Güncellemeler
1 yıl
Arkadaşlar önce ülkücülük ne öğrenin araştırın Alparslan Türkeş'i hiç bir ülkücü akp destekçisi değildir. Araştırın öyle yazın ne olduğunu bilmeden akp mhp falan yazmayın öyle ülkücülük bu vatan için hedef görüş parti falan değil MHP ayrı ülkü düşüncesi ayrı siyaset hep değişen bir şey değişmeyen şey ise düşüncedir ben düşünce ülkücüluğunu sordum
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
İkisini de dolu dolu yaşayan çok nadir insanlar kaldı. Bana dokunmayan yılan bin yıl yaşasın misalinde herkes
Gerçek Türkçüler Atatürk'ün yolunda, Atatürk Türkçülüğünü benimseyenler daha vatansever elbette. Biz ülkücüler gibi Türk-İslam sentezi diyerek kandaşlarımızı dine göre ayırıp dışlamıyoruz.
Turkuculer ikisinden de daha vatan sever :)
Nerede su Starbucks basanlar :)))) hani her yerde turk bayrağı yirtilip yakılıyor
Nerede bu ülkücü Türkçü sözde vatanseverler :)
Ülkücüler ve akp bu ülkenin başına gelmis en büyük beladır
Ülkücülerin akp ile alakası yok ama ülkücüler iyidir iyi
Yramı iyidir. Ülkeyi şu an akp MHP yönetiyor nasıl alakası yok mk
Hepsi mayfa
@baklavalisobiyet iyi günler, sitede yeniyimde bir soru sordum kaldırıldı. İlk seni görüp yazdım rica etsem mesaj atar mısın bişey soracağım. Ben atamadım xpermi ne yetmiyormuş. Çok kısa bişey sorucam
Ülkücüler vatan hainidir. Türk askerinin kafasına çuval geçirildi niye gıkı çıkmadı hiç birinin?
Vatanseverlik bir partiye ait ya da kendisini oyle tanimlayan bir kesime ait degil. Onlar sadece bu isten beslenen şov pesinde kosan bos belesler.
Ben daha vatansever
Türkçü
Rabbim ülkücüleri ve Turkculeri başımızdan eksik etmesin
Türkçüler
Bence her ikiside ama Türkçülükte çok iyi kabul ediyorum Rabbim iki grubuda eksik etmesin
Chpliler
Türkçüler