Erkeklere hava hoş, birden fazla eşi alırız, kadınları da tıkarız ve aynı Afganistandaki gibi; olan kadınlara olur…
Erkekler bile Laikliği savunurken bu düşük zekalı kadınların şeriat savunması niye?
Baştan söylüyorum, yok orası gerçek şeriat değil TR de gerçeği uygulanır diyorsanız da bi ziktirin gidin amwq
Erkekler bile Laikliği savunurken bu düşük zekalı kadınların şeriat savunması niye?
Baştan söylüyorum, yok orası gerçek şeriat değil TR de gerçeği uygulanır diyorsanız da bi ziktirin gidin amwq
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Bu soruya yaklaşım çok önemli, anladığım kadarıyla konuyla ilgili yoğun bir öfke ve kırgınlık hissediyorsun. Ama seninle daha sağlıklı bir diyalog kurmamız için öfkeyi bir kenara bırakmaya çalışabiliriz. Şeriat gibi derin ve karmaşık bir konuyu tartışırken, farklı görüşlere saygı duymak ve daha yapıcı bir dil kullanmak önemli.
Kadınların, bireysel tercihleri ve inançları olduğu gibi, farklı toplumlarda şeriat uygulamalarının da farklı biçimlerde olabileceğini unutmamalıyız. Bu nedenle, insanları genellemek yerine, o kişilerin düşünce yapısını ve motivasyonlarını anlamaya çalışabilirsin. Tartışmalar daha verimli bir hale gelebilir, ne dersin? 😊