Solcu olup Akp tarafından aile torpili aldım içim çok huzursuzum yardım edin?

Şehir Hastanesi'nde personel olarak iş görüsmem var yarın Annem kız gir diyo şu firsatı kim olsa kaçırmaz diyo öyle bir kanıma giriyor ki anlatamam. Torpil ne demek birisi hak edecekken onun değil yerine senin girmesi demek. Hadi CHP tarafından torpil alsam neyse içinde bir gram bir şey olmaz referans orada yazıyorsa bu yasal demektir ki zaten. AMA ÜNLÜLERİN ŞARKILARINI BANLAYAN HAK HUKUK ADALET NEDİR BİLMEYEN AKP TARAFİNDAN TORPİL ALDIM. Bir arkadaşım da bunu gördü galiba aramız bu yüzden soğuyacak kaç tane ortak arkadaşımız da var bir bilseniz o çıkarsa 30 kişi daha benden çıkar her yere dedikodumu yayar. OLAY BİR DE İMAJIMIN YOK OLMASI BEN BU TARZ ŞEYLERE ÇOK KARŞI ÇIKAN YAZILAR YAZIP KINAYAN BİRİYİM Ama işe de ihtiyacım var öyle psikopat bir abim var ki anlatamam benim ne yapıp edip bir yere yerleşmem lazım. AMA İŞTE ZATEN HERKES İŞİ BENİM GİBİ BULUYOR AHLAKIMLA İŞ BULMAYA KALKSAM BANA İŞ VERMEZLER AKP SEHRİNDE TORPİLİN CİRİT ATTİĞİ BİR SEHİRDE YASİYORUM. Niye baskası torpil alıp hayatını kurtarsın ki benim gibiler torpil alsın böyle bir aile evinden çıksın çocuk büyütsün abim babam da her yere girdirmez ha ancak böyle yerler olursa razı oluyorlar.
Güncellemeler
9 ay
Giricem lan torpille gircem annemin söyledikleri çok doğruymuş bazıları torpil bulamadığı için bulanları kıskanıyor. Aynı olay onlara da olsa faydalanmak için havada kuş yakalarlar. Her şey size de torpil bulunana kadardır sağda solda kınarsınız aaaa bak kimlerle konusmuş diye
Güncellemeler
5 ay
Girmedim işe merak etmeyin
Solcu olup Akp tarafından aile torpili aldım içim çok huzursuzum yardım edin?