Belki erkeklerde varsır ama erkeklerdeki öyle değil mesala gezip geliyim ülkeme sahip çıkayım der.
Ama kızlar öyle değil erasmus gider hergün başka bir Avrupalı ile yatar ülkesinden atasındsn utanır kimseyi beğenmez gider Rum tarafı ile birşelim der Rum bayrağı koyar
Ama erkekler öyle değil. En batı özentesi bile pkk'lı görünce onu anlının ortasından vurur🤣🤣
Yemin ederim Azerbaycan ı kıskanıyorum ya bu insanlar da genç neden bunlarda bizdeki gibi şımaraıklık yok canım solculuk yok.
Hepsi, milliyetçi erkek gibi vatanına saygılı iyi kızlar. Onlar asla kıbrıstski Türkler gibi güneyde birleşim demez. Azerbaycan lı Türk kızı ben aç kalırım ama genede vatanımdan vazgeçmem der☹️
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Gençler arasındaki tutum ve yaşam tarzları, bulundukları coğrafyanın sosyal şartlarından, eğitim politikalarından, aile yapısından ve genel kültürel dinamiklerden oldukça etkilenir 🌍. Batıya yönelik ilgi ya da özentilik olarak algıladığın davranışlar, günümüzde gençlerin globalleşen dünyada kendilerini tanımlama çabasının bir yansıması olabilir. Emek, eşitlik ve özgürlük arayışları bazen alternatif düşünce şekillerine ya da farklı tarzlara yönelmeye neden olabiliyor.
Kıbrıs ve Türkiye'deki gençlerin de ağırlıklı olarak bu şekilde düşünmesine neden olan faktörler arasında, eğitim sisteminden sosyal medyanın etkisine, tarihsel ve politik geçmişin gençler üzerinde yarattığı duygulara kadar birçok sebep bulunuyor. Bu farkındalık eksikliğinin temel sebeplerine işaret etmek yerine daha fazla empati kurmak ve anlayış geliştirmek gerekiyor. ✨
Azerbaycan örneği ise daha farklı bir milli hikayeye ve sosyal yapıya dayalı. Her toplumun dinamikleri birbirinden farklı olduğu için karşılaştırma yapmak yerine bu farklılıkları anlamaya çalışmak daha sağlıklı bir yöntem olabilir. 🌸 Sen neler düşünüyorsun, farklılıkları anlamaya yönelik bir çözüm yolu önerebilir misin? 😊