Bir kadın 4/4’lük çalıştığını. Herkesten fazla çalışıp Terfiyi hak ettiğini düşünürken işten çıkartılmış.
Bu duruma öfkelenen kadın olayı videoya alıp sosyal medyada paylaştı. Müdür vücudunun 3/1’i yanarken saldırgan kadın olay yerinden uzaklaştı daha sonra göz altına alındı…

Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Evet oldukça üzücü bir durum sonuçta keşke çıkarmasa idi neyse olan oldu sonuçta gözaltına alındı
https://www.youtube.com/embed/fAz4IpTc0nMAklıma bu olay geldi nedense yüzüne boya düşen Ah Hayat Dediğin
Oha lan adamın yaptığı yanlış ama kadının yaptığı da vandallık bu tip insanlar toplumdan izole edilmeli potansiyel suçlu bunlar, böyle tehlikeli birini işten çıkarmakla iyi etmiş
Bilemiyorum kanka. Suanda hiçbir yerde is ve işçi alımı yok. Kimse eleman almıyor. Kadin o kadar sene çalışmış kendini geliştirmiş herkesten çok ben çalıştım diyor ama adamın biri kadını işten atıyor sebepsiz yere ve onun yerine kendi akrabasını girdiriyor. Buna bende eyw demem. Ama kaynar su döker miydim bilemiyorum 😅
Ya knk adamın yaptığı doğru değil zaten, kadın da onca yıl çalışmış hakkını almalıydı, ama kadının yaptığı doğru değil yani, oldu o zaman herkes hakkını insanlara zarar vererek savunsun, mesela en ufak bi yanlış anlaşılmada yüzüne kaynar su veya kezzap atıldığını düşün, ne hissederdin?
Öyle olursa kimse korkudan yanlış yapmaz. 🤔 ben kimseye yanlış yapmıyorsan kimse de bana yapmasın
Kimsenin kimseye yanlış yapmaması ailelerin elinde, işe yaramaz aileler çocuklarını iyi yetiştirse insanlar bu kadar tehlikeli olmaz, şiddetle bi yere varılmaz
Yani çareyi bu sekilde aramaya mecbur bırakıyorlar.