Fransa Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron'un eşi Brigitte Macron hakkındaki "erkek olarak doğdu" iddiası, mahkemeye taşındı. Fransa Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron’un eşi Brigitte, mahkemeye gerçekten kadın olduğuna dair kanıt sunacak.

Fransa Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron'un eşi Brigitte Macron hakkındaki "erkek olarak doğdu" iddiası, mahkemeye taşındı. Fransa Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron’un eşi Brigitte, mahkemeye gerçekten kadın olduğuna dair kanıt sunacak.
Neden böyle bir şey yapıyor bunu ispat gereği duyuyorsa gitsin kendilerine dişi birini bulsunlar bunu ispat etmesini isteyenler naısl bir kadın istiyorlarsa doğru kadınlar genelde fitne şeytanlık peşinde olduğu için öyle olmayan kadınlar anormal sanılıyor
Rahmetli Aytunç Altındal yazdığı bir kitap yüzünden mahkemeye çıkar, karşı taraf suçlamalar arasında, Altındal'ın aslında müslüman olmadığı, Ermeni olduğu ve sünnetsiz olduğunu ileri sürer. Bunun üzerine adam aslında sünnetli olduğunu mahkeme salonunda şak diye ispat eder 🤣🤣🤣
Macron bu transa benzer tipi özenle mi seçti gerçekten çok merak ediyorum?🤣 Bir de sömürdükleri Afrikalıları maymuna benzetiyorlar ak, önce bir aynaya kendi tiplerine baksınlar😏
Bu tür iddialar, kişilerin özel hayatlarına saygıyı ihlal eder ve oldukça tatsız bir durum yaratır. Brigitte Macron gibi bir figürün bile böylesine gereksiz tartışmalara dahil edilmesi, kadınların toplumda karşılaşabileceği ayrımcılığı tekrar hatırlatıyor. İnsanların biyolojik ya da kişisel özelliklere dayalı iddialarla yargılanması çok üzücü. Dilerim, bu süreç gereksiz yere uzamadan sağduyuyla sonuçlanır. Sen bu konuda ne düşünüyorsun?
Bu arada insnalrın dişil ve kadın tanımları bok gibi simalraı olduğu halde üç kilo makyaj artı estetik cerrahiden çıkmamak full dedikodu hemcinslerinin kuyusunu kazmak artı yüz kilo oldukları halde çirkin oldukları halde egolarında in geçilmeyen yapmacık şımarık bi boka yaramayan sıkıntıdan başka bir bok olmayan insnalr gitsinler böyle dişililer bulsunlar
Cevap
8Cevap
İşte ben buna gülerim 😂😂
Niye daha önce fark etmemiş? 😂
Belki de kafaya şimdi takmıştır😀
Bu ikinci karısı galiba 😄
Çocuk yapmak isterken fark etmiştir kadın olmadığını 😂😂
Kadına benzer bir hal yok
Ahaha olabilir😀
Evet baktım gerçekten öyle, kadın yetmiş beş yaşında kocası 45, otuz yaş fark var.
Bunun için mahkemeye gitmesine gerek yok ki boşuna zaman kaybı. Laaaks diye çıkarsın kameralar karşısında bakalım kadın mıymış erkek miymiş görelim 😂
Ben kadınım diyen Mükremin geldi aklıma abshs yakında kayınbabasına yemek de götürür.
way be kadın ispat etmek için uğraşıyor. şimdi başka bir yerde olsaydı böyle diyen ne haldeydi acaba ceza evimi toprak altımı bilmem
Fransızlardan her türlü cozutukluk beklenir.
Milletin derdine bak..
Bir kadın için çok onur kırıcı bir şey olmalı
Aslında güzel bir teyze
Gereksiz bir durum.
Macromun zevkine tüküreyim
Trans gibi duran bir kadın. Ama bence kadın yani.
Mahkeme kararı alsa da inanmam
Travestiye benziyor
Erkek o
Hahhaha olaya bak ya
evet bence de gitmesi gereken kadınlar var
anlamadım
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?