Filistine üzülmüyorum bu beni kötü bir insan mı yapıyor?

Oh iyi oluyor demiyorum tabi. İnsanlık ayıbı... Ama filistin diye ağlayanlar da kusura bakmasın. Asıl iki yüzlü olanlar sizlersiniz. Ukrayna da ki çocuklar çocuk değil mi? Doğu Türkistan da ki çocuklar çocuk değil mi? Haiti den sudan ve sahel bölgesinden haberiniz var mı? Oradakiler insan değil mi? Siz sadece sizin önünüze konan yemekten yiyen, duyguları ve acıma hisleri bile sömürülen insanlarsınız diye düşünüyorum. Yoksa bu kadar size zararı olmayna ülkeler varken, kandaşınız doğu Türkistan varken, daha 100-120 sene önce ingilizle iş birliği yapanlara acıyor diğerlerini görmezden geliyorsanız bizi değil kendinizi sorgulayın kim daha insan kim değil...

Güncellemeler
10 ay
Evet arakdaşlar ülkenin hali bu. Cevaplardan göreceğiniz üzere okuduğunu anlamayan, arap diyince eli ayağı birbirine dolanan, cahillikten sadece hükümetin propogandaası kadar vicdan sahibi olan ezber cümleler kuran insanlarla bir gıdım ilerleyemeyiz. Cevaplar için herkese teşekkürler... Merak etmeyin eminim çoğunuzun 7 sülalesinden daha merhametliyim karıncayı bile incitmem...