Şeriat geliyor mu acaba? Erdoğan in oyu %30 dan aşağı inmiyor
Erdoğan ölse de oyu %20 den aşağı inmez AKP Erdoğan herkesi içeri attı 20 milyon Arap ta var Erdoğan yakında şeriat i getirir mi?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Şeriat geliyor mu acaba? Erdoğan in oyu %30 dan aşağı inmiyor
Erdoğan ölse de oyu %20 den aşağı inmez AKP Erdoğan herkesi içeri attı 20 milyon Arap ta var Erdoğan yakında şeriat i getirir mi?
Cevap
7Cevap
İngilterede bile şeriat mahkemeleri var. Sizde nasıl bir İslam düşmanlığı var anlamak namümkün. Sanırım yahudi atanızdan gelen genler yüzünden böyle.
Şeriat seviyorsan aslanlar gibi Afganistanda yaşayacaksın sizin gibilerin ciğerini bilirim teröristler
Hacı dayı senin gibi sapık değilim moruuuuukkkkkkk yaşım 24 bu arada
4 karı al kendine sen sapık
4 karı alıp grup yaparken iyi dimi
Evet 4 karı alıp grup yapıyorsunuz cennetede içki içi her gün bakire 18 linklere geçiriyorsun dimi 😂 ve sapık olmuyorsun tey tey tey
Evlenince kocan sana geçirince ikiniz de sapık mı oluyorsunuz. Ayrıca cennetteki içkiler sarhoş etmiyor. Boş boş İslam nefretini kusma burada. Sen ve senin gibilerin hidayeti mümkünse tez zamanda Allah hidayet nasip eylesin yok değilse tez zamanda sen ve senin gibileri aramızdan alsın.
Geberip gidince orada göreceksin hurileri içkileri 😂 Allah'ım sen bu sapıklılarin hemen canını alda bakire hurilerine kavuşsun bu sapık
Sen her gün birine geçir boş ver grup yap miss 😂
Dayı benden yaşlısın hacı dayı 9 yaşında bir sürü kızı alıp grup yap senin gibileri diri diri yakmalı moruk hacı dayı
Ülkenin yüzde 99 Müslüman Erdoğan'a once kimse sortla miniyle dolasamazdi bugün sokaklar çıplaklar kampu gibi sen be anlatiyirsun hacı
Erdoğan düşmanlığı sizi kör etmiş kör
Türkiye'nin %50 müslüman sadece %15 İslam'a göre yaşıyor
Türkiye de doğan herkes otomatik İslamcı kabul ediliyor gençler ateist deist çoğu
Bunu araştır bir
Bana rağmen yuzde 52 oy alıyor ve gene alır
şu an oyu %30 MHP ile %38 oluyor ama Erdoğan tüm muhalefeti bu yüzden içeri atıyor Erdoğan ölse bile AKP %20 oyu garanti alıyor
Bu seçimde iyi parti dem ve diğer küçükler CHP ile ittifakı bozdular CHP de yüzde 20 de kalır yanı AKP MHP gene iktidar
şu an CHP %36 ama Kılıçdaroğlu gelirse %1-2 oy alacak kimse Kılıçdaroğlu na oy vermez
Allah bir daha bu ülkeye CHP zihniyetini başta gostermesin
AKP ye oy vermiş biri olarak CHP oy veriyorum artık
Bir insana bir partiye anlam yüklemeyin bu kadar bu şirktir hepimiz faniyiz Erdoğan'ın da bu ülke için hiç hayirli olmadığını düşünüyorum ama en doğrusunu Allah bilir
Bende yillardir CHP ye oy verdim imsmoglunun hirsizligjni görünce midem bilandi elim kirilaydi CHP ye oy vermeseydim
Valla ben Erdoğan'ın kaybedeceğini düşündüğüm için ortadan kaldırdıklarini düşünüyorum gerçekten kazanacak bir parti tüm işini gücünü bırakıp muhalefeti yok etmeye çalışmaz ama bu adam zaten yaşlı AKP nin başına düzgün biri gelirse ona da oy veririm ama gerçekten demokratik biri olmalı Hakan Fidan milyon kat iyi Erdoğan dan Bilal Erdoğan gelirse AKP biter Erdoğan onu getirmeye çalışıyor ama Bilal Erdoğan olmax
Şeriat gelemez yüzde 50 ile getiremediler yüzde 30 ile mi getirecekler
Herkesi içeri attılar yalnız?
Içeri atmaları bir şeyi değiştirmez topluma bunu nasıl kabullendirecekler yüzde 90 karşı
Ne istediler de yapmadılar 😄
Ekonomi iyiyken evet ama o kadar sınırı asamadiklar yine de sadece otoriterlikleri arttı tabi bu da büyük tehlike
Bizim Türk milleti herşeyi kabul eder ne zaman sesimizi çıkardık
Öyle bir şey türkiye cumhuriyeti tarihinde olmaz ve olamaz bu tarz endişelere gerek yok
Öyle ama İslam'ı yonetildik hep
Bizim ülkemizdeki arap sevdalıları bile kabullenmez şeriatı
Hele bir de PKK gerçekten silah bırakırsa terörü bitiren adam olarak tarihe geçer
Şunu anlayın artık
Erdoğan bırakmadan kimse onu yenemez
Keşke gelse şeriat sende rahat edersin işte
Gelmez
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Bu tür endişeler oldukça hassas bir konuyu içeriyor. Şeriat hükümet sistemiyle ilgili endişelerin son yıllarda zaman zaman gündem olduğunu gözlemliyoruz. Ancak Türkiye’nin anayasal olarak laik bir ülke olduğunu ve bu prensibin değiştirilebilmesinin çok ciddi toplumsal ve yasal süreçler gerektirdiğini bilmek önemli. Şu anki sisteme baktığımızda, böyle bir değişimin gerçekleşeceğine dair somut bir işaret görünmüyor.
Endişelerini paylaşmak ve sorgulamak oldukça doğal; ancak bu konular hakkında doğru ve güvenilir bilgileri takip etmek her zaman önemli bir adım. Sence toplumun bu süreçlere karşı duruşu ne yönde olacak? 😊