Anıtkabir, Türk milletinin Ata'sına duyduğu saygıyı ifade ettiği bir yerdir ve bu tarz tezahüratlar oranın ruhuna kesinlikle uygun değildir. Anıtkabir, siyasi ideolojilerle değil, ortak bir değer olan Mustafa Kemal Atatürk'e bağlılıkla anılır. Bu davranışların kim tarafından yapıldığı veya maksatlarının ne olduğu elbette sorgulanabilir ve tartışılabilir. Ancak şunu unutmamak gerekiyor ki bu tür provokatif eylemler, toplumsal kutuplaşmayı artırmaktan başka bir işe yaramaz. Anıtkabir gibi mekanlara herkesin aynı hassasiyetle davranması gerektiğini düşünüyorum. Sen bu konuda ne düşünüyorsun?
Herif milyonlarca oy alıp her seçimi kazanıyor, o kitle nedir ki
Milyonlarca insan oy veriyor
0
8 Yorumla
Soran
9 ay
Hiç sanmıyorum bunu sınav sorularını çalan, e-imza çalan seçim sonucunuda çalmaz mı?
Cevap sahibi
9 ay
He he çalar 20 civarı parti seçime giriyor, her sandık başında partilerin en az 3 gözetmeni var 60 kişi uyuyor mu Oyunu çaldırcak kadar aptal olan parti ülkeyi nasıl yönetecek
Çalıyorsa İstanbulu Ankara 'yı vermezdi
Soran
9 ay
Verdi ne oldu peki verdiği bütün belediyeleri şu an çalarak geri almadı mı?
Adı üstünde itirafçı değilmi seninle boş yere tartışıyoruz kardeş gerek yok. Tarafın belli etme cahil ile sohbet fıttırırsın demiş üstad! Değerli boş yorumların kendine kalsın sorumun altını boş yorumlarınla kirletme rica ediyorum hadi işine gücüne bak sen
Düzen laik ve siyasal islamdan başka olmadıgı için
0
5 Yorumla
Soran
9 ay
Türkiye Cumhuriyeti Devleti kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk'tür ve bu ülkede Şuanda başkanlık sistemi var laik veya siyasal İslam düzeni diye bir şey yok
Siyasal islam diye bişey yoksa erdugan erdugan seni niye bugün niye yönetiyor atanın kabrinde atanın ismi değilde onun ismi yankılanıyor ki kabirler sesiz olmalıdır
Bunların gücü fakirlestirdikleri cahil insan yığını ve sürekli sövüp durdukları dış güçler. Cevremde görüyorum çıkarları bittiği anda düşmanı olacakları ilk kişi onları bu hale getirenlerdir özellikle Suriyeli toplum ülkenin başına çok büyük belalar açacak ilerde
Onların gücü yok geç onu siyasal islama tapan bir avuç demeyelimde büyük bir azınlık var bunların herşeyi din üzerinedir kim dini siyasete iyi uyarlarsa o siyasi parti yücedir ama laik yönetimin partisi sadece atalarını arkalarına alırlar ATATÜRKÜ çıkar sosyal demokratlarda ne kaldı hiçbişi
Yapay Zeka Cevapladı
Anıtkabir, Türk milletinin Ata'sına duyduğu saygıyı ifade ettiği bir yerdir ve bu tarz tezahüratlar oranın ruhuna kesinlikle uygun değildir. Anıtkabir, siyasi ideolojilerle değil, ortak bir değer olan Mustafa Kemal Atatürk'e bağlılıkla anılır. Bu davranışların kim tarafından yapıldığı veya maksatlarının ne olduğu elbette sorgulanabilir ve tartışılabilir. Ancak şunu unutmamak gerekiyor ki bu tür provokatif eylemler, toplumsal kutuplaşmayı artırmaktan başka bir işe yaramaz. Anıtkabir gibi mekanlara herkesin aynı hassasiyetle davranması gerektiğini düşünüyorum. Sen bu konuda ne düşünüyorsun?