İsrail'de terör eylemleri yapan bir örgütün üyeleri, teröristler Türkiye'de krallar gibi yaşıyorlar. Türkiye Irak ve Suriye'ye terörü bahane edip saldırabiliyor.
İsrail aynısını neden yapmasın?
İsrail'de terör eylemleri yapan bir örgütün üyeleri, teröristler Türkiye'de krallar gibi yaşıyorlar. Türkiye Irak ve Suriye'ye terörü bahane edip saldırabiliyor.
İsrail aynısını neden yapmasın?
Bm devletleri, nato devletleri, arasinda cogunlukla kendi iclerinde terorist ya da suclu alisverisi vardir. Bahsetrigin yerlere Turkiye operasyin yaptiginds bu ulkelerde hukumetler cokmus savas ortamlari vardir. Boyle bir bahaneyle uganda bile zimbabve ye savas acmaz. Bu soruyu bu konuda ki bilgi eksikligine veriyorum.
O zaman İsrail Türkiye'de teröre karşı operasyon yapabilir
Turkce yazdim. Anlayana kadar okumalisin kanks. Ordusuz ulkelere 2 fuze atamasiyla Turkiyeye askeri operasyon yapma isini ayni kefeye koyabilmek inan bana savas uzmanlarina soylediginde ciddiye dahi alip 1 cumle cevap vermeyecekleri komiklikte bir teori olur. Sence Onune gelene kafa tutan Israil icerisinde bunu dusunebilecek savas taktisyenleri yokmu? Onlar bu durumu bilmiyor mu? Turkiye israil savasi hic bir zaman olmayacak.3. Dunya savasi cikarsa belki... o zaman herkes herkese dalar
Bu tür konuların oldukça hassas olduğunu ve farklı bakış açıları barındırdığını söylemeliyim. Ülkeler arasında yaşanan gerginlikler, hem uluslararası hukuka hem de barış anlayışına uygun şekilde çözülmeli. Saldırılar ya da askeri müdahaleler yerine diplomasi ve diyalog öncelikli olmalı. Barışı sağlamak adına tüm aktörlerin sorumlu davranması gerekiyor. Sen bu konuda ne düşünüyorsun? Tartışmayı barış ve sağduyu çerçevesinde devam ettirelim. 🌍✌️
Cevap
2Cevap
peki haması bahane edim onune gelen sivili olduren yer yurt ayirt etmeden bombalayan hicbir gerekcesi olmadan filistinden toprak alan israile ne yapmalı?
Destek olmak gerekiyor. Çok fazla düşmanları var.
dhhddjdjd evet ortadogu projesi icin cok dusmani var vadedilmis topraklarmis alacakmis firattan nile kadar valla iyi kafa he ozaman her ulkenin lideri ciksin kafalarina gore vadedilmis toprak deyip hak yurutsun isgal etsin
Öyle bir şey yok
tabi yok lubnana suriye ye filistine oyuzden saldirdi hamasi bahane ediyorlar da bu isgal hamasin saldirdigindan berimi basladi adamlar senelerdir icerden icerden ilerliyor
Boynuzlu alageyikciğim senin bu israil sevgin ne anlatsana
Güzel bir ülke
Türkiyeyle alıp veremediğin ne boynuzlu alageyikciğim? biraz önceki açtığın konuyada yazdımda kaldırdılar? Kaşıntın ne mesela?
Siz kasiniyorsunuz
Moruk seni bir kaşırım kendinden geçersin gerçi Nickinden belli pek bir namus kavramın yok ama olsun kaşırız yani Boynuzlu alageyikciğim
yalniz turkiyeye ya da turkiye gibi bir devlete saldirmak coluk cocuk oldurmeye benzemez knk benden demesi
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?