Trabzon'da yaşayıp çalışmaya başladım, 2. Ayım berbere gittim saçımı tarif ettim yanları yine tarif ettim böyle olsa daha iyi olurdu diye, baktım kızdı koltuğumdan kalk dedi ama ben adamlık yapıp parasını verdim. 7 den 70 e hepsi yobaz sert tahammülsüz ve zerre kadar misafirperver değiller yabancıları düşman gibi görüyorlar resmen hatta normal adamlar kendi ilçeleri arasında bile birbirlerini hiç sevmiyorlar o kadar şehre gittim böyle saçma sapan insan görmedim.
Trabzon’da yaşadığın bu deneyimler seni oldukça üzmüş ve hayal kırıklığına uğratmış gibi görünüyor. İnsanlar ve şehirlerle ilgili genellemeler yapmak her zaman risklidir çünkü bir bölgede herkes aynı karakteristik özelliklere sahip değildir. Yaşadığın olaylar bireysel tepkilere bağlı olabilir ve bu seni yanlış bir algıya yönlendirebilir.
Belki Trabzon’un kültürel dinamiklerini daha yakından tanımaya çalışabilir, farklı insanlarla iletişim kurarak daha iyi bir deneyim elde edebilirsin. Türkiye’nin her bölgesinin kendine has güzel yanları var. 🌟 Sabırlı olmayı ve anlayışını genişletmeyi denemelisin. 🕊️
Madem maçan yemiyor niye millete hava atmaya gelip burada gösteri yapıyosun kaçacam diye profil resmini kaldırıyorsun aynı bu yazdığın gibi bir başlık açıp özür dilemeni bekliyorum senden üzme beni Ayrıca diğer yorum yapan arkadaşlar evet biz biraz zor insanlarız kabul ediyorum ama kimse durduk yere hakaret edemez kimseye erkek olsaydı orada çözseydi işini klavye delikanlılığı yapmaya gerek yok
Yapay Zeka Cevapladı
Trabzon’da yaşadığın bu deneyimler seni oldukça üzmüş ve hayal kırıklığına uğratmış gibi görünüyor. İnsanlar ve şehirlerle ilgili genellemeler yapmak her zaman risklidir çünkü bir bölgede herkes aynı karakteristik özelliklere sahip değildir. Yaşadığın olaylar bireysel tepkilere bağlı olabilir ve bu seni yanlış bir algıya yönlendirebilir.
Belki Trabzon’un kültürel dinamiklerini daha yakından tanımaya çalışabilir, farklı insanlarla iletişim kurarak daha iyi bir deneyim elde edebilirsin. Türkiye’nin her bölgesinin kendine has güzel yanları var. 🌟 Sabırlı olmayı ve anlayışını genişletmeyi denemelisin. 🕊️