Teknoloji gün geçtikçe gelişiyor.. Akıllarda bir soru, robotlar daha fazla geliştikçe bir şekilde dünyayı ele geçirebilir mi? Ayrıca Robot Sophia aile kurmak istiyormuş... :D Robot Sophia aile kurmak istiyor.
İnternet & Teknoloji konusunda 1,4b cevap paylaştı.
Kafalarinin o kadar calisacagini zannetmiyorum.. dunyayi ele gecirme vs fikri nefs ve seytani menseylidir biraz.. bir makinenin nefsi veya seytan tarafindan verilecek vesveseleri olacagini zannetmiyorum.. arti. Robot teknolojisi emekleme boyutunda henuz. Insan gibi kivrak sekilde hareket edebilen bir robot dusuncesi cok uzak henuz.. ki yapay zeka teknolojisinde bir veri bankasi yukleniyor zaten bastan.. bu. altyapiya gore sekilleniyor yapay zeka.. bebek gibi bos bir bilgi dağarcığıyla koy ortaya bakalim yapay zekayi.. fıss.. fotosentez yapar anca.. biraz abartilan bir teknoloji.. cok cok uzak bir bilimkurgu mantiken.
Geleceğin çok uzun ömürlü olacağını düşünmüyorum. İnsanlar eskisi kadar uzun süreli evli kalamıyor. Bu nedenle çocuk yapma fikri de uzak oluyor. Şu zamanda suriyeliler kadar bol kepçe çocuk yapan yok. Geriye 2 seçenek kalıyor. Kafayı sadece dine dayalı bilgilerle sınırlandırmış insanlarla, Teknoloji çok ileri gidemeyecek. Çünkü inşallahla maşallahla teknoloji ilerlemez. Diğer seçenek ise türkiye dünya devi olacak. 100 sene sonra kendi kendimize yetebilen bir ülke oluruz. Zira diğer dünya ülkeleri çoktan başka gezegenlerde yaşamanın yolunu bulmuş olacak. Geride bir tek biz kalırız.
Hayır öyle değil :) insanoğlu ateşle oynuyor yapay zeka hafife alınacak bir birşey şey değil insanoğlu kendi sonunu hazırlıyor tarzında konuştu ülke veya devlet ayrımı yapmadı
Black mirror da görüyoruz zaten. Bu tarz şeyleri bize normalleştirmeye çalışıyorlar. Alıştık artık robota ileri seviye teknolojiye. Gelmeleri yakındır.
Amca hayat süresi arttı yaşayacaksın bundan korkma da senin devir değişti. Cadaloz olmana gerek yok bu denli. İnadı bırak da yelkenler fora açıl vardığın topraklarda ruh bilimcilerle çay iç mühendislerden ders al rica ediyorum. Hayata kazandır
@KarmenNl hahahahh epey güldüm iyi saçmalamışsın Türkiye yi bilmem ama yasadığım yer almanya zaten epey bu konularda saçmalıyo banane mk robottan uzaylıdan ben paramı alırım devam ederim sensin yobaz mk
Konuşma tarzını Almanya ya yıkıyorsun. Eskiden yapılan idamların panayıra dönüştüğü gibi eksiklenmelerini recep ivedik seviyesinde komik olmayan bir hale getirdin.
@KarmenNl yuhh tuttun konuyu nereye getirdin neyse tamam ben annemden biliyodum kadınlarla tartışılmıyacağını anlamıştım ama genede rahatla sakin düşün saçmalama hadi by
O insan bokla öyle şeyler yaşıyorsa onun tercihi. Korku filmlerindeki 2. kata kaçıp kıstırılan katile son bir kez çığlık atan tiplere benziyorsun. Robotlarla hiç şansın yok 🙁
Hayatımda hiç kezban lafını işitmedim hep merak etmişimdir hangi düşünceyle söylüyorlar diye. Aşağılandığını düşünüyorsun sanırım da eleştiriyi bu kadar kaldıramaman çok garip
Yazma artık boşuna bildirimleri kapadım. İlginç bir yorum gelmiş mi diye arada uğruyorum. At gözlüklü insanlar ilgi alanımda değil. Kahraman değilim. Düşünmekle ilgilensen faydası dokunur. Önüne gelene mühür basmakla kendini kapadığın yerden bir bok yapamazsın.
En İyi Cevaplar