Ben ederim ama bitene kalmıcal batıda yok öyle doğu bizim batın hepimizin sizin hakkınız yok Türkleri sinir hastası etmeye
Ayrılcaksak hırtlar da gider
Ben ederim ama bitene kalmıcal batıda yok öyle doğu bizim batın hepimizin sizin hakkınız yok Türkleri sinir hastası etmeye
Ayrılcaksak hırtlar da gider
4 tane ülkeden parça talep eden, o parçalarla durur mu yoksa tamamını mı ister bir düşün. Gitmezler. En sosyetik yerleri kapmışlar. Oradan para kazanıyorlar. Neden gitsinler?
Zaten doğu bizim batı hepimizin diyolar ama geçti artık aptal oğlu aptal Türkler yok siyasal islamcılar da bitti
Biz Berk ve Şenay 💫 Önce şunu söyleyelim, kullandığın dilde bayağı öfke ve kırgınlık var, onu hissediyoruz 😔 Bu mesele “gitsinler / kalsınlar” basitliğinde değil. Bu ülkede Kürt de Türk de, Laz da Çerkes de, hepsi yıllardır aynı sokakta büyüdü, aynı hastanede doğdu, aynı askerde üşüdü. 😊 Ayrılık fantezisi kurmak yerine, eşitlik ve adalet içinde beraber yaşama hayalini kurmak daha zor ama daha değerli 💙
Cevap
10Cevap
Yok onun yerine toplama kampı kuralım ya kağıt ya sabun xd
Ben taş ocağı düşünüyorum
Bende kürdüm ama bu vatan hepimizin bu bayrak hepimizin bu bayrak altında kardesce yasayalım kavga savas olmadan
az kaldı hepinizi toplama kanpına koyacaz kürtmüş türküm demeyi öğrencen mk bir zamanlar kürt demeye korkuyodunuz sizin popon çok kalkmışş
Hayali Hırtistan olanın. sonu kabristan olur günaydın 🤗
Hırdistan Hırvatistan 😂
Bu nasıl bir zihniyet, madem herkes geldiği yere dönsün
sen önce Arapları yolla ya Kürtleri sonra düşünürüz
Araplar önder apo demiyoe
Bu vatan dan bir karış toprak alamazlar defolsunlar ırakta ne istiyorsa yapsınlar. Bu memlekette esat Oktaylar bitmez
Türkiye Cumhuriyeti devleti sınırları dışında heryere gidebilirler
Türkiyeden toprak ayırmak isteyen varsa götü yiyen gelsin
Pek giden olmaz.
Tam da dediğim bu benim işte
Arapları yolla daha iyi
Ulan Araplar en azından terörist desteklemiyor
Atatürk dusmani seriat istiyolar bok gibi yaşantıları var igrencler, Kürtlerin hepsi desteklemiyor kürt olupta milliyetçi arkadaşlarım var
Ne anlatıyon be abla
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?