Sevgilim benden once baskasiyla birlikte oldu?

Ben sevgilimin benden önce başka biriyle birlikte olmasını hazmedemiyorum, cidden kaldıramıyorum. Çok zoruma gidiyor, sürekli bunu düşünüyorum.
Ben hayatım boyunca kimseyle yakınlaşmadım, hep ileride eşim ilkim olsun istedim. Ama sevgilimin ilki başka bir kız olmuş ve onlar birbirlerinin ilkleri ve tekleri olmuşlar. Birkaç kez beraber olduklarını söyledi. Bana pişman olduğunu, keşke öyle olmasaydı dedi ama bilmiyorum, kendimi çok kötü hissediyorum, bazen ağlayacak kadar kötüleşiyorum.
İlişkimiz ciddi bir noktaya gidiyor ama ben ne yapacağımı bilemiyorum. Konuyu açınca “geçmişte kaldı, elimde değil” diyor.
Cidden çok kötü hissediyorum, sence bu his geçer mi yoksa boşuna mı kafama takıyorum? Sanki onların arasına girmişim gibi geliyor. (Ben 18, o 23 yaşında.)
Güncellemeler
8 ay
Arkadaşlar cocugu cok seviyorum ayrılmak gibi bisey söz konusu degil Bana asla o amaçla yaklasmiyor yaklasmayacaginada eminim ama simdi onla iliskiye girdi diye kendini ona ozel ona ait mi hissediyordur bilmiyorum belki erkeklerde farkli çalışır bazi seyler
Güncellemeler
8 ay
Ilkten kastim cinsel iliski arkadaslar
Sevgilim benden once baskasiyla birlikte oldu?