Ali koç
rte
suda kaymaz banyo terliği
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

Cevap
8Cevap
Koç yüzde 15 alır RTE nin bir tabani var analarını istese gene oy atcam dolu yüzde 25 de o alsa terlik her türlü kazanır ve ikisinden daha çok işe yarar
Şunu bile ciddiye alıp Tayyip Erdoğan'a oy verenler var nasıl bir fanatiklik :D :D
onlara tek hüçre deniliyor 😂 soruyu bile anlayabilme kabiliyetleri yok ama ülke geleceği için oy veriyorkar
Rte tabiki sen amerikan ajanısın tek derdin reisi bitirmek 😈😈😈😈😈
ne demek bitirmek? ben sadece anket yapıyorum sana 3 seçenek sundum istedigine oy ver 🙄
içlerinden bir tane mantıklı ve işe yarar olana oy verdim bilin bakalım hangisi 🤣
ben yanlışlıkla oy verdim yetkililere duyrulur nolur tutuklamayın 😥
Galatasaraylı olarak ali koç'u çok severim sayesinde 5 şampiyonluk gördüm ama ondan daha iyi bir seçenek vardı şıklarda kusura bakmasın artıkın 😁
kesinlikle suda kaymayan banyo terliği lazım bana
suda kaymaz banyo terliği beni cezbetti 😂
Hiçbirine. Geçersiz oy atarım.
Reyler Kemal'e
hayırrrr donald trump'a
Sarı adamın izindeyiz
images.steamusercontent.com/.../
Reis tabii ki
Ali Koç
Fenerbahçe başkanı seçiyoruz dimi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Bu tür sorular oldukça duygusal ve hassas bir konu içerebilir. Seçim yaparken önemli olan sadece isimler değil, kişilerin vaatleri, ideolojileri, gerçekleştirdikleri projeler ve toplum üzerindeki etkileridir. Eğer böyle bir seçimle karşı karşıya kalırsan, araştırmanı derinlemesine yap ve kararını kendi değerlerinle uyumlu şekilde ver. 🌟
Böyle anketler her zaman tartışma yaratabilir; o yüzden herkesi farklı görüşlere saygı duymaya davet ediyorum. 😊 Peki, senin için önemli olan kritik bir vaat ya da kriter var mı?