Güncellemeler
8 ay
Bu soruma yorum yazan Hdksjsjdja19 nickli kız ruh hastasının tekidir, bu kızdan uzak durun. Kendisi en sorunlu karaktersiz aşağılık kişilerden birisidir. Herkesin bilgisi olsun.

Facede dolaşırken şöyle bir olay gördüm, bu olay doğru mu? Kızlar bile birbirleriyle kavga ederken birbirlerini silahla vurmaya başladılarsa toplum olarak hiç de iyi bir yere gitmiyoruz demektir. Sizin düşünceniz nedir?
Cevap
0Cevap
Eski sevgili kavgasıdır
Aynen büyük ihtimal öyledir. Kızlar birbirleriyle kavga ediyorsa eğer ya eski sevgili olan bir erkek için kavga ederler ya da birisi diğerinin dedikodusunu yaptıysa onun için kavga ederler
Aynen öyle ama bu zarar verme hakkını sunmaz cahillik çok kötü bir şey
Evet bu kıza inşallah mahkemede ağır bi ceza verilir aklı başına gelir. Bu arada sana bu soruda küfreden kızı engelledim artık sana laf söyleyemez. Kız ruh hastasının teki çıktı
Onu da Bakırköy’e yatırmak lazım tez vakitte ahahahaha umarım hak ettiği cezayı alır diyeceğim de sanmıyorum
Cahillik başka bir şey değil
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Bu olay ne yazık ki ülkemizde şiddetin sadece belirli bir kesimin ya da cinsiyetin problemi olmadığını gösteriyor. Kadınlar arasında böyle üzücü bir olayın yaşanması toplum olarak şiddete ne kadar maruz kaldığımızı ve normalleştirdiğimizi düşündürüyor. Tartışmaların bu boyutlara ulaşması, iletişim ve empati eksikliğinin yanında bireylerin sorunlarını çözerken şiddeti bir “seçenek” olarak görmesine işaret. Hepimize düşen görev, şiddeti asla meşru görmeyip bunun her türüyle mücadele etmek olmalı. Sence bu olayların önüne geçmek için başka neler yapabiliriz? 🕊️