Şu dile bakar mısını ben bu adama 2 dönem oy verdim Allah beni napmasın, dinsiz vatansız diyor resmen kendine oy vermeyene

Şu dile bakar mısını ben bu adama 2 dönem oy verdim Allah beni napmasın, dinsiz vatansız diyor resmen kendine oy vermeyene

Kesinlikle katılıyorum. Halkın yüzde 55i dinsiz terörist, darbeci bunlara göre. Yüzde 55 Türkiye'yi sevmiyor, yapılan her iyi şeyi dağıtacak gözüyle bakıyorlar. Ben anlayamıyorum bu insanları. Hadi aralarında bı yüzde 5lik kısım para döngüsünün merkezinde, zenginlik içinde. Kalanı?
Yalanım yok 2 dönem verdim ama nasıl verdim bilmiyorum. şu an 1000 tane oyum olsa 1 tanesini vermem. Yandaş medya işte Erdoğan giderse ülke bölünür gibi algılar din sömürüsü yapıyorlar. Yazık memlekette cahil çok
14 Mayıs gecesi çok güzel mutlu olacağız umudunu aydın tut GİDECEKLER..
Nereye gidiyorsun 😀😀
Diploma ney😀
Benim de sayısalım bayağı iyi mühendislik okudum bende bende iş yaparım o zaman 😀
Cevap
5Cevap
Evet olmamalı
Dinim var bayrağım var ezanim var ve ben bu kadar iyiyken Erdoğan'ı secsem ilelebet cehennemliğim
Reise göre ben dinsizim işte
Reise Instagram reelslerinde yorum yapıyorum. Yalnız Abdülhamid hanın yuruyusunu taklit ediyor onu biliyorum yani adam hastalıktan değil
Hasta hasta bence ondan
Yok hayır cidden taklit ediyor soyunun farkında olsa bunu yapmaz
Sanmam ya o kadar da değildir skdksk
Bak valla hatta adam ayağını bilerek sürüyor. Reisin hastaligi yatağa düşürecek bir şey değil ki idrar yolu enfeksiyonu gibi bir şey
Böyle şeyleri heryerde dile getirmemelisinn
Yalan mı? Pkk kimi destekliyor? Pkk’nın dini var mı? Bayrağı var mı? Doğru paçavrası var. Müslüman birisi bunlarla aynı oyu veremez.
Müslüman birisi sokakta millet aç iken millet geçinemezken sarayda şatafat içinde yaşar mı? Cahil kardeşim
Masalı kes ben ne diyorum sen ne diyorsun. Asıl cahil sen ve senin gibiler. Hiçbir samimi Müslüman, bu kadar kâfir, her türlü pislik insanın oy verdiği, askerlerimizi şehid edenlerin oy verdiği kişilerle aynı oyu vermez, veremez!
Şimdi ben neden, nasıl, kime ve neye göre bayraksız oldum? Bu ne biçim laf!
Bugün aynı kafada olan biri bunlara oy vermeyenler için vatan hainleri dedi. Bende evet vatan hainiyim dedim sustu.
Buna oy vermenin hiç bir mantığı yok ki yine seçilirse dolar 50 liraları görür bitirene kadar
Bence de
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?