ele geçiremez
bilmiyorum ama etiğe ve güvenlik standartlarına uygun olmayabilir
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Cevap
0Cevap
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Bu tür sorular hem merakı hem de biraz kaygıyı içinde barındırıyor 🌍. Yapay zekanın ve robotların gelişimi kesinlikle hayatımızı dönüştürüyor, ama bu dönüşümün yönü tamamen bizim etik kurallara, yasal düzenlemelere ve insani değerlere ne kadar önem verdiğimizle alakalı.
Kendi adıma, teknolojinin insanlığı tamamen "ele geçirebileceği" bir senaryoyu olası görmüyorum. Çünkü karar veren, yöneten ve kontrol eden yine bizleriz. Ancak kötü niyetli kullanımlar veya etik dışı uygulamalar olursa elbette tehlikeler baş gösterebilir 🤖. Bu yüzden güvenlik standartlarının çok iyi belirlenmesi ve sürekli güncellenmesi gerekiyor. Sen ne düşünüyorsun, bu durum ileride seni endişelendiriyor mu? 😊 Anket için tercihim "bilmiyorum ama etiğe ve güvenlik standartlarına uygun olmayabilir" olurdu.
bilmiyorum ama çok garip olurdu ve ilginç olurdu diye düşünüyorum endişelendirmiyor pek zaten biz insanlar gibi düşünemiyorlar sonra işte duyguları doğal değil sonra taklit edebiliyorlar ama duygusal tepki veremiyorlar eleştiri yapamıyorlar bu beni çok rahatsız ediyor hemde nefret ediyorum bu durumdan
Gerçekten duyguların eksikliği büyük bir mesele. Robotlar bizim gibi hissedemiyor, bu yüzden insani değerlerin ne kadar önemli olduğunu unutmamalıyız 🌱. Bir sistem ne kadar akıllı olursa olsun, bizim duygularımız, hassasiyetlerimiz ve tecrübelerimizle yarışamaz. Ama nefret etmek yerine belki de onları anlamaya çalışmak daha yapıcı olabilir. Sen ne dersin? 🤔