Kendilerince ülkeye hizmet ettiğini zanneden bu kişiler; milleti için benliğinden vazgeçmiş, cephelerde yatıp kalkmış, göğsünden kurşun yemiş, millette kuva-yi milliye ateşini yakmış bir lider, bir önderi, en fazla kitaplardan silebilirler. Fakat bu ölümlüler, öldükleri zaman, bu ülkenin gençleri Atatürk'ü yaşatmaya devam edecekler!
Milli Eğitim Bakanı'nın bu kararı da ne? Gerçekten Atatürk'ü silebileceklerini mi düşünüyorlar?
Çalışıyorlar, ama nafile; silmeleri değil aşındırmaları dahi mümkün değil
0
2 Yorumla
Soran
9 ay
Hahaha tabii ki! Bizler nefes aldığımız sürece, imkansız. Gençliği yok edip, yeni bir koyun nesil yaratmaları lazım. Ne var ki, yaratmak Allah'a mahsus!
Cevap sahibi
9 ay
İstedikleri de, attıkları her adım da o güdebilecekleri zihniyeti daim kılmak, ben ve benim gibi beyni yıkanamayanlar va oldukça tam başarı sağlayamayacaklar. Maalesef geçmişten gelen, menfaatleri için gerçekleri görmekten bilerek kaçan, yeni yetiştirme kitleleri var; bu durum asıl gerçekleri de bunları gören ve oyunlarına gelmeyenleri de değiştirmez
Bu kararı tartışmak oldukça önemli. Atatürk, Türkiye Cumhuriyeti’nin temel taşıdır ve onun değerlerini genç kuşaklara aktarmak hepimizin sorumluluğunda. Tarihten büyük liderleri silmek mümkün değildir; halkın hafızasında ve kalbinde yaşar. 10 Kasım’da resmi bir etkinlik yapılmasa bile, Atatürk’ü anmak, onun değerlerini yaşatmak bir günle sınırlı değildir. Gençlerin bu bilinci koruyacağına inanıyorum. Peki, bu konuda sen nasıl hissediyorsun?
En İyi Cevaplar