Sabah Filistin'de yapılan işkence haberi reelsi gördüm bu nasıl vahşet dedim nolcak bu insanlar?

Erkekler çıplaktı elleri gözleri ayakları bağlıydı birinin ayağından sürüyerek götürdü kim bilir napcaktı 🥺ölmek istesek özlemiyoruz yaşamak istesek güzel yaşayamıyoruz ne adaletsiz acımasız dünya içim parçalandı bunlar erkek ya buna kim dayanır kadınlar a çocuklar a kim bilir ne yapıyorlar neden hiç bii ülke dünya yardım etmiyor neden yazıklar olsun bu insanlık dışı vahşete dur diyen neden yok sanatçılar ülke başkan cumhur başkanı niye görmedim duymadım diyor ben dayanamıyorum çok üzülüyorum mahvoluyorum yazık onlar insan ölmek bile temizinden olur

Güncellemeler
9 ay
Allah'ım bu vahşete dur de ebabail kuşları ile durdurdun kuşlara el kahhar ismin alinlarin da yazarken bı kavmi helak ederken İsrail'i de helak et din kardeşlerimizi kurtar ben dayanamıyorum çok acı çekiyorum nolur bu insanların sesini sen duy😭çok kötüyüm dayanamıyorum
Güncellemeler
9 ay
İsrail katildir İsrail tecavüzcüdür İsrail bebek çocuk katilidir hiç bir ürününü almıyorum hergun de Allah'ın helak etmesi için dua ediyorum bizim kardeşimiz cennet de sonsuz huzur içinde olacak bilmeyecekelr bu dünyada ki çektikleri iğrençlimleri ama onlar Allah'ın gazabı ile perişan olcak sözde dua edin İsrail'in helak olması için dua edin bı salgın bı hastalık onları bulsun inşallah 76 yıldır Filistin'e eziyet soykırım tecavüz öldürme yapıyorlar
Sabah Filistin'de yapılan işkence haberi reelsi gördüm bu nasıl vahşet dedim nolcak bu insanlar?