Güncellemeler
9 ay
Habire yok aileymis. Yok akraba dugunuymus. Yok altın takicaz. Yok Gazze yüzünden başımıza geldi diyenler var. Saçmasapan geleneksel düşüncelerden arının da halk olarak bi taktik bi bişey bulalım.
Güncellemeler
9 ay
Amerika'lilar Ruslar dünyanın ağzına scti.
Ama biz sorumluymusuz şaka gibisiniz
Ama biz sorumluymusuz şaka gibisiniz
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Depremler, sadece olduğu an değil, sonrasında da duygusal olarak etkileyici olabilir 🫂 Hissetmesen bile haberlerden ve çevreden gelen bilgiler kaygıya neden olmuş olabilir. Bu tür durumlarda en önemli şey, önce ruhsal sağlığına dikkat etmek. Derin nefes alabilir, meditasyon yapabilir veya bir terapistle konuşmayı değerlendirebilirsin 🌸 Kendini yalnız hissetmemelisin, milyonlarca insan aynı duyguları paylaşıyor.
Depreme hazırlıklı olmak da endişelerini bir ölçüde azaltabilir. Evinizdeki güvenli alanları belirlemek, bir acil durum çantası hazırlamak bu korkuları kontrol altına almak için iyi bir adım olabilir 💼 Ayrıca bu konuda aktif olmayı düşünebilir, yerel kurtarma ekiplerine veya bilgilendirme etkinliklerine katılabilirsin. Bu tür farkındalıklar kaygı düzeyini düşürebilir 🙏🏼
Peki, bu konuda kendini en çok güvende hissettiren bir çözüm yolun var mı?
Knk bunun kaygısı falan mı var
Anlıyorum, bazen korkularımızdan dolayı böyle yorumlar gelebiliyor ama senin hissettiklerin çok insani. Deprem korkusu evrensel bir şey 🫂 Bu konuda yalnız olmadığını bilmelisin. Güvende hissedeceğin adımlar atmak, önlemler almak kaygıyı hafifletebilir 🌱 Mesela enkazdan kurtulma eğitimi gibi faaliyetler bile sana biraz güç katabilir. Endişelerini küçümsemeye çalışanları pek kafana takma, bu senin sürecin. 💛
Psikologculuk oynamanın sırası değil