bir insan kapalı olsada o da bir kuldur ve günahları olabilir. günahsız kul diye bir şey duydunuzmu?
bu yüzden bence kapalı kızların alkol alması çok yadırganmamalı
bu yüzden bence kapalı kızların alkol alması çok yadırganmamalı
baş örtünmekte allahın emri alkol kulanmamakta allahın emri iki arasındaki günah ağırlığını bilemem ancak ikisi arasında benim açımdan fark yok ha başı ya da orasını burasını açmış ya da alkol kulnamış değişen bişey yok ha nasılki başını açan başörtüsü islamda var ama ben bunu yerine getirmiyorum diğeride alkol haram ama ben içiyorum demesi aynı şeydir
elbete hiç hoş bir görüntü değil ama günahı kendine başını örtüyordiye hiç bir günah işlemaz mantığı yanlıştır diğer tarafdan başını açıyor diye her günahı işler mantığının yanlış olduğu kadar
İşte şekilcilik budur, İslam'ı sembollere indirirseniz, olacağı budur...
... bunda tekbir tarafın suçu yok, her iki kesimde el ele verdi ve vaziyeti buraya kadar getirdi...
Ulan bırakalım isteyen istediğini giysin, istediğini içsin, istediği gibi istediği insanla sevişsin...
toplum artık Müslümanlardan çok ufak tanrıcıklardan, kendini tanrı sananlardan oluşmaya başladı.
o gerçek müslüman değildir canım ben çok gördüm kapalı olup kocasını aldatanları takılma sebebi laf çıkmasın diye
Saçma sapan konuşup böyle şeyleri meşru göstermeyi bırakın bence.
Cevap
27Cevap
Hesabını soracak olan ben değilim... Günahsa ona günah. Bunu herhangi bir yere mensup olupta onların hepsi aynı mantığıyla gideninde beynine bir format atmasını söylüyorum... Video başlığı bildiğin provake edici. Başörtüsünü takıp film çevirmesikleri ne malum?
kapanan bir bayan, öncelikle dini bütün, inançlı bir insandır. kuran ne emrediyor? haramlardan günahlardan sakının. fakat sadece kapandım bitti diyerek böyle şeyler yapmak dindar insanların işi değildir. türban fetişi diye birşey çıktı. hayırlı bakalım.
Ayni sekilde dusunuyorum. Yeri geldiginde her kapananin dinini gercekten yasamadigini iddia ederken, bu videodaki goruntuye istinaden "hani sizin icin gunahti" demek ikiyuzluluktur. Herkesin gunahi sevabi kendine.
Artık kimse kapanmak icin kapanmıyor kimisi aile baskısıyla kapanıyor kimisi bulundugu ortamdan bu kadın rakı iciyor sacma tabi ki akp secmeni olmayan kapalılarda rakı iciyor onları neden yazmıyorsunuz (akpli degilim) objektif olun biraz
Show var. o kadın başına örttüğü örtüyü emanet takmış sanki.
Walla biz içerken demedikleri kalmıyor, etme bulma dünyası
kapalı kadınlara bakış açısı şudur islamın gerekliliklerini yerine getiriyordur düşüncesi var bu durumda buna bakınca kişilerin bu kişlerle beraber buna benzer diğer kişilerede olan güeni azalmaktadır
Size ne ya? İçer içer. İnsanların hayatlarına karışmaktan vazgeçin.
Tesetturlusun ve alkol alasinmi geldi kimsenin yargiladigi yok bunuda nerden cikardin
Vurduruyorlar, internette videoları kaynıyorken rakı içmesine mi takılcaz?
Görüntü kirliliği yaratmasınlar yeter.
Rakı icmesi dogru degil ancak haram oldugunu bile bile iciyordur ve bu günahından dolayıda günahkar olur sadece..! Aynı Müslümanım diyen bir erkegin Namaz kılmaması gibidir!!!
türbanlılarda icermis ne olmuş ağız değil kafa kapalı sonuçta
Zorla taktırılmış ya da çıkarı için takıyodur onu nolcak
Arada namaz kılarım ama alkolle de düzenli bir ilişkim vardır olabilir.
Başlıkta hazır hemen AKP li turban kadın bunları özellikle bulup paylaşan hazımsızlar biz solcuların yaptığı pislikleri çıkarsak İstanbul'dan Kars'a kopru olur
iyi de kapalı olmak bir giyim tarzımı yoksa dini bir simgemi?
Piercing bile yaptırıyorlar. Sigara bile içiyorlar. Normal yani
Genelevdekine turban takip raki koyarim akp diye bagirtirim bir suru saf boyle inanir
olabilir başı açık olan içiyorda kapalı olan neden içmesinki kimseyi ilgilendirmez.
Bunu kim neden çeker ki? Günah onun hayat onun kim ne karışır.
Bune * Akp-Chp koalisyonu gibi.
Baş örtüsünü beğendim adamım.
Her koyun kendi bacağından asilir bize dusmez.
Akp ile ne alakası var?
Herkesin alkolüne kimse karışamaz
kendi tercihi saygı duyulmalı
zikeceksin bunları en temizi
Günahı onun boynuna.
işte akape dini bu
tamamen provokasyon
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar