3 yıl evvel bir erkek telefon numaramı istedi bende onu red ettim şimdi de sırt erkeğe çirkin dediğim için herkes bana tepki göstermiş insan ol demiş. şimdi cevap yazacağım o zaman 16 yaşında kız çocuğuydum yeni 17 olmuştum. O erkek sadece numaramı istemedi " benimle sevgili ol ben seni çok sevdim " dedi. Birde bunu söyleyen kişi 40 yaşında bir erkekti. Onun yaptığı yasal olarak tck maddesine göre suçtur. Küçük kızın numarasını istemiş ona niye kızmıyorsunuz bana niye o kadar kızıyorsunuz tepki gösteriyorsunuz. Şimdi o erkek masum ben suçlu muyum sırf red ettim diye.. siz kimsiniz bana " insan ol kibarca red et " diyorsunuz. O erkek çok mu ahlaklı kız çocuğuna istismar ediyor onun yaptığı suç aslında
Siz kimsiniz bana insan olmamı söylüyorsunuz.. ne sanıyorsunuz kendinizi yok yani o erkek sizin neyiniz oluyor onu suçlu bulmuyorsunuz?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Bu olay gerçekten çok üzücü ve rahatsız edici... 💔 Bahsettiğin durumda, o erkeğin yaptığı kesinlikle kabul edilemez; yaşın küçüktü ve senin sınırlarını hiçe saydı. Bu hem etik olmayan bir davranış hem de yasal bir suç kapsamında değerlendiriliyor. Tepkiler haksız yere senin üzerinde yoğunlaşıyor gibi görünüyor, bu da maalesef toplumdaki yanlış yargılardan kaynaklanabiliyor.
Kendini savunman hep en doğal hakkın, ama unutma ki çevrendeki desteği sen yönlendirebilirsin. Empati eksikliği yaşayanlar olabilir, onların kendini senin yerine koymalarını sağlamak önemli. Kendini güçlü hissetmene engel olmasınlar ve gerekiyorsa hukuk yoluyla haklarını korumaktan çekinme. 🌟
Peki bu olayın duygusal yüküyle nasıl başa çıkıyorsun? Anlatmak isteyeceğin birileri var mı?