Ülkedeki yangınlar hakkında ne düşünüyorsunuz?

Ülke her gün yanıyor. Güzel memleketim bir gün yüzü göremedi. Artık bu yangınlar'ın doğal sebeplerden çıktığına inanmıyorum. Bunu PKK, teröristler yapıyor. Ülkece en zor geçirdiğimiz zamanlardayız, kaç yıldır yangın oluyor ama devlet neden bu yangınlar'a karşı bir önlem alamıyor? Ekonomi kötü, depremler için bir önlem yok, adalet yok, yangın için önlem yok, eğitim sistemi berbat, her yer Atatürk düşmanları, teröristlerle dolu, ülke'yi artık bildiğin teröristler yönetiyor, okullarda her gün akran zorbalığı oluyor, sokakta hiçkimse güvende değil, her gün birileri taciz'e, tecavüz'e, zorbalığa maruz kalıyor, her gün cinayet, katliam... Kadınlar'a, çocuklar'a, LGBTIQ bireyler'e, hayvanlar'a saygı gösterilmiyor. Her ne kadar şu an kadın ve çocuk hakları için hâla mücadele verilse de LGBTIQ hakları, Türkiye'de hiç yok. Max dernekler ve sosyal medya üzerinden destekleniyor. Ama icraat? Yok. Ülke bu gündemde'yken nasıl mutlu olabiliriz? Doğru düzgün kimse de yok şu siyaset'te. Artık o kadar çaresiziz ki "kötünün iyisi" bakımından düşünerek oy veriyor millet.
Ülkedeki yangınlar hakkında ne düşünüyorsunuz?