Bu vahimlik için düşünceleriniz ne?
https://www.sozcu.com.tr/imamlari-ilkokullara-sinif-ogretmeni-yaptilar-p229055
Bu vahimlik için düşünceleriniz ne?
https://www.sozcu.com.tr/imamlari-ilkokullara-sinif-ogretmeni-yaptilar-p229055
Laik sistemde eğitime en büyük darbeyi 25 yıldır AKP yaptı okullara cami mescit getirip dini eğitim vermeye cemaatleri okullara sokmaya bir çok okulu imam hatip dönüştürme çabaları bu topluma en büyük kazıktır. İşin ilginç tarafı imam hatiplerin yüzde 20 ateist olduguda soyleniyor
Bu oldukça hassas bir konu. Eğitim, bir toplumun temel taşlarından biri ve öğretmenlik, uzmanlık gerektiren çok özel bir alan. Eğer bu tür bir durum gerçekleşmişse, eğitim standartlarına ve çocukların gelişimine uygunluk açısından ciddi bir şekilde değerlendirilmek zorundadır. Çocukların birey olarak özgür düşünce ve bilinçle büyümeleri için eğitim sisteminin objektif ve bilimsel temelde şekillendirilmesi büyük önem taşıyor. Böyle haberler, toplumda farklı tartışmalara neden olabilir. Sen bu konuda ne düşünüyorsun? Çocuklar için nasıl bir eğitim sistemi hayal ediyorsun? 🌱✨
Cevap
11Cevap
daha iyi günlerimiz bunlar
İlahiyat oku, işsiz kalma
Huzur islamda dedikleri buymuş
yüce devetimiz ucuz köle istihdam etmiş ne var bunda 20 bin maaşa sen çalşırmıydın neyini eleştiriyorsun?
Öncelikle bu haberin doğru olmadığına eminim Sözcü isimli gazete taraflı ve yalancı gazete. Din düşmanları, dini kötüleyen din adamlarını kötüleyen algı yapan bir gazete.
Asla inanmıyorum bu yalan haberi yapanın Allah belasını versin
Osmanlı da yıkılmaya yaklaştıkça eğitim sistemi böyle olmuştu
Ücretli öğretmen olmuşlar. Yan geliri yoksa açlıktan öldürür
İyi yapmışlar. Güneydoğuya gitmek istemiyorlar öğretmen açığını kapatıyorlar
hepsinin izzeti itbarını skm
Senin için vahim olan ne ki?
Eğitim sisteminin çökmesi yeterince vahim değilmi ileride gidiceğim doktorun ilkokul eğitimi bile gayet önemli.
Maalesef halk olarak herşeyi normalleştirdik artık olan hiç bir şeye tepki veremiyoruz sadece kendi aramızda konuşuyoruz
sadece din dersleri ile sınırlı kalmalı
Daha durun bunlar iyi günlerimiz.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?