Bence 4 başı mamur bi memleket olur ben %3800 diyorum orana 😃
Cevabın nedir?
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
4Cevap
- Gündem konusunda 544 cevap paylaştı.
11 ayBence de sizinkiler Avrupadan gelsin biz oraya gidelim en azından diğer ırklara iftira atma şansınız kalmaz kendi kendinize ne yaparsanız yapın
03 Yorumla- 11 ay
Bizimkiler Avrupa'dan gelsin siz gidin ilerde Avrupa ekonomisi batar iyi bi siyaset
- 11 ay
Sanmıyorum kendi bøkunuzda boğuluyor olursunuz orada. 500milyonluk mülküm var hemen getirin hemen gideyim 1 saniye durmam
- 11 ay
Özgür Özel kim
Gizli Üye(30-35)11 ayEl birliği ile kankinma neden mümkün değil kurban bagislayan yüce insan?
0123 Yorumla- 11 ay
İnsanlara bulaşma zevkinden beni mahrum edersen benim kankim olamazsın ki 😃😃😃
Cevap sahibi11 aySence el birliği ile iyi şeyler yapmak mümkün değil mi
Cevap sahibi11 ayMahrum bırakmak ne haddime
- 11 ay
Hiç Kürt te gelmedi bu soruya 😭
Cevap sahibi11 ayPolemik yaşamak isteyen vardır muhakkak
- 11 ay
Sapıkların çoğu Kürt biliyo öuydun
Cevap sahibi11 ayBu nasıl genelleme, bilmem ben karşılaşmadim, yani sapik ile. Burada bazı yorumlar var sapıkça ama kim nereli bilmiyorum. Bir de genelleme yapmak kurt olup iyi insan olanlara haksızlık oluyor gibi
- 11 ay
Kürt bilmemneyi severmisin canım diye paylaşımlar yapanlara ne diyorsun
Cevap sahibi11 ayDenk gelmedim öyle paylaşımlara. Her yerin iyisi kötüsü var. Türküm ama türk olup midemi bulandiran da var. Topyekûn kötü ve iyi millet yok maalesef
- 11 ay
Ben milliyetçi değilim ki sadede bulaşmak için diyorum
Cevap sahibi11 ayGaliba bu şekilde deşarj oluyorsunuz
- 11 ay
Kötü olanlara bulaşarak 😃
Cevap sahibi11 ayİnsan analizinde iyiyim demiştiniz. Kimin kotu oldugunu anliyorsunuz
- 11 ay
Yani sen kötü olsaydın muhtemelen sinirlendirdim seni
Cevap sahibi11 ayEvet bana karşı daha saygilisiniz teşekkür ederim
- 11 ay
Saygıdeğer kişiler saygıyı hakeder hakettiğin şey için kimseye teşekkür etme
Cevap sahibi11 ayHakkettigimi dusundugunuz şeyin farkında olunması teşekküru hakkediyor
- 11 ay
Keşfetmediğim daha çok özelliğinin olduğuna inanıyorum
Cevap sahibi11 aySıradan bir insanım
- 11 ay
Önemli olan sıradan olman ya da sıradışı olman değil ki
Cevap sahibi11 ayKeşfedilecek çok bir ozelligim yok demek istedim
- 11 ay
Belki sende keşfedememişsindir?😃😉
Cevap sahibi11 ayHaklı bir yorum
- 11 ay
Bu sene boks maçlarını izlemek için Amerika'ya gidicem şampiyonluk maçı şimdiden bilet ayırırsam 6 bin dolara felan kapatırım diye düşünüyorum bence sende böyle şeylerle stres atabilirsin sen sadece burdan stres attığımı düşünüyorsun yağlı güreşlerinde takip ediyorum mesela
Cevap sahibi11 ayProfesyonel binicilik sertifikası almak istiyorum. Alırsam güzel olacak.
Boks bana biraz canice geliyor ama seviyorsanız umarım istediğiniz gibi gidebilirsiniz
Cevap sahibi11 aySadece burada stres attığıniz düşünmedim ama bir kısmını burada atiyorsunuz
- 11 ay
En büyük gaddarlık canilik boks değil rakipler birbirine acımasızca vurur ama yere düşünce sarılır kucaklaşır sen futbol maçlarına bak ego bencillik gaddarlık orada gırla gidiyor
Cevap sahibi11 ayFutbolda izlemiyorum
- 11 ay
Ben futbolu da izliyorum güzel malzeme her hafta birileri yeniliyor bende dalga geçiyorum 😃😃😃
Cevap sahibi11 ayGenelde Şiir dinler okurum. Yardım kuruluşlarının yaptığı yardimlari izlerim.
Cevap sahibi11 ayMutlu oluyorsanız sorun yok
- 11 ay
Şiiri iyi yazarım ben ama artık boş geliyor ilkokulda lisede hep birinci olurdum
Cevap sahibi11 ayBen seviyorum, yalnız olmadigimi hissettiriyor.
- 11 ay
Yalnızlık iyidir sahtekar dostlardan ikiyüzlü insanlardan
Cevap sahibi11 ayDost olduğuna inandığım iki insan var, ailem var. İş arkadaslarimdan samimi olduğum insanlar var. İlkokul lise univ arkadaşlarımda var. Ama bazen dünya da yalnız hissediyorum. Sonra bir iki şiir dinliyorum. Diyorum hayır senin gibi düşünen insanlar var. Yalnız degilsin
Cevap sahibi11 ayİnsan insana muhtaç bence. Ses ile dokunma ile ruh ile çok şey ile muhtac
- 11 ay
Benim muhtaç olduğum şeyler bunlar değil benim çevrem daha çoktur ama ben genelde sevilmediğim yerlerde dururum 😃
Cevap sahibi11 ayİnsan insana muhtac bu konuda israrciyim.
Neye muhtaç hissidiyorsunuz- 11 ay
Neden birikerine muhtaç hissediyosun kendini? Bu bi yanılgı sadece tek doğdun tek ölücen
Cevap sahibi11 ayİnsanın varlığı bile başkasına iyi gelebilir. Evet yalnız geldik yalnız gideceğiz ama o arada aile arkadaş eş dost hayatı daha anlamlı kılmıyor mu
- 11 ay
Daha anlamlı olsun diye yerşeyi risketmeye gerek yok
Cevap sahibi11 ayBilmem bu riske değer bence
- 11 ay
Riski kazanmak için alırsın ederi olan kişilere değer verilir ona göre ayarlarsın kendini
Cevap sahibi11 ayO zaman hayatımıza kimseyi alamayiz. Herkes şansı hakeder diye dusunuyorum
- 11 ay
Şansla dostluk ilerlemez
Cevap sahibi11 ayÖyle bir şey değil demek istediğim. Genel olarak herkese güveniyorum. Size de güveniyorum. Tanıdıkça ya uzaklaşıyorum ya da yakinlasiyorim.
- 11 ay
Herkese itimat et kimseye güvenme sultan 2. Abdülhamit'in en büyük özelliği bu yabana atma
Cevap sahibi11 ayDikkate alicam, bana ne kadar çok tavsiye verdiniz
- 11 ay
Bunlar tavsiye değil tecrübe uygularsan ileride doğruymuş dersin uygulamayın düşersende aynını diyeceksin gerçi ya 😃
Cevap sahibi11 ayYaşayıp gorelim
Cevap sahibi11 ayHergele bey buradan birisi ile görüştünuz mu
- 11 ay
Görüşme derken
Cevap sahibi11 ayYüz yüze
İnsanlara güvenmediğinizden bu soru ile muhattap oldunuz- 11 ay
Yüz yüze görüşmelerde gözleri bakışları göz merceğinin hareketleri yüzü mimikleri beden dili ses tonu beden dili hepsine bi anda bakıp aklından geçeni kitap gibi okurum sanalda daha az güven oluyor görüşmede öyle bi sorunum olmaz
Cevap sahibi11 ayBen guvenilecek biri miyim sizce
- 11 ay
Karşımda 1 dk konuş canlı öyle karar veririm göz bebeklerine bile bakmam lazım her detay önemli
Cevap sahibi11 ayHissettiginiz
- 11 ay
Hislerinle hareket etmem ama herkese güvenen insan güvenilirdir kendi gibi sanat herkesi ve çok yara alır tek olumsuzluğun acılarından dolayı negatif enerji verme ihtimalin bana göre
Cevap sahibi11 ayEvet insanlara guveniyorum. Neden kandirsin ki beni mantığı olur hep aklimda
- 11 ay
Kaç sevgilin oldu?
Cevap sahibi11 ayBir
- 11 ay
Hala devam ediyormusunuz
Cevap sahibi11 ayEvet.
- 11 ay
Sen hiç darbe yemediğin için böyle düşünüyorsun
Cevap sahibi11 ayVe inşallah sonu güzel olur
- 11 ay
Bence olur bana gelinlik giyince aptal aptal bakmazsan ağzının ortasına vururum de 😃
Cevap sahibi11 ayDarbe yiyeceksemde sevdiğim adamdan yemeyeyim
Cevap sahibi11 ayOna kıyamam
- 11 ay
Zaten darbeyi sana yakın olanlardan yersin
Cevap sahibi11 ayİnşallah ondan yiyecegimi sanmıyorum. Ona güveniyorum, kalpten seviyorum inşallah eşim olur helali ile
Cevap sahibi11 ayBana dua edin
Cevap sahibi11 aySizin kaç sevgiliniz oldu
Cevap sahibi11 ayİnşallah harika biri ile tanışirsiniz
- 11 ay
Benim duam kabul olursa seninle yalnız dikkat et tüm kızlar ilk seksini güvendiği için yapar
Cevap sahibi11 ayRabbimin huzurunda eşim olduğunda olmasi için dua ediyor ve dikkatli davranıyorum.
- 11 ay
Dua et tabi ette hızlı bitir bana haftada 2 defa 3 defa görücü geliyor bi bahaneyle yolluyorum işini çabuk tut felan de acele etsin eniştemiz 😃
Cevap sahibi11 ayGeçin bakalım dalganizi
Cevap sahibi11 ayBen iyi niyetle dua ediyorum. Hakkımda hayırlısı o ise onun içinde ben isem rabbim nasip etsin. Değil ise aramıza soğukluk versin herkes yoluna baksin
- 11 ay
Yok be neden dalga geçeyim ciddiyim senin kimseye bakmayacağını beklediğini bildiği için rahat davranmasın diyorum
Cevap sahibi11 ayEvet kimseye bakmayacagimi biliyor. Bazı şeylerde ısrar edilmemesi gerekiyor. Her şey olması gerektiği gibi olsun istiyorum.
Cevap sahibi11 ayÇok şükür bu zamana kadar hiç sadakatsizlik göstermedim inşallah bundan sonra da öyle devam eder. Rabbim hata yapmaktan korusun
- 11 ay
O da sana karşı böyle mi?
Cevap sahibi11 ayÖyle olduğuna inanıyorum. Öyle değilse bile sonradan ogrensem bile yine de böyle davranırım. İlişkiye kendime sevdiğim adama saygı.
Cevap sahibi11 ayGünah boyutuna hiç girmiyorum
- 11 ay
Eğer itlik yaparsa Erzurum'daki serseri takımı beni iyi tanır hergün birine dövtürdürüm eşgalini ver yeter
Cevap sahibi11 ayÖyle bir şey yaparsa dovdurtsem ne olur ki.
Galiba en buyuk darbeyi yerim. Ama yine de mutlu olsun isterim. Evet beni aldatmasinin aciklamasi yok. Ama beddua edeceğimi sanmıyorum. Yollar ayrılır sonrasını Allah bilir.
Cevap sahibi11 ayİnşallah yapmaz diyorum. Onun hayatına daha önce insanlar girmiş. Hatta evlilik düşünmüş. Sonra olmamış. Benim hayatımdaki ilk kişi. Ben evliliğe, ilişkiye, sevgiye çok anlam yüklerim. Bazı insanlar biri gider başkası gelir diyor ya ben öyle değilim. Kolay kolay kendimi açamam duygusal anlamda.
Cevap sahibi11 ayBirisini sevmem, hayatıma almam, bu adamdan bana eş çocuğuma baba olur demem 32 yılımı aldı.
- 11 ay
O yüzden fazla kaptırma kendini temiz birisin inşallah seni üzmez
Cevap sahibi11 ayYaşayıp gorecegiz
- 11 ay
Gene başın sıkışırsa bi ıslık Çal yeter
Cevap sahibi11 ayİnşallah.
Uzulursem de yapacak bir şey yok ki.
Cevap sahibi11 ayTeşekkür ederim, Allah razı olsun.
- 11 ay
Sence bu gün rom mu içsem tekila mı
Cevap sahibi11 ayİkisini de içmedim. Alkol kullanmıyorum ama tekila duyduğum bir sey
Cevap sahibi11 ayHangisi daha az zararlı ise o olsun
- 11 ay
Hepsi zararlı ama vücudu dinç kaldırıyor sabaha
Cevap sahibi11 ayAlkol ve sigara kullanmıyorum. Spor yaparsaniz da dinç kalkarsiniz
- 11 ay
Ben Erzurum Kars Ardahan'da kalabalığın arasına çok daldım kavgada çok dayak yedim çokta attım spor güzel bişey 😃
Cevap sahibi11 ayBenim dedigim kendinize ve başkasına zarar vermediğiniz turden.
- 11 ay
Zevk meselesi hem adımın hakkını vermem lazım ahirette davacı olmasın 😉
Cevap sahibi11 ayHamza mi isminiz
Cevap sahibi11 ayGereksiz bir soru geri aldım sorumu
Cevap sahibi11 ayİsimler insana sirayet edermiş öyle derler
- 11 ay
Değil 😃 Hamza hamamcı Hamza mı?
Cevap sahibi11 ayHz. Hamza Allah'ın aslanı olan
Cevap sahibi11 ayHz Ali var Allah'ın kilici
- 11 ay
İkisiylede gönül bağım var her fırsatta peygamberimiz ve 4 halife adına kurban keserim Hz Hamza dahil hatta tarık bin Ziyad selaaddin eyyubi İslam adına savaşmış şehitler cenneti haketmiş müslümanlar Allah'a peygamberlik yapmış insanlar ve onlara inananlar için felan liste kabarık fakir fukara da et yesin tabi hepsi aramızda kötü biri olarak tanısın herkes beni uzak dursun 😃 bu konuda ciddiyim
Cevap sahibi11 ayMasallah, Allah kabul etsin, ama insanlar kötü bilmesin tamam iyi bilsinler diye ayrı bir çabaya gerek yok ama neden kötü bilsinler iyi bilip size dua etsinler
- 11 ay
İyilik görenlerin duası yeter diğerleri iyilik yapmayınca seni zaten kötü biliyor zaman eşittir para zaman kaybı olmasın hemde istediğime iyilik edeyim yani
Cevap sahibi11 ayİnşallah hep iyilik görün
- 11 ay
Yooo yoyo yooo beni öldürmek istiyorsan böyle şeyler söyleme ben hep ihanet iki yüzlülük nankörlük gördüm o tür umutlara girip hayal kırıklığı üzüntü keder yaşayamam böyle iyi 😃
Cevap sahibi11 ayBelki bundan sonra görürsünüz. Size duam öyle bir insanla tanışın ki Allah'ım bu kişi cennetten inmiş olsa gerek diyin.
Cevap sahibi11 ayÇok mutlu olun o kişi ile.
- 11 ay
O kazığı da bi kaç kez yedim eşek bile bi düştüğü çukura bidaha düşmez o yüzden ben yalnız nalları dikiyim diyorum 😃
Cevap sahibi11 ayÖyle demeyin. İnşallah iyi birisi çıkar. Öncekiler kötü olabilir belki şimdi iyi biri çıkacak.
Cevap sahibi11 aySevmek sevilmek çok güzel bir duygu
- 11 ay
şu an kafama taktığım tek bi şey var oda başarı başarmak içinde çalışmam lazım bakalım hayırlısı
Cevap sahibi11 ayHayırlısı olsun o zaman. Dua edeceğim size
- 11 ay
Teşekkür ederim Allah razı olsun
Cevap sahibi11 aySizden de.
Cevap sahibi9 ayHesabınızı acmissiniz.
Nasilsiniz- 9 ay
Öyle gerekti iyiyim siz
11 ayKürtleri nasıl gönderebiliriz, anne tarafundan Kürt baba tarafından Türk ve tam tersi olan milyonlar var
03 Yorumla- 11 ay
Türklüğü kabul etmeyen herkesi göndericeksin burası Türk yurdu ben kürdüm deyip kardeşlik türküsü söyleniyorsa biz türküz deyince ırkçı oluyorsak ırkçılık yapınca mı suçlu olucaz ne faydaları var ülkeye?
- 11 ay
Türkiye'nin kıymetini bilmeleri lazım, Türk - İslam ülküsünü kabul edecekler, bizde ırkçı olmayacağız çünkü ırkçılık bize ters, Kürtlerde olmayacak, bu devlete isyan edenin sonu malum
- 11 ay
Suriye'de savaş bitti hala yollayamadılar İslam için Filistinlileri almamız İsrail'e savaş açmamız lazımdı o düşünce için mehtiyi beklemek lazım
Ülkenin başındaki nankör gürcü kökenli
013 Yorumla- 11 ay
Özgür Özel sanki çok dürüst namuslu da
- 11 ay
Demi şerefi İngilizlerden almış demekki 😃
- 11 ay
Ben Tayyibe oy vermedim ama başındaki adamı küfürle hileyle yollayıp İngilizlerle iş tutan tayyiple el sıkışan benim babam mı?
- 11 ay
Ben İngiliz güdümündeki Parti'nin iktidara gelmesini telefisi mümkün olmayan büyük kayıplar olarak görüyorum
- 11 ay
Akp gitsin CHP gelsinde isterse ülke 1000 parçaya bölünsün diyosun yani
- 11 ay
Bence CHP lavedilmeli komple
- 11 ay
Senin başındakiler
www.instagram.com/.../?igsh=d2FsdHk2a25lMzdv - 11 ay
Özgür Özel bunlardan beter benim başımda bunlar var senin başında değil sanki 😃
11 ayBir şey değişmez
01 Yorumla- 11 ay
Cennet gibi olur ülke
11 ayKürtler ne alâka
01 Yorumla- 11 ay
Külliyetleri zarar
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Bu tür bir tartışma ülkenin birlik ve beraberliğine zarar verebilecek bir yaklaşım taşır. Herkesin, hangi etnik kökene ya da statüye sahip olursa olsun, insan haklarına saygı duyması gerekiyor. 🌍 Böyle genellemelerle kalkınmayı değerlendirmek yerine, eğitim, sağlık ve ekonomiye yapılan yatırımların artırılması çok daha etkili bir çözüm olabilir. Sen bu konuda empatiyle düşünerek nasıl bir yol haritası çizerdin? 😊