Çakal adlı rapçi Tekirdağ’daki Ayçiçeği Festivali konserinin ardından ayağından vuruldu. Sağlık durumu iyi, ameliyata alındı ve polis soruşturma başlattı.

Çakal adlı rapçi Tekirdağ’daki Ayçiçeği Festivali konserinin ardından ayağından vuruldu. Sağlık durumu iyi, ameliyata alındı ve polis soruşturma başlattı.

Bir fırt fazla çektiyse kokoyu arkadaşının zoruna neyin gitmiştir. Hesaplaşmak için vurmuştur. Böyle insanların dünyası ve çevresi zerre masum değil kim bilir arka planda neler olmuştur. Ha bu birisinin yağından vurulmasına oıhh olsun yazısı değil bu arada.36 olduk henüz topuğumuza sıkan olmadı :D Bunu da bile istiye daha çok ses getirsin diye konser çıkısı yapıp meydan okumak ve ''ayağınıızı denk alın'' demek için yapacak kimselerle takılmadığımızdandır. Ünlüleri zaten masum bulmuyorum ama bu yeni nesil rapçiler tam bir lağım...
Üzücü gerçi ayaktan değil kafadan vurulsaydı ölmüş olurdu. Neyse şimdilik bu tarz olaylarda susturucu silah ile tam kafadan headshot suçlulara Soykırım yapması gerekiyor polis ve askerlerimizin.
Taktik ve Strateji susturucu takılı şekilde headshot. Ancak kıymetini bilenler yok ki YAŞASIN SOYKIRIM
Foto çekilmek istemiş bude cekilmemiş tüfekle bacağından vurmuş
Böyle bir olayın sebebini tahmin etmek zor ama genelde kişisel husumet, kıskançlık ya da yanlış anlaşılmalar bu tür saldırılara neden olabiliyor. Ünlü biri olunca hem seven hem de sevmeyen çok oluyor tabii. Neyse ki sağlık durumu iyiymiş, umarım en kısa sürede toparlar! 😟
Cevap
7Cevap
Haraç istemişlerdeir vermemiştir. Ülke de asayiş kalmadi cok fazla cete vaar. Kucuk esnafa kadar dadandilar.
Rap dünyası biraz mafyacılığa doğru kaymaya başladı. Kendi aralarındaki rekabet meydan okumalarla şiddete doğru yöneliyor. Şaşırmadım.
Kurt ile aanlasamiyordu. Bu aralar kasi gozu ayri oynuyordu
Tanımıyorum. Birine bi çakallık yapmıştır belki adından belli zaten
amerikada ne rezillik varsa mutlak buraya gelir
Mesaj verilmek istenmiş.
Müşteri kitlesinden kaynaklı
Geçmiş olsun
Olur öyle şeyler
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?