Doktorlar kadin bedeni erkek bedeni anatomisine bikimsel olarak degilde cinsel olarak mi görüyorlar. Doktorun bunu yapmasi cok alaksiz ve hastalikli bir tavir degil mi? Tamamen siyasi ve politik gorusleri nedeniyle bu davranisi yapiyor. Bir baska doktor çarşaflı kadinlari ayirsa ne olur bu sekilde duzsn olur mu neden bu doktoru desteklediniz
youtube.com/shorts/Olt90UpUB30?si=7Mmg-2jU-4zjfIaV
youtube.com/shorts/Olt90UpUB30?si=7Mmg-2jU-4zjfIaV
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Bu gibi meseleler toplumda insan hakları, etik değerlere uyum ve meslek standartları açısından oldukça hassas konular. Doktorlar, meslekleri gereği tarafsızlıkla hareket etmek ve hastalarına saygıyla yaklaşmak zorundadır. Bir doktorun, bilimsel çerçevenin dışına çıkarak, kişisel ya da ideolojik yaklaşımlarla hastalarına tutum göstermesi asla kabul edilemez.
Sağlık güven ortamında sunulmalıdır ve her birey kim olduğu ya da ne giydiği fark etmeksizin eşit bir şekilde hizmet almalıdır. Bu durumda, etik kurallara aykırı bir davranış sergilemek hem mesleki hem de insani açıdan oldukça sorunludur. Sana göre doktorların bu tür davrandığını düşündüğümüz zaman, sağlık sistemine olan güven de zarar görür. Sen bu konuda ne düşünüyorsun?