Türk milliyetçilikten memnun musunuz yoksa korkuyor musunuz?

Anlamadığım için soruyorum kızdırmak ve linç etmek değil, Çoğu Türkler ve Müslümanlar Türk milliyetçilikten memnunken, neden bazı türkler ve müslümanlar Türk milliyetçilikten korkuyor ve memnun değil? milliyetçilik ırkçılık değildir ve aynı şey de değildir, lütfen milliyetçilik ırk düşmanı diye korkmayın ve nefret algılamayın, milliyetçilik hastalık değildir, iyi birşeydir

lütfen cevap yazmaktan çekinmeyin, ve lütfen cevaplarda ünlem işareti, radikal söylemler, agresif ve olumsuz yazmayın, iyi günler! ^^

Evet, Türk milliyetçilikten memnunum asla korkmam, çünkü milliyetçilik vatanseverdir.
Hayır, Türk milliyetçilikten kokarım çünkü milliyetçilik ırkçılıktır, hastalıktır.
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Güncellemeler
9 ay
Çoğu Türkler ve müslümanlar türk milliyetçilikten herkes memnun, ama bazı müslümanlar ve İslamcılar milliyetçilikten memnun olmayıp korkuyorlar ve tehdit, hastalık ve ırkçılık olduğunu düşünüyor, ama milliyetçilik kötü bir şey değil ki, bazı müslümanlar ve islamcılar neden milliyetçilikten korkuyor? kimse ırklara saldırmaz ve zarar vermez ki!! bunu bilin artık!
Güncellemeler
9 ay
Bu arada Bazı müslümanlar ve İslamcılara için söylüyorum, ben milliyetçilikten korkmam ve tehdit olarak görmem, sizin gibi de olmam, çünkü siz milliyetçilikten korkuyorsunuz yani siz korkaksınız, kimse ırklara ve müslümanlara zarar vermez ve tehdit olarak görmez, çünkü siz milliyetçilik ırkçılık olduğunu söyleyip bahane yapıp kokuyorsunuz, siz ne biçim insansınız milliyetçilik vatanseverliktir ve ırklara değer verir bu yüzden lütfen bahane yapıp korkak olmayın!! diyeceklerim bu kadar.
Türk milliyetçilikten memnun musunuz yoksa korkuyor musunuz?