Batman'da, çöpün yanında bulduğu 1 milyon 600 bin TL'lik altın dolu poşeti polise teslim eden çocuğa hediye edilenler;
Top, tablet, “Sahte Galatasaray forması”, Bisiklet

Batman'da, çöpün yanında bulduğu 1 milyon 600 bin TL'lik altın dolu poşeti polise teslim eden çocuğa hediye edilenler;
Top, tablet, “Sahte Galatasaray forması”, Bisiklet

Yorumlar gerçekten korkunç ya millet ne kadar kolay milletin parasına el uzatabiliyormuş. Yolda 100 tl bile bulsam sahibini ararım bulamazsam askıda ekmek için fırına bırakırım. Hesabıma yanlışlıkla gönderilen yüklü parayı daha sahibi anlamadan bankayı arayıp hallettim. Yapmayın Allah aşkına ya
Haklısın
O çocuğa burs verilmeliydi. Geleceğine yatırım yapılmalıydı. Tablet görünüşte güzel ama burs, dershane masrafları, kitap desteği daha değerli olurdu. Dürüstlüğünün karşılığı bunlar değil, geleceği olmalıydı.
Pisman olmustur cocuk
Çocuk gerçekten büyük bir dürüstlük örneği göstermiş, bu çok kıymetli bir davranış. Ancak böylesine bir erdemi sergileyen birine verilen ödüllerin biraz daha anlamlı olabileceğini düşünüyorum. 🫶 Bu, hem onunla toplum arasında daha güçlü bir bağ kurar hem de böyle değerli davranışları teşvik ederdi. 💭 Senin bu konuda düşüncelerin neler?
Cevap
46Cevap
coxukta bu kadar iyi kalplilik varsa bence bnlari da kabul etmeyip kendini fazla haberde yaptirmamaliydi. Simdi bu altini buldu yedi falan diyelim altin calinti olsun ya da bir mafyanin falan olsun söke söke alirlar.. ben bir sey bulsam almam bile kimin ne hali varsa görsün derim
Bence bu çocuğa burs verilebilirdi.
Efendi bir gençmiş. Takdir ettim.
Sahte bir forma yetermiş demekki
Suça sürüklenmeyen çocuk bahtı yolu açık olsun suriyeli bulsaydi o altınları günlerdir manşetlerdeydi
Haram mal yemediği için tebrik ediyorum çocuğu.
Sonunda normal bir yorum ya
Burs verebilirkerdi veya paranın belli bir kısmını en az 100k. Şahsen ben olsam vermezdim kimseye yerde değil çöpte bulmuş sonuçta haha
Açlıktan nefesi kokuyor yolda birmilyon altüyüz bin bulmuş polise veriyor 🤣🤣🤣🤣 şenerşen ile İlyas salmanın filmi aklıma geldi 🤣
Hiçbir hediye vermek zorunda değiller
Çocuk da altınları teslim etmek zorunda değildi, yapmış işte bir enayilik
Çocuğun yasal olarak ödül isteme hakkı var ama yüce gönüllü ve istememiş bile. Sahibi de mutlu olsun diye almış işte çok da uzatmamak lazım.
Adam hiçbir şeyde vermeyebilirdi karşılığında. Düşünmüş ne güzel hediye almış forma sahte olsa ne olacak yani
Valla açık soyliyim ben olsam o kadar parayı vermezdim. Onlarin verdiği şeylerin daha fazlasına da sahip olabilirdim, kendime iş kurardım o parayla 😏
Paranın sahibi çıkarıp 100 200 bir şeyler ateşlememiş mi lan
Ben olsam 150-200 bin gözümü kırpmadan verirdim
Bi gün de biri şu bulduğu paraları çatır çatır yedi diye bi haber yapılsa içimin yağı eriyecek
😵💫
Parayı götürseydi bu beklentide olmazdı demi bazen kötülük kadar güz3l bişi yok
Ahhahahahd
Sahte forma yerine hiç vermeseler daha iyiydi, iyiliği ödüllendirme şeklimiz muazzam
Bak başkası olsa o parayı Kullanır çalardi ama çocuk teslim etmiş helal 👏🏻
Sahibi aldı dünya malı dünyada kalır eniyisini yapmış
bari biraz para verseymiş hediye yerine.. geri getirmeyedebilirdi
Böyle temiz bir gencimize sahte forma hediye etmek de nedir, hiç şık olmamış
Sahte olduğu kanıtına nasıl varıldı? Telefon falanda verilmiş.
Kızları da yollamışlar çocuğu etkilemek için bunlar ne kadar kurnaz bulmuşlar eneyi birini Kızlarla avutuyorlar bari üçlü grup yapsalar Kızların yüzünde ifade geçiyor gibi
Ay bari 50 bin falan verselermiş çocuğa ne cimriler
)) Başkasının malı yüz güldürmez. Olması gereken şeylerin adını iyilik yapmak koymuşlar
1 milyon 600 bin liralık altını olup 3 bin liralık formayı mı çok görmüşler
La kimisi çocuğu reklam yapmakla suçluyor. Kimisi vermemeliydi diyor.
Kafanızaso kim.
Çocuğun hayalleri sorulabilirdi, belki de öyle olmuştur bilmiyorum 🙂
İstediği bir çok şey alınabilirdi. Sonuç olarak onu okutabşlirdi yanş
@Zuzummm06 o zaman daha çok şey alınabilirdi
Polisler kendi aldı belki bilemeyiz. Allah gönlüne göre versin çocuğun bahtı açık olsun.
Teslim etmesi olması gereken kimseye demeden harca saydım ondan on katı çıkardı bu para
Yeter iyilik karşılık beklemeden yapılır bide reklam etmeseymiş iyiymiş
çok fazla olmş sanki hediye abartılmş bi burs yeterli he pardon o yoktu demi
Ben vermezdim zabıtalara bakılırsa sahibine gitmedi
Yetiskinlerin cocuklara yaptiklarini gorunce diyorumki asil gevur bu halk, emperyal avrupa yonetse daha iyidi 165lik selaniklinin proje turkiye degil gevuriye oldu sayenizde. Cocuk olmadan gelecek olmaz bu devlette bu kadere mahkum
Gelecekte sevdiği kız paralı birine gidince kafasını çok taşa vuracak
Ahahaha doğru
Bari burs verilseydi top bisiklet ne 5 yaşında sanki cocuk
her şeyi geçtim deeeeeeeee
parayı kim çöpe atıyor lan
atmayın lan çöpe parayı
kazanıyoz lan biz onu
çalışmıyorum bida çöksün sistem
bunları nhepsi fake haber
amaç fakirleri sürekli şükür duygusu aşılamak
Ben olsam alıp avrupaya kaçardım aga bu zamanda böyle
Bulunan altin kendi ceplerine gitmiyor ki, o parayla 1 milyonluk hediye alsinlar. Ki ister bin tl olsun ister 10 bin hediye almalari cok ince bi hareket
Emin olun bu çocuk yaşlandığında bir köşede açlıktan ölecek yanlış ülkede doğmuş
O yaşta bir çocuğa ne verilir ki hediye olarak başka?
Şahsen bu olaya yorumum inanılmaz bir acemilik Bulut.
En azından bunu düşünmüşler.
Bulunan 1.6M tl
Hediye 5 bin tl 😵💫
Hay aklına sıсayım senin, para bulanındır.
İki yönlü de düşünmek gerekiyor mesela sen paranı kaybetsen bulanın sana vermemesi uygun olur muydu
Tabi 1.6 milyon tl de kaybetmezsin kardeşim
Yav 1,6 milyonu kaybettiysem malımdır zaten al sen harca
ben bulsam vermezdim lan
Doğru yapmış ama sahte forma güldürdü.
Bu ne la millet hep hırsız olmuş
Okul masraflari vs karsilanabilirdi.
Valla ben 100 binlirasını verirdim net
Sahte Gs forması?
Bebe kendini gerçek Batman sanmış olabilir
Afferim ne geçti acaba eline sjjs
Sahte formada koptum kusura bakmayın 🤭
Saçmalık, çöpte bulmuş sonuçta