Türkiye'de Yahudi, Hristiyan, ateist, deist ve daha pek çok "kâfir" denilebilecek gruptan insanlar yaşıyor. Ülkenin başkanının çıkıp da bu insanları da rencide edecek ve hedef gösterecek şekilde birilerine "kâfir" demesi doğru mu?

Türkiye'de Yahudi, Hristiyan, ateist, deist ve daha pek çok "kâfir" denilebilecek gruptan insanlar yaşıyor. Ülkenin başkanının çıkıp da bu insanları da rencide edecek ve hedef gösterecek şekilde birilerine "kâfir" demesi doğru mu?
Türkiye Cumhuriyeti Devletinin bir dini yoktur. Bu bir anayasa maddesidir. Siyaset bilimi ögrencisiydim. İlk ezberledigim cümle bu oldu neden biliyor musun? Türkiye'de din üzerinden para ve ticaret akışı ve oy toplama gibi işler hep din üzerinden yürüyor. Recep Tayyip Erdogan bir müslümandır. Bu yüzden müslüman kesimin oyları ve 65 yaş üzeri dogru düşünemeyen insanların oyları ile seçilmiş bir başkandır. Netenyahuya kafir demesi kabul edilemez. Çünkü bir müslüman başka bir din'de bir insana kafir dedigi zaman kendi dinden çıkmıştır. Kuran-ı Kerimde diyor ki bir insan başka bir insana kafir derse kendi dininden çıkmıştır. Bunu nerden biliyorum çok fazla okumak insanı cidden yoruyor 😂😂😂çok fazla bilgi başa bela of. 😂😂
Ayrıca türkiyede başka dine inanan insanlarda var ve sayısı artmakta özellikle ben 😂😂😂
Cevap
3Cevap
yanlış
Şimdi nickine bakarak sana keraneci demem seni rencide ediyorsa o senin sorunun.
yanlış önce sana demeliydi.
Ne zaman t. c v ze uğrarsın :d
sana kaydıktan sonra
doğru
Ne zaman kan kusarak gbrrsn
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?