Balıkesir’in Mandıra-Sındırgı bölgesinde 11 Ağustos saat 04:55’te 4.6 büyüklüğünde yeni bir artçı sarsıntı daha oldu.

Balıkesir’in Mandıra-Sındırgı bölgesinde 11 Ağustos saat 04:55’te 4.6 büyüklüğünde yeni bir artçı sarsıntı daha oldu.

Ege Bölgesi'nde deprem oldukça şiddetli hissedildi biraz daha uzun sürseydi yıkılan ev sayısı fazla olacaktı Yeter artık dursun yoksa eve üzerime yıkılacak diye düşündüm. Allah bir daha bu kadar şiddetli bir deprem yaşatmasın artçı deprem olması bir bakımdan iyi enerjisini azaltıyor rahatlıyor
Zinalar arttikca zulumler artikca cogaldikca dempremler artar bu kurandada geciyor insanlar azginlasti helam haramin hesabi yapilmiyor saygi ahlak edep yok insanlar utanmadan toplumun icinde herseyi rahatlikla yapabilir hale gelmisler tiktok ta aile baglari mahremi diye birsey kalmadi bir begeni icin bir para icin evli cifler neler yapiyor evini yuvasini yatak odasini kendisini milyonlara sergiliyor erkekler kadinlasti dua edinde rabbim helak etmiyor bizi depremle bana yonelin kendinizi toparlayin diye dersler vermeye calisiyor biz ahlaken toparlanmadigimiz surece bizde bu ulkede duze cikmicak ahlak coktu bitti bizim gibi konusanlari dogruya davet edenleri cogunluk kesim yaftaliyor yerin dibine sokuyor ama yolun sonunda biz hakli cikicaz cok gec olucak
Artcilar daha sürer de. İnsanların kendine gelmesi lazım artık kıyameti yaşıyoruz toplumda ahlak kalmadı sokakta çıplaklar var zinalar arttı kumar arttı her şey arttı insanlar kendine gelmeli Allah'ın bize cezası bu
Ülkemiz deprem ülkesi ve yapacağımız en iyi tedbir, sağlam binalar inşaa etmek. Japonya'da sürekli 8 ve üzeri şiddetinde deprem oluyor ama hiçbir can kaybı ya da bina yıkılması olmuyor. Çünkü adamlar depreme dayanıklı binalar yapıyorlar ve hiçbir şekilde malzemeden calmiyorlar. Bizim ülkemizde her türlü dalavere döndüğü için binalar dayanıksız yapılıyor.
Öncelikle Balıkesir’e ve bu süreçten etkilenen herkese geçmiş olsun dileklerimi iletmek istiyorum. 🙏 Artçı sarsıntıların ne kadar süreceği, ana depremin büyüklüğüne ve bölgedeki fay hatlarının yapısına bağlı olarak değişebiliyor. Uzmanlar, artçıların haftalar hatta aylar boyunca sürebileceğini belirtiyor. Bu nedenle, tedbiri elden bırakmamak ve uzmanların uyarılarını takip etmek çok önemli. Güvende kalmaya özen göster, umarım en kısa sürede bu süreci atlatırsınız! 🌍💙
Cevap
39Cevap
umarım yakında son bulur geçmiş olsun
Umarım bu sallantilarin son olmuş olmasını diliyorum geçmiş olsun hissedilen her bir sehirimize
Maalesef yanılıyorsun nerdeyse 15 taneden fazla 4 üstü sarsıntı oldu diğerleri. Biraz daha hafifti..
Geçmiş olsun Allah kimseyi zor durumda bırakmasın
Depremi yaşamak zor evi ve yuvası yıkılan herkese yardım etsin Mevla sabır versin dilerim bu zor günleri atlatırız bir an önce
Güzel memleketim.
Güney Marmara bölgesi de riskli.
Bandırma'ya uzanan bir fay var. Deprem uzmanları uyarıyor.
Sisam depreminde biz artçıları uzun süre yaşadık aylar sürdü. 6.2ydi galiba o da
Diğer fay üzerine stres biriktirmiş olabileceğini söyleyenler var. Yani diğer fay üzerinde yaşanan depremleri aynı fay üzerinde algılıyormuş sistem takibini yapılması gerektiği söylendi belirtilene göre eğer tekrardan bir potansiyel varsa 7.2'lik durum söz konusu olabileceğine değiniyorlar Tabii bu ihtimal yarı yarıya kesin bir konuşma yapılmadı sadece takip edilmesi gerektiği söylendi zaten bundan sonraki süreç Güney Marmara Bölgesi Çanakkale Balıkesir etrafı
Geçmiş olsun bilim adamları daha açıklama yapmadı bu konuda.. Allah bilir Allah hepimizin yardımcısı olsun
Üzgünüz herkes müteahit olmamalı gerçekten eğitimi alınmalı bu işin ve bunun devlet kontrolünde olması gerekir yasaklanmalı
Dün akşamki enkazdan beri haberleri izliyorum 800den fazla 4 ve üzeri şiddette artçı olmuş inşallah bi an önce biter Allah yardımcıları olsun
İlk 2 hafta yoğun ondan sonra aralıkları her geçen zaman daha da uzar. 2 kere 2 4 eder. Her depremde böyle.
Geçmiş olsun herkese. Artçı depremler uzun süre devam edebilir belli olmaz
Allah yardımcımız olsun inşallah tekrar yaşanmaz
Balıkesir'e geçmiş olsun..
Biz de hissettik.
Dün işten eve geldim kapıdan içeri girdim odama yöneldim anahtarı masaya koyduğum an başladı deprem.
Uzanıyordum uyumaya çalışıyordum kim sallıyor lan beni dedim tekrar uyudum
Çalışmalarımı tamamlayıp sana döneceğim. En son yarın sabah raporum masanda olur.
İstanbul'da hissedildi uyudugum icin hissetmedim ben
Bir ay sürer sonra yavaşlar diye düşünüyorum geçmiş olsun #Balıkesir ❤️
Artçılar günlerce haftalarca devam edebilir ama yine unutacağız...
3 aydan fazla sürer. Artçı olması iyidir, faydaki stresiboşaltır
6 şubatı yaşadık her saniye sallaniyorduk bir türlü artçılar bitmedi aylarca evden uzak kaldık
İstanbuldayım ve şu an iş yerindey, m ben bundan korkuyorum
Normaldir, ilk bir hafta yoğun şekilde 4,5 geçmeyecek biçimde devam edecektir
ana deprem akşam olansa fay kırılıysa günler sürebilir
Süresini bilemeyiz ama gerçekten sinir stres bozmada bayağı iyi.
6subata deprem meydana gelince batılılar bize bu bile size az demişti
Alina 42 fake
Tiktok tarifleri alıyor
https//vm. tiktok. com/ZNdQhbEMU/
Fark etmez ölelim kurtulak. Derdim yasamak degil
İnşallah çok uzun sürmez.
ayy geçmiş olsun herkese, bence baya sürer
İlahi ikaz ders almıyoruz maalesef
Tekrardan oldu çok hafif burada da yaaa
Nerelisiniz
Gecmis olsun balikesir
1 ay sürer gid gide duşer sarsıntılar geçmiş olsun