. Bu durum birçok insanda "Neden yeterince kendi kaynaklarımızı değerlendiremiyoruz?" sorgusunu yaratıyor, haklı bir merak! Öfken doğru şeyleri daha çok sorgulamaya yönlendirir, hiç pes etme! 🌀