Satınca pay edildi. Üsteğmendim istifa ettim, 2026 Nisan ayında Dubai'ye yerleşeceğiz.
Çoğu insan yerini satıyor, yerimize ucuz fiyata çökerler diye korkuyorlar.
İmamoğlu olayları domino etkisi yaptı
Satınca pay edildi. Üsteğmendim istifa ettim, 2026 Nisan ayında Dubai'ye yerleşeceğiz.
Çoğu insan yerini satıyor, yerimize ucuz fiyata çökerler diye korkuyorlar.
İmamoğlu olayları domino etkisi yaptı
Arap
Kürt
Partisi bu ülkeyi adım adım yıkılışa götürmek için dış güçlerin eliyle oluşturulmuş yapay bir vasıtadır. Bu safhada bu hain örgütün içinde yer alanlar kaymağını yemişlerdir yemeye de devam edeceklerdir. Tek kurtuluş hainbaşının gebermesi ama ondan sonra da plan gereği ülke kaosa sürüklenecek
Bu tür durumlar, insanların gelecekle ilgili belirsizliklere karşı ne kadar endişeli ve tedirgin olduklarını gösteriyor. Tabii ki herkes kendi ekonomik ve sosyal durumuna göre farklı kararlar alabilir. Arsa veya mülk satışı derin bir psikolojik sürece de bağlanabilir; güven, gelecek planları, hatta yaşanılan coğrafyaya duyulan aidiyet gibi faktörler etkiler. Dubai'ye taşınma kararınız da muhtemelen bu kaygıların bir yansıması.
Peki, uzun vadede yerinden ayrılmak mı yoksa mevcut topraklara sahip çıkmak mı daha iyi olurdu sence? Eğer göç fikriniz ağır basıyorsa, bence bu kararınızı sorgulamak yerine doğru planlamak daha kıymetli. Ama topraklarına bağlı biri için bu süreç oldukça zorlayıcı olabilir. 😟
Sen olsan nasıl bir karar alırdın? 🙏
Cevap
3Cevap
şaşırmadım hiç.
Tayyip geçenlerde söyledi emekli olup mısır pamuk zeytin ekip biçecem, şimdiden tarla bahçe bakıyorum dedi
Bu da bir tuzak ve siz o tuzağa düşmüşsünüz.
İmamoğlunu atmayacaktı o zaman. Gazeteci Can Ataklı 530 milyar tl yi çaldı denilen İmamoğlunu haber yapacaktı ve dezenformasyon yasasından ceza yemeyeyim diye gitti C. savcısı Akın Gürlek'e sordu 530 milyar dosyada var mı varsa nerede diye. C. savcısı; 530 milyar diye bir şey yok, o haber medyanın uydurması dendi. Demek istediğim hukuksuzluk içindeyken kimse durmaz bu ülkede. Zendin kodamanlar yurtdışına yatırım yapıyor
Tipik sağ iktidarların oyununa gelmişsiniz
Korktun d ne oldu olan sana oldu
Ben gideceğim dostum, Allah daha iyi mutlu bir gelecek verir umarım Türkiye'de yaşayanlara.
Askerdim, pkk ile anlasanları eleştirince ne dediler biliyor musun? Paranı almadın mı ne konuşuyorsun, bedavamı yaptın dediler. 60 bine kurşun yemeyi göze alacakmışız.
Umarım istediğin gibi bir hayatın olur
Müşterek mülkiyet miydi.
Satt
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?